Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מקרה שהיה כך היה:

אני נוהג לי ברכבי עם פלאפון (nokia 6120) המונח על המושב והמחובר לדיבורית אישית. במהלך הנסיעה מצלצל הפלאפון, אני לא עונה מכיוון שאני שומע מוזיקה, לאחר מספר דקות אני רואה על הצג את השיחה ומרים את הפלאפון להסתכל ולראות מי זה מבלי לחייג.

באותה דקה מתלבשת עליי ניידת מאחורה ומסמנת לי לעצור בצד. השוטר טוען שהשתמשתי בפלאפון ואני מסביר לו שרק הסתכלי ולראייה אני מראה לו שהטלפון מחובר גם לדיבורית אישית. הוא טוען שחיברתי את את הדיבורית מהרגע שהם סימנו לי לעצור בצד, מה שהוא כמובן קשקוש מוחלט כי הם נצמדו אליי והיינו בכביש מהיר, בשביל לחבר דיבורית אישית צריך שתי ידיים ואם הייתי משתמש בהם הוא היה רואה את זה. למרות כל ההסברים שלי ובאמת העובדה שלא השתמשתי בטלפון הוא לא ויתר.

הגיע ההודעה על הקנס, מה לדעתכם הסיכויים במשפט? יש לי את פירוט השיחות של החברה שמראה שלא הוצאתי שיחות באותו הזמן, מה לדעתכם יש לטעון במשפט? :(

פורסם

שלום

במקרים שיצא לי לשמוע מאנשים חברים ושוטרים

אנשים מקבלים דוחות על פלאפון כאשר הם שלחו הודעת sms או הסתכלו בפלאפון לקרוא חדשות באינטרנט.

לפיכך ולפי מה שאני ראיתי אתה תצא אשם במשפט הזה אז חבל בכלל ללכת

תשלם את הקנס

עמית.

נולדתי עם הגה!

פורסם
אבל לא עשיתי לא את זה ולא את זה. החזקת פלאפון ביד זה דבר אסור?

(מדינת משטרה)

אסורה מכיוון שלקרוא SMS שווה בערכו ללהסתכל בשיחות שלא נענו....

Back to the original - NC again.

פורסם

לא שאני לא מעריך את התגובות - אבל כמה פסיכים בדיוק לא ישנים כאן בלילה ? :lol:

אתם חושבים שאין סיכוי מראש? אולי איזו הקלה בקנס לפחות? במקום 500 איזה 200 משהו?

פורסם

חבל על הזמן...

במקום לשלם 500 שקל תשלם 1500 שקל.. :?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

תסתכלו קודם כל איך השוטרים נוהגים. הם אלו שעושים את העבירות!!! (בלי לדבר על 2 ידיים על ההגה). הם מנצלים את הסמכות שיש להם

פורסם

לי יש דיבורית קבועה באוטו וזה הכי טוב... למה אם אתה מסתכל בשיחות שלא נענו על הדיבורית הקבועה זה חבל"ז אף שוטר לא יעצור אותך בחיים

פורסם

רגע אז איך מותר להשתמש בטלפון עם דיבורית?

אני תמיד משתמש בדיבורית אבל הרי צריך להוריד ת'ידיים למכשיר כדי לחייג\לקבל שיחה..

אז ??

למומי - באסה באמת 8)

לא יודע אם שווה להתאמץ, אם כבר אז בשביל העיקרון.. אני מתאר לעצמי איזה עצבים זה.

בהצלחה, קח באיזי :!:

פורסם

תשלם את הקנס ותגמור עם זה, תלך למשפט ותשלם גם על זה שבזבזת את הזמן של

השופט (זה לא בצחוק!). פלאפון זה דוח שאם אתה תכנס איתו למשפט, הסיכוי

שתצא "זכאי" שואף ל-0...

פורסם

תראה המקסימום שתצליח לקבל זה אולי הקלה בקנס אבל כל עוד הורדת תידיים מההגה אתה כבר אשם

אם הייתי יכול הייתי מבטל את החוק שקובע שאסור

• תוכן חדש...