Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, בהמשך לבעיה הקודמת, הבנתי מתי הבעיה מתרחשת!

רק במהירויות גבוהות כאשר סוטים ימינה אפילו טיפה נוגעים בהגה לכיוון ימין, נוצרים רעשים מוזרים מאזור המנוע!

הטכנאי שלי אמר שצריך לעשות כיוון פרונט? האם זה מה שיפתור את הבעיה?

תעזרו לי בבקשה.

• ספונסר פורום
פורסם

לבדוק לבד כן,להחליף לא.

הרם את גלגל ימין ,בדוק חופש מעלה מטה וימינה שמאלה,לאחר מכן בדוק בצד שמאל, באחד הגלגלים תרגיש חופש מוגזם..בדרך כלל.

כדי להחליף את המייסב יש להעזר בכלים מיוחדים, עלות מייסב היא בערך 200 שקל ועבודת ההחלפה נעה בין 250-400 שקל תלוי במוסך.

אורן

פורסם

אוקיי. תודה רבה לך העזרה!

לפי החיפוש ולפי דברי הטכנאי שלי עדיף לסוע קודם למוסך פרונט אם אחרי הטיפול שלהם ישאר הרעש, אז אני כבר יסע למוסך אשר מתעסק במיסבים האלה.

יש לך מושג אולי מי מתעסק בזה( וטוב בזה) בבאר שבע?

פורסם

אוקיי. קודם כל מצטער שלא הקשבתי לך מלכתחילה. אבל לפחות ידעתי מה המוסכניק רוצה ממני כשהוא אמר מיסב לא תקין.

זה מה שהוא אמר לי אחרי שהרים כל גלגל ע"י ג'ק:

להחליף את שתי הגלגלים האחוריים, אחד מהם נפוח קצת ובגלל זה הוא אמר לי שיש את הרעשים?

הג'אנט של הגלגל השני האחורי עקום, וגם צריך להחליף אותו, לא ממש ראיתי למה הוא עקום אבל בסדר.

ומקדימה גלגל שמאל המיסב הלך, הגלגל היה מאוד רופף. (מפחיד לגמרי זה נראה כאילו פניה אחת ונופל לי הגלגל)

אוקיי. עכשיו אני שואל אותכם ובמיוחד אותך ESI TURBO מה אתה חושב על מה שהמוסכניק אמר, ומה עלות הטיפול של כל דבר?

ואם יש לך מקום מומלץ לעשות זאת?

עוד שאלה. איזה חברות מומלצות יש של מייסבים ואיזה חברות מומלצות יש לצמיגים?

הוא התקשר לאיזה אחד הוא אמר שיש לו מייסב של ASF משו כזה? אני לא ממש סגור על השם שלהם. משו בסגנון, בדוק אתם מכירים. 170 שקל ללא מעמ ויש מיסב סיני או יפני לא זוכר אבל יש הכללתי את זה במוח לזבל סיני וזה עולה 50 שקל.

תודה על העזרה!

פורסם

חברה טובה למיסבים : SKF.

מדובר על חלק תחליפי איכותי.

כ-195 ש"ח למיסב, בהתאם לסוג הרכב.

לא להתפתות להרכיב את המיסב הסיני.

תדירות ההחלפה ועלויות העבודה לא יהיו שוות את זה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זה מה שהוא אמר לי אחרי שהרים כל גלגל ע"י ג'ק:

להחליף את שתי הגלגלים האחוריים, אחד מהם נפוח קצת ובגלל זה הוא אמר לי שיש את הרעשים?

הג'אנט של הגלגל השני האחורי עקום, וגם צריך להחליף אותו, לא ממש ראיתי למה הוא עקום אבל בסדר.

ומקדימה גלגל שמאל המיסב הלך, הגלגל היה מאוד רופף. (מפחיד לגמרי זה נראה כאילו פניה אחת ונופל לי הגלגל)

הגלגל שהוא אמר שהוא נפוח, הוא התכוון שהוא נפוח בדופן ? אם כן, להחליף וכמה שיותר מהר, זאת סכנה בטיחותית.

