Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7060 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה יש לי סאב של קיקר c12 הוא מחובר לא בגישור למגבר jbl 75.4

הסאב אצלי חודש ועבד טוב עד לפני כמה זמן בלי שנגעתי בכיוונים (הם בסדר גמור ולא יותר מידיי גבוהים בשבילו)

הוא התחיל להשמיע לי רעשים כמו של ויברציות כאלה כאילו הסאב צמוד לפח של הרכב רק שהרעשים הם מהסאב עצמו ולא מהסביבה , רעשים כאלה לא היו לי לפני והם בילתי נסבלים ואי אפשר לשמוע באס נורמאלי

הסאב גם יותר חלש פתאום

חשוב לציין שפתחתי את הסאב והוא לא קרוע או יש לו נזק הוא לא התנתק מהמגנט (סליל) או משו בסגנון כמו חיבורים וכאלה

עוד משו אם זה בעייה בסאב רציתי לדעת עם אחריות על כזה דבר תעזור ?

כי לפי מה ששאני יודע על סליל שרוף היא לא תופסת ובצדק

תודה מראש לכל העוזרים .

כפיר

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בדקת את הסאב כשהוא עובד מחוץ לתיבה?

יכול להיות שה Leads שלו רופפים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא בדקתי אבל לא נראה לי שזה יעזור כי הוא מחוזק לתיבה טוב ואין בה כלום רופף או משו שיכול לרעוד ממנו

מה לגבי האחריות במקרה שהסאב נדפק ולא משימוש לא נכון ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

נפל או נשבר הוא לא לפחות ממה שאני יודע עד שקיבלתי אותו אבל חשוב להדגיש קיבלתי אותו בסדר גמור

לא נראה לי נכנס משו לסליל כי יש את הרשת הקטנה על המגנט לכניסת אוויר ולא מאמין שמשו נכנס לשם בדרך כל שהיא

הסאב נקנה לפני חודש

אני מחר יבדוק אם יש את הבעייה ללא תיבה ונראה מה הלאה

בווליום נמוך ברדיו דיסק אין את הרעשים המוזרים שלו אבל לא מרגישים את הסאב כלל ככה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

בדקתי את החיבורים מהסאב עד לטרמינל והכל תקין

במקרה שיש את הבעייה גם ללא תיבה הפיתרון היחידי ללכת לטום קאר שמשם קניתי אותו ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

טוב אז ככה מרוב עצבים בגלל הסאב בדקתי עכשיו פירקתי אותו מהתיבה והבעייה היא גם ללא תיבה הרעש נוצר מהסליל ושמשחקים עם הזוית של הסאב ככה שהוא ללא תיבה באוויר שומעים את זה פעם יותר חזק פעם בכלל לא

בקיצור מחר אני יסע לתום קאר על הבוקר ומקווה שלא תיהיה בעייה עם תומר ואני אקבל חדש במסגרת האחריות ועקב זה שהסאב הוא פחות מחודש אצלי וחצי מהחודש הזה הוא בכלל לא עבד

תודה בכל מקרה לכל העוזרים

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

שיהיה לך בהצלחה! תעדכן מה יהיה (אל תשכח פרטים, עם תומקאר זה תמיד מעניין :-D ).

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לפי דעתי הוא לא אעשה לי בעיות בקשר לזה בכל זאת לא מדובר בסליל שרוף או משו שנראה טעות אנוש

עכשיו שהחזרתי את הסאב לקופסא מהקרטון שלו אני רואה שהחלק התחתון של הקרטון שוקעה למטה בגלל הכובד של הסאב ובולט כלפי מטה

כנראה הוא קיבל באמת מכה שאם הזמן שיחררה משו באיזור הסליל והביאה אותי לבעייה הזאת

גיא למה זה מעניין אותך ? השירות שם כמו בפומפה ולא ידעתי ? :-)

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

תלחץ מאוד מאוד חלש על הסאב שהוא מחוץ לתיבה בשני צדדים הצורה אחידה (שהממברנה תזוז ביחד)אם אתה חושב שלא תוכל ללחוץ בצורה אחידה אז אל תעשה את זה,אני מגזים בכוונה על מנת למנוע נזק אפשרי

אם שאתה לוחץ הסאב משמיע מאיזור המגנט רחש של "גירוד" אז ישנה בעיה בסליל

ולקורווין:

"א. אם שאלת שאלה ואתה לא יודע את התשובה ב 100 אחוז אל תענה עליה . זה לא מכובד."

מה בא קודם הביצה או התרנגולת :-D (זו השעה)

פורסם

שלחצתי על הסאב (כמובן שהמערכת מכובה) בעדינות כמובן כלפי פנים ופעם אחת כלפי חוץ הוא לא משמיע רעשים של גירוד או משו אבל משום מה שחסמתי את פתח האוויר שיש באמצע המגנט הוא עשה רעש יותר חזק של הבעייה

בזמן האחרון לאט לאט האיכות והעוצמה ירדה אז כנראה ישתחרר משו בסליל או משו בסגנון

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם
לפי דעתי הוא לא אעשה לי בעיות בקשר לזה בכל זאת לא מדובר בסליל שרוף או משו שנראה טעות אנוש

עכשיו שהחזרתי את הסאב לקופסא מהקרטון שלו אני רואה שהחלק התחתון של הקרטון שוקעה למטה בגלל הכובד של הסאב ובולט כלפי מטה

כנראה הוא קיבל באמת מכה שאם הזמן שיחררה משו באיזור הסליל והביאה אותי לבעייה הזאת

גיא למה זה מעניין אותך ? השירות שם כמו בפומפה ולא ידעתי ? :-)

מעניין כי כל מה שקשור לשם מעניין (מסיפורי חברי הפורום). אה, וכן, שהייתי שם, ואמרתי לו שאני עושה בניות לרכב הוא שר לי את השיר "אשליות" (שלוש נקודות)

ככה שאני מקווה לבוא אליו פעם אחת עם השיר אשליות מתי שאני יסיים עם המערכת (הבניות מוכנות חסר חיווט והכל פיקס :-) )

מובן? :twisted::lol:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חח מקווה בשבילו שהוא לא אעשה בעיות כי לא בעייה לי להוריד לו קצת בכמות הלקוחות

הוא נראה בנאדם אמין נקווה שזה לא רושם ראשוני מוטעה

בכל אופן מה הוא יכול כבר להמציא לי על הבעייה בסאב (לנסות לחרטט אותי בכל אופן הוא לא יצליח) ?

הוא יראה איך הוא שמור באריזה ללא סימנים וללא כלום הוא עוד יחשוב שלא התקנתי אותו בכלל :-)

אבל יש משו שקשור קצת לסיפור חבר שלי קנה מתחנה מרכזית מגבר של לייטינג אודיו המתקין הערבי פה באיזור שיחק קצת יותר מידיי עם המגבר והוא נשרף בסוף

(אני יודע שאני חבר לא בסדר שלא התקנתי לו אני) בקיצור הוא הלך ליוסי בתחנה המרכזית חשבנו כבר שלא יחליפו לו

אבל בסוף יוסי הביא לו מגבר חדש חדש מהניילונים וכמה שחיפשנו אם הוא משומש לא מצאנו סימן אחד לזה

בטח המגבר שלו כבר למכירה שם בשוק :-)

מי שקונה שיבדוק בתחתית אם אין במקרה שריטה שחורה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

• תוכן חדש...