Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לאמא שלי ג'יפ טוארג, ואני רוצה להתקין קסנון בפנסי הערפל בלי לפגוע ביוקרתיות של הרכב,

לכן אמא שלי הקציבה 3000+ פלוס לקניה של הקיט בלי התקנה,מכוון שהקיט הוא לפנסים תחתונים דרוש קיט בי קסנון על מנת לקבל ראות יותר טובה באיזור התחתון וזה מפני שהג'יפ גבוהה ואמא שלי מתקשה לראות טוב בחושב את איזור הכביש התחתון,

את עבודת המלאכה אני שוקל לעשות בספוילד.

תודה רבה לכל העוזרים ואני מקווה שאחרים ילמדו מהדיון על זה שנפתח במתקונת,"מהו קיט הקסנון האיכותי ביותר-ועוד המלצות"

פורסם

בדרך כלל מתקינים את הקיט קסנון בפנסים ולא בפנסי הערפל.

עם היא תתקין בפנסים עצמם זה יחפה לה כבר על השטח שהיא לא רואה עם פנסי הערפל לדעתי.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

ממליץ 6000K .

קח בחשבון שיש לבצע התקנה שמחשבי הרכב לא יזהו שינוי במערכת התאורה וידליקו לך התראות, מעבר לקפיצות מתח אפשריות, כמו גם זהירות מקפיצת מתח אדירה כל הדלקה של המערכת מחדש . יש לבצע מנגונני הגנה.

מקווה שהחברה שאתה נגש אליהם בעלי ידע בתחום החשמל רכב כבסיס לכל האלקטרוניקה , ובטוארג, ממש, אבל ממש, לא חסר.

מבלי לפגוע אף לא באחד, לא כל מי שמחליף צ'יפ באוטו, מבין חשמל רכב שהוא בסיס הבסיסים לכל השאר.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דיברתי עם משהו באתר של יד 2 והוא אמר לי שיש לו קיט בי קסנון ב 1500 שקל? הגיוני?

שאלתי אותו אז מה ההבדל בין הבי קסנון לקסנון רגיל?

הוא אמר לי שבבי קסנון יש מנוע שמרים את המנורה למעלה ואז זה קאילו אור גבוהה?

הבחור עושה ממני צחוק או קומבינה או שאני לא מבין?

בבי קסנון זה אור גבוהה ונמוך בנורת קסנון אחת

אני הבנתי שיש פשוט שני תאים של גז הקסנון ואז בבי קסנון שנייהם נדלקים ויוצרים יותר אור?

משהו יכול לתקן אותי?

פורסם

אני לא זוכר איזו נורה מגיע בטוארג. בכל אופן נראה לי כ H7 , הבי קסנון זה משהו אחר שלא מתאים לאוטו הזה, כמדומני נורת H4 ששם גם האור מעבר (רגיל) וגם האור דרך (גבוה) יהיו קסנון ולא רק הרגיל. כאמור רק בנורית H4 ששיכת לרכבים "פשוטים" .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם
אני לא זוכר איזו נורה מגיע בטוארג. בכל אופן נראה לי כ H7 , הבי קסנון זה משהו אחר שלא מתאים לאוטו הזה, כמדומני נורת H4 ששם גם האור מעבר (רגיל) וגם האור דרך (גבוה) יהיו קסנון ולא רק הרגיל. כאמור רק בנורית H4 ששיכת לרכבים "פשוטים" .

דני

מי שקונה טוארג שלא יחפש שום המצאות רק מוצרים של היצרן

לא קונים רכב ב-500,000 ש"ח ומתקינים שטויות על ידי מישהו שלא מוסמך ע"י היבואן/יצרן.

ואם אמא שלך לא רואה שתלך לרופא עינים, הספיק לנו אחד שלא ראה בטוארג!

דוד נמרי

פורסם

הרכב של אמא שלך הינו רכב יוקרתי, רוב הקיטים שמסתובבים בשוק הינם סינים באיכות מאד ירודה. ובעלי הפרעות אלקטרו מגנטיות. מניסיון של שנים בתחום. נתקלתי ברכבים עם בעיות בגיר ובמחשבי הרכב בגלל קסנונים באיכות ירודה.

התקנת פנסי קסנון בפנסי ערפל משפרת באופן ניכר את איכות הראייה . להערכתי אין צורך ב בי קסנון כי הרפלקטור יעשה טוב מאד את העבודה .

תפנה לחברת קסנלייט, שהיא חברה ישראלית/ גרמנית שמייצרת בלסטים כאן בישראל באיכות מהגבוהות בעולם ומוכרת את מוצריה בכל העולם www.xenlight.com ותתיעץ עם מומחי החברה. הם גם יפתרו לך את בעית "אתרעת נורה שרופה" במידה ותהיה.

כמו כן יש לך אחריות מסודרת ואנשי מקצוע טובים.

בהצלחה

ברוך -

פורסם
יש לאמא שלי ג'יפ טוארג, ואני רוצה להתקין קסנון בפנסי הערפל
קסנון בפנסי ערפל?!?!? איזה שרשור הזוי.

באיזו מדינה אתם גרים שיש בה ערפל כל כך הרבה ימים בשנה שהתאורה של פנסי הערפל כל כך קריטית?

אתה ואמא מודעים לכך שהחוק אוסר מפורשות לנסוע עם פנסי ערפל דולקים במידה ואין ערפל?

פורסם

לא שמים קסנון בפנסי הערפל. פנסי ערפל נועדו לאפשר ראיה בזמן ערפל ולכן עליהם להיות צהובים (2800K, קונטרסט הכי מעשי לתאורה בערפל). קסנון בזמן ערפל אמיתי פשוט יתפזר בצורה לא שווה ויסנוור אותך ואולי גם אחרים.

אתה יכול לשים נורות של PIAA בפנסי הערפל שלך. לא מאירות חזק כל כך וגם לא ממש יעילות בערפל, אבל עולות בסביבות ה 500 ש"ח, במקום 2500 ש"ח.

אישפוז - החוק גם אוסר מפורשות לנהוג מעל המהירות המותרת. כל עוד פנסי הערפל מכוונים כראוי ומקוריים מהמפעל, אין סיבה בטיחותית לא להדליק אותם (כמובן שהחוק עדיין אוסר זאת), הם לא יסנוורו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

קסנון בפנסי ערפל זה צעד חכם ביותר. כי תאורת הקסנון חודר ערפל פי כמה מאור הגחלילית שניראה הלוגן. נכון שהערפל שבישראל הוא מצרך יחסית נדיר, ונכון שהחוק אוסר נסיעה בפנסי ערפל דולקים כשאין ערפל אבל עם כבר צריך יש אור מדהים איכותי ובטיחותי

לידיעתכם.. חברות רכב רבות בוחנות כיום את השימוש בקסנון בפנסי הערפל.

ברוך -

פורסם

תפנה לרדיו-מילאנו, הם מורשים ע"י צ'מפיון לביצוע ההתקנות האלו מבלי לפגוע באחריות על מערכת החשמל של הרכב.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...