וגם אם יש בליטה בסוליית הצמיג, מה שיכול לגרום לנסיעה לא נעימה ולרעשים, להחליף.

לגבי ג'אנט עקום, הוא בטח עשה שמיניות שסובב אותו.

במקרה כזה אתה צריך לגשת לפנצ'ריה ושיעשו לך איזון לגלגל.

והגלגל שרופף, כמובן, כפי שידידנו אורן ESI TURBO הנהג הנמרץ רשם, זהו מיסב גמור.

אם הצלחת להגיע למצב כזה שמנערים את הגלגל ויש לו חופש מאוד, זה מסוכן, להחליף בהקדם.

ואכן SKF זה מומלץ.

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

מזל שלא נשבר\התנתק כלום בזמן נסיעה.

מחר אני נוסע לתקן הכול לא כדאי למשוך את זה יותר מדיי.

הגלגל הנפוח, לא יודע מזה דופן מצטער, הוא נפוח בצד שנוגע בכביש..הבנת למה אני מתכוון?

לגבי האיזון גלגלים, אני לא יצטרך לקנות ז'אנט חדש אם ככה?

המייסב אני יקנה מאותו מוסך שהייתי אצלו היום, 195 שקל SKF!

פורסם

כן, אתה מתכוון לבליטה בסוליית הצמיג.

להחליף.

לגבי הג'אנט, נסה קודם ליישר ולאזן.

צריך לפתור את הבעיה.

האם זהו חישוק פח או מגנזיום ?

DS 7 CROSSBACK 2019

פורסם

עלמנת לסיים את הנושא, ושחברים אשר עושים חיפוש בנושא זה יקבלו תשובה סופית.

אני מעדכן:)

נסעתי היום לכמה פנצ'ריות, חלק ניסו לעבוד עליי, מזל שאמא שלי לא נסעה היו דוחפים לה איזה גלגל מעפן.

בקיצור, בהתחלה הציעו לי אליאנס או GT ננקוג משהו כזה ב165 שקל. או קלבר ב225.

נסעתי למקום אחר, איזה ערבי ניסה למכור לי צמיגים "וואלק מששווו מששווו" פדרל, הצמיג נראה מעפן ביותר קודם כל, וגם הוא ערבי אז לא סמכתי עליו :D וזה עוד ב200 שקל. והוא עוד אמר לי שזה צמיג צרפתי הכי טוב שיש. וזה לא צרפתי בכלל אמרו לי במקום אחר.

בקיצור נסעתי לחנות של אבא של אחד מהפורום פה (לא נציין שמות, פרטי אם מישהו מעוניין) ושם בחור די נחמד הציע לי צמיגים של GT, שאלתי אותו כמה יעלה לי הוא אמר 350 לשתי גלגלים חישוב מהיר זה יוצא 175 שקל לגלגל, אמרתי לו שהציעו לי GT ב165 אבל הוא אמר לי ששלו מקורי, ומה שהציעו לי שם זה ננקוג שזה זיוף או משהו.

בקיצור התחדשתי בשלוש צמיגים : GT-CHAMPIRO 70 165\70 79T

במחיר של 175 לגלגל. כולל איזון גלגלים וכל זה.

מה אתם אומרים?

(לשאלה למה רק 3, לא היה מספיק כסף להחליף הכול, וגם גלגל אחד עוד היה בסדר)

אה כמעט שכחתי, שאלה חשובה, שאלתי את הבחור שהרכיב לי תגלגלים שם, למה הגלגל רועד ככה, ציפיתי לשמוע מייסב שרוף, אבל הוא ישר הלך לקח מכונה,דומה לזאתי שהוא הבריג לי תגלגלים, ופשוט חיזק לי את הבורג באמצע. וזהו.:o

אפשר בבקשה תגובה לפתרון שלו.

תודה רבה על כל העזרה שניתנה לי:)

• תוכן חדש...