Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קבלת רישיון קבוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה

יש לי רישיון כ 5 שנים

לפני כמה חודשים ניגמר לי התוקף של הרישיון וקיבלתי בדואר זמני .

שילמתי אותו ולא יחסתי חשיבות לעיניין של לישלוח תמונה ודחיתי את זה !

לפני כשבוע אבד לי הרישיון הזמני

מה עלי לעשות ?

ללכת למשרד הרישוי וינפיקו לי חדש ? הריי בטוח רשום אצלהם ששילמתי

צריך לקחת תמונה ?

תודה מראש

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

לקחת תמונה איתך לא יעזור לך. אם עדיין לא הצטלמת בשיטה החדשה תצטרך ללכת ולהצטלם באחת מתחנות הצילום שעובדות עם משרד הרישוי.

Its never a waste of time to be wasted all the time

פורסם

מצטער שאני מתעלק על השרשור אבל באותו נושא-אם לפני שבוע[מחר יהיה בדיוק שבוע] נגמר לי המלווה, מתי בערך אני אמור לקבל תרישיון הקבוע מפלסטיק?

פורסם

כשבועיים אחרי גמר תקופת הליווי מגיע לך רישיון פלסטיק הביתה בדואר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני צריך קודם לגשת למישרד הרישוי כדי לקחת רישיון זמני חדש ?

או שאני יכול לגשת לחנויות צילום שמפורטות שם ? כי רשום שהצילום לא כרוך בתשלום אז בטח הם ירצו משהו

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אתה יכול לגשת לחנויות צילום בלי קשר.

בכל מקרה אתה לא מקבל בתחנת הצילום את הרישיון, הוא נשלח אליך בדואר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...