Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7062 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רוצה לשמוע דעתכם על סוזוקי ליאנה שנת 2006 מליסינג.

מה ידוע לכם על סוג הרכב זה, האם אמינה? בטוחה? נוחה? איך היא מבחינת תחזוקה (זולה, יקרה) וכו'.

אשמח לשמוע הצעתכם.

דפנה

פורסם

אמינה: מאוד! יש לי נסיון עם רכב מודל 2005 שעבר כ-100,000 ק"מ ללא תקלות למעט מצבר שהוחלף.

בטוחה: לא נבחנה ב-NCAP. מומלץ לוודא שמדובר בדגם GLX המצוייד ב-4 כריות אויר.

נוחה: זה עניין סובייקטיבי, אבל אותי לפחות הנוחות מפתיעה לטובה בהשוואה לציפיות, במיוחד המרווח בספסל האחורי.

תחזוקה: זולה עד מאוד. טיפולים שוטפים (כל 15,000 ק"מ) מסתכמים לרוב בכמה מאות שקלים, במוסך המרכזי בפ"ת. במנוע אין רצועת טיימינג, כך שזו עוד הוצאה שנחסכת באחזקה השוטפת.

האבזור בגרסאות ה-GLX גם הוא נדיב למדי.

החיסרון העיקרי של הרכב הזה: הוא מכוער ר-צ-ח!

חוץ מזה, קנייה לא רעה בכלל.

פורסם

אני יודע שלא שאלת על זה ספציפית, אבל כנראה שזה נכנס לסעיף "וכו'".

ההגה, השילדה והבולמים פשוט זוועתיים. הברקסים הם ההיפך הגמור מעידון. המנוע מרעיש ברמות שמסכנות את השפיות של הנהג. איכות החומרים וההרכבה בתא הנהג ברמה קוריאנית מינוס.

אבל, זה זול וכולם קונים את זה אפילו השכן ממול, איזה כיף לו יש לו אוטו חדש אוטומטי.

פורסם

אם אני לא טועה ב 2006 יצא הדגם החדש של הליאנה.

לפני החידוש שלה ב 2006 האוטו היה: המנוע היה רועש בצורה שפשוט מטורפת,לא נוחה,מכוערת,דשבורד שבדרך להתפרק וכו'.

זה היה אוטו שלא הייתי ממליץ לך אפילו להסתכל עליו!

ב 2006 היא עברה שינוי שזה כלל: הנוחות שופרה מאוד!,הרעש מהמנוע סוף סוף נעלם,הדשבורד שונה לגמרי,נעלם הספידומטר הדגיטלי ונוספו פגושים והכיעור הפך לעיצוב יפה לדעתי.

אמינות? לאבא שלי יש עדיפות לסוזוקי,היה לנו כבר 3 סוזוקי,רק לשים על טיפולים שצריך וזהו!

משנת 2006 אני לא רואה סיבה למה לא לרכוש,כל הדברים הקשים תוקנו ונוצר אוטו סביל בהחלט אשר נותן תמורה טובה לכסף.

מתחת לשנת 2006 רצוי אפילו לא להסתכל על הרכב.

בהצלחה.

• תוכן חדש...