Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי רנו קליאו B ואני מחפש מערכת בתקציב של 3000 ש"ח בערך.

קיבלתי כמה הצעות מחנויות. כרגע מותקן ברכב רדיו טייפ בסיסי של פיוניר עם צ'יינגר.

האם כדאי להחליף את הרדיו טייפ ואז להשאיר פחות כסף לשאר הרכיבים או להשאיר אותו כך שניתן יהיה להשקיע סכום גדול יותר בקומפוננט לדוגמא?

מכל מקום קיבלתי הצעה לקומפוננט של בוסטון אקוסטיקס דגם s.

מגבר קראנץ' 100.4

סאב באזוקה 12 אינצ'

ולהשאר עם הרדיו טייפ והצינגר

יחד עם חיווט והתקנה באזור ה- 3000 ש"ח.

הצעה 2:

רדיו פיוניר דגם 2950

מגבר קראנצ' 100.4

קומפוננט mb quart ESA 213

סאב באזוקה 8 אינצ

כולל התקנה וחיווט - 3300ש"ח

*** האם להתקרב בכלל לקראנצ' או שהדיף מגבר של JBL מהדגם 75.4 או 60.4***

תודה לכולם ...

פורסם

תודה על התגובה אך בנוגע לרכיבים הספציפיים שפרטתי כאן וגם בנוגע למחירים שלהם.

אנא כנסו והגיבו.

תודה

פורסם

רכיבים בינוניים פלוס מינוס.

המגברים של קראנץ בהחלט קנייה משתלמת ביחס תמורה מחיר.

בגדול אמור להישמע לא רע בכלל למשתמש בממוצע.

אם היית מפרט קצת יותר על מחיר ספציפי שלוקחים לך על כל רכיב היינו יכולים להגיד לך יותר מדוייק אם זה יקר או לא.

לדעתי רצוי מאוד להחליף לרדיו דיסק מבית טוב.

פורסם

למה לא להישאר עם הרדיו טייפ.

עד כמה יהיה שינוי וניתן יהיה להבחין בהבדל בסאונד בין מערכת כזו עם רדיו דיסק בסיסי לבין רדיו טייפ בסיסי עם צ'יינגר

פורסם

הי.

אני הייתי לא מזמן במצב שלך ובסוף החלטתי להלחליף את הרדיו דיסק שמתי פיוניר 4800 (למרות ההמלצות על הפאנסוניק 5301) שמתי קומפוננט מדימה של הרץ דייסי עם איטום קטן בדלתות ושמתי מגבר של פולס אודיו, יוצא 2250 בלי התקנה וחיווט.

אני די מרוצה מהמערכת, יש לי מאחורה 6*9 אז הסאב לא קריטי כל כך מבחינתי כרגע ולכן החלטתי לוותר על הסאב ולהוסיף בעתיד.

אני אישית לא יכולתי להשאר עם הרדיו דיסק הישן, לא יודע משהו הפריע לי בכך שהכל חדש וכו' אבל הוא ישן.. כמובן שיש שיפור בסאונד אך לא משמעותי ויש לך אפשרויות כיוון רבות יותר. (השאלה מה עומד לך באוטו כרגע.?)

בכל מקרה אני מבין שלא עניתי לך בדיוק על השאלה אבל קראתי והחלטתי לרשום כי הייתי במצב דומה בכל מקרה בהצלחה.

• תוכן חדש...