Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחיפאים שבינכם בטח יצא להסתובב ברחוב הלל.מלא בתי קפה חמודים כאלה.

אני גר ברחוב הזה.

בתחילת שנות ה-90 חרשו את הרחוב להנחת הכבלים של מת"ב דאז.

עדיין רואים את התעלות המשובשות שכוסו באופן גרוע.

כל חורף נפערים בורות ענק חדשים.

כל פעם עושים מכל בור גיבעה שנפתחת לבור בגשם הבא.

הכביש חרוש, חבוש, מרוט, מעצבן וממש לא בריא לרכבים שעולים עליו.כמו לנהוג על חצץ משולב באבנים גדולות מבחינת ההרגשה בתא הנהג.

והילל הוא לא הרחוב היחיד.

מה תגידו על אלנבי?

בקיצור-

את מי אני צריך לאנוס כדי שיתקנו את הכביש? על מי לאיים? ואת מי לשחד?:shock::?:

תודה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

שמע, אתה צודק.

אני חיפאי ואני מרגיש על בשרי את הכבישים והם נוראיים.

זה מגיע לרמה שיש לך חור בכביש מהיר שאם אתה עולה עליו באמצע הנסיעה *בדוק* שאתה קובע מפגש עם בעל פנצ'ריה באותו היום.

אין לי מושג למי פונים, לדעתי שווה לירות ישר לפסגה ולנסות לפנות ישירות ללשכתו של ראש העיר.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

גם אני חיפאי. למרות שהכבישים על הפנים, התחילו הרבה מאוד עבודות בכל העיר. כולל אלנבי.

תיקונים באלנבי,רוטשילד,ק.גלויות,המגינים,עין דור ועוד.

מוזר שהעיניינים התחילו טיפונת לזוז. אצל מצנע זה לא היה.

אבל מה שקשה לי מאוד להבין זה איך לא מתקנים את הכביש מתחת לגשר פז בדרך לצ'ק פוסט.

לפני כשבועיים נסעתי שם והיה איזה בור קטן, ואני לא אגזים אם 10 מכוניות עצרו בצד בגלל פנצ'ר. ממש אחת