Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה - מה מגיע לי מהביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי עכשיו תאונה מינורית, נכנסתי באיזה עץ סורר. לא קרה הרבה, אין שאסי, אין כריות, רק נקרע הטמבון, והתעקמו קצת הכנף השמאלית והמכסה מנוע. יש לי ביטוח מקיף, ואני מתכנן להפעילו. השאלה שלי, היא, האם אני יכול לבקש מהביטוח טמבון מקורי של פיאט לאוטו שלי, שאינו הטמבון שמותקן כרגע על האוטו? למישהו יש נסיון עם זה? תודה.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אתה תצטרך לשלם השתתפות עצמית, ולתקן את הרכב במוסך הסדר.

בקשר לטיב הטמבון שתקבל - אם אני זוכר נכון רכב שגילו לא עולה על 5 שנים (לא בטוח במספר, חכה שעוד מישהו יענה לך) יקבל חלקים חדשים בלבד - ברכב ישן יותר יש לביטוח אפשרות לתקן \ להחליף בחלפים "יד שנייה" במוסך ההסדר שלהם כמובן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

*למיטב זכרוני לא 5 שנים אלא שנתיים.

*אין שום סיבה להתפשר על מוסך הסדר, לך לאיזה מוסך שאתה רוצה ותעשה שם את העבודה - הביטוח צריך לפצות אותך - זאת הסיבה שאתה משלם להם.

בדוק כמה יעלה לך פחחות וצבע לכנף ולמכסה המנוע, בדוק כמה יעלה טמבון כזה בסמל"ת\באיביי.

אולי אין טעם להפעיל את הביטוח.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שתהיה לי בריא מושו, נכנסת לפורום כרוח סערה, הספקת לקנות HGT, לקנות (אחלה) מערכת, ועכשיו להיכנס בעץ ?!

בקיצור, רק אם הנזק עולה על ההשתתפות עצמית כדאי להפעיל ביטוח (מן הסתם)

וכן, אתה יכול לבקש ול"התקמבן" עם מה שאתה רוצה, אבל לא מהביטוח אתה מבקש,

אתה מבקש מהמוסך שאתה הולך לתקן אצלו

Jealousy is misery, suffering is grief

פורסם

כן, כן, לפחות לא קרה שום דבר למערכת. בעצם לשום דבר לא קרה שום דבר, חוץ מכמה כיפופים במכסה וטמבון שבור ועוד כמה דברים קטנים. ועכשיו אני יודע את גבולות האוטו! שיעור חשוב (ויקר). תודה על התגובות :)

אני יכול קודם לברר את המחיר, ורק אז להחליט אם להפעיל? כלומר, ללכת למוסך של הביטוח , לבדוק ואז להחליט?

פורסם

יכלת למצוא את עצמך על עץ!

להבא מומלץ שתלמד את הרכב לאט לאט - לפני שאתה ממהר להגיע למגבלות.

עכשיו אתה יכול להביא קיט של אבארת', במקום המקור :-P

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זו התוכנית! קיבלתי רשימה של מוסכים...

ת"א - ד"ר פח וצבע, מוסך אריה

הרצליה - אוטו פיקס

רעננה - ד"ר פח וצבע

בני ברק - זרח יעקב ובניו

פ"ת - מוסך שלמה

לאן ללכת? :>

פורסם

אם תריץ חיפוש בפורום, המלצות חמות על אוטופיקס.

רצוי להביא שמאי חיצוני ע"מ שלא יהיה חסכון בהחלפת חלקים וכד', אל תהיה כ"כ מבסוט כי זה לא ממש כיף כל הויכוחים עם הביטוח.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני הולך לאוטו פיקס, הם נראית כמו מוסך טוב, וגם רפי המליץ. ועשיתי גם קורס תמיר :| מה שעושים שם זה ממש לא להגיע לגבולות של שום דבר.

• תוכן חדש...