Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להדביק מראה על המגן שמש,המגן שמש עשוי מבד/חומר לא חלק יותר כמו החומר שעשויי הגג הפנימי של הרכב,אם איזה דבק יהיה הכי חזק ואסטטי להדביק את המראה למגן שמש?

דבק מגע רגיל יהיה מספיק חזק למטרה זו?

פורסם

דבק דו"צ הוא לא רעיון כל כך טוב. אם המגן שמש יהיה מופנה לצד והחלון פתוח, יש סיכוי לא קטן שהרכב שמאחוריך יקבל את המראה "במתנה"..

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

אין מצב שדבק דו צדדי ידבק חזק לבד פרוותי/לא חלק

מה אתם אומרים על דבק מגע רגיל לא יחזיק בתנאיי חום ורעידות לטווח הארוך?

פורסם

לחבר שלום

חשבת על מקרה של פגיעה מאחור ברכבך ,לאן המראה תעוף(והיא תעוף) עם שוליה החדים ?

גש לפרוקייה מצא דגם דומה עם מראה מובנית ,הרכב וסע לשלום

יגאל

פורסם

לחבר - מראה רק מרכב מפירוק (כדי שלא תהיה עשויה מזכוכית) - כפי שצוין בהודעה שלפני.

הדבקה תעשה בסיליקון שקוף.

בהצלחה.

פורסם

אפשר לתפור את המראה בתוך שרוול עם רצועה אלסטית החובקת את מגן השמש. אין חשש שהמראה תשתחרר ואין צורך להדביק אותה. צריך רק מכונת תפירה, ידיים טובות , מעט ויניל ("סקאי"), ורצועה אלסטית. חפש רפד רכב שייענה לאתגר.

פורסם

ניסיתי במקרה שלי, קודם אם דבק דו צדדי,

החזיק שבוע, חברה שלי קיבלה אותו בפנים,

לאחר מכן ניקתי ממש טוב את האזור,

דבק דו צדדי + דבק מגע,

החזיק חודש,

אז שמתי את המראה בצד וזהו, אין מה להמליץ לשים

רק ממליץ מה לא לשים

2006 - פיזו 205 95, זה מה שהתקציב אישר, אבל *** לקח.

2008 - מהעבודה קורולה 2008 אם תיבה שמחליפה רגע אחרי.

2012 - שברולט ספארק זה ה-זבל.

• תוכן חדש...