Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בכלל היה רעש של סטרטר, נסיון התנעה? אם לא:

לנסות עם כבלי עזר ראוים, ולא באלה שקונים ב 30 שח.

לנסות להתקין מצבר חדש ולאחר מכן לנטרל את מערכות המיגון (באופן חוקי בשלב ראשון , בשימוש רגיל כמו כל בוקר) ולנסות להניע

לקרוא לאיש מקצוע

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בדוק מגעים על המצבר, בדוק ניתוקים של אי אילו התקנות שבוצעו בארץ כמו אזעקה עם ניתוק / לוח מקשים וכו..

אם יש ביטוח מקיף או צד ג' יתכן ויש לך שירותי חילוץ של חברה כשלהי ללא תשלום. בדוק עם סוכן הביטוח שלך.

מוקד שגריר אם אינני טועה 888*

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ככל הנראה כמו שציין דני הכבלים בהם השתמשתם לא שווים כלום. יש לנסות להניע בעזרת כבלים רציניים ולאחר מכן לחזור ולעדכן.

פורסם

מנסיון שלי, כבלים טובים יכולים לעשות את ההבדל בין להצליח להניע לבין להשאר תקוע בחניה כשאתה חושב שהסטרטר הלך או משהוא אחר.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

עדכון:

חבר הציע לשרשר שני מצברים וכך להניע. זה עבד. המצבר היה ככל הנראה גמור לחלוטין. כמה זמן עכשיו אני צריך להשאיר אותו מונע שייטען?

פורסם

אין תשובה חד משמעית, הדבר תלוי במידת רמת פריקת המצבר שקיימת. לעיתים מספיק 1/2 שעה, לעיתים שעות אינן מספיקות, לעיתים רבות, אם המצבר פרוק לחלוטין, יש צורך בטעינה איטית ביותר כאשר מצבר תקין בקיבוליות דומה מחובר אליו במקביל.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תוכל להרחיב בנושא המצבר הנוסף? כיצד מבצעים זאת? לאחר חצי שעה של טעינה מישהו כיבה בטעות את האוטו והוא הצליח להניע שוב אם כי מעט חלש. האם זה נותן איזושהיא אינדיקציה? לפני ההנעה המצבר היה פרוק לחלוטין. (מגע מינוס בפלוס לא הניב ניצוץ).

נ.ב. המצבר די חדש. (מס' חודשים)

פורסם

עלייך להטעין את המצבר בטעינה איטית,יש מטען מיוחד לזה שמחברים לשקע חשמל,אם אתה מאיזור ירושלים אשמח לעזור לך יש לי מטען בבית.

במקרה הרכב שלי יצא לפני שבוע משהייה ממושכת במוסך,במהלך הזמן הזה המצבר התפרק לחלוטין,אפילו שהייתי מניע עם כבלים,אחרי נסיעה המצבר היה מתרוקן שוב,אחרי שנתתי לו טעינה איטית (כ6-7 שעות) במטען הוא חזר לתפקד כמו שצריך.

כל חשמלאי אמור להחזיק כזה מכשיר,מקסימום תן אותו יום אחד לחשמלאי שיטען לך אותו.

פורסם
אני די רחוק מירושלים . (בית שאן). לכן אני סקרן לגבי הפתרון שדני הציע - לחברו למצבר נוסף. תודה רבה בכל מקרה.

נראה לי שדני התכוון שעושים את זה כשאין ברירה. מדובר לדעתי בפתרון חאפרי כייוון שאין בקרה על זרם הטעינה, דבר שעלול לגרום נזק לשני המצברים.

פורסם
נראה לי שדני התכוון שעושים את זה כשאין ברירה. מדובר לדעתי בפתרון חאפרי כייוון שאין בקרה על זרם הטעינה, דבר שעלול לגרום נזק לשני המצברים.

אביב:

נראה לי שנראה לך לא נכון.

איך אתה חושב שצריך לבצע טעינה, מה חאפרי כאן?

לשואל, אם תוך 1/2 שעה המצבר החל להראות "סימני חיים" , זהו סימן טוב, תשובה מדוייקת לשאלתך אני מעביר לך בהודעה פרטית.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני יכול להיות שלא הבנתי מה בכלל אתה מציע:

לטעון את המצבר בעזרת מצבר אחר ע"י חיבור במקביל? או שאתה מציע לטעון בעזרת מטען חיצוני כאשר בנוסף מחובר מצבר במקביל?

כך או כך לא הבנתי את המוטיבציה.

מצטער אם התשובה נכתבה כך שהשתמע ממנה שאתה חאפר, דבר שכמובן איננו נכון ובטח שלא לדעתי. את דעתי המקצועית החיובית עלייך אתה כבר יודע.

• תוכן חדש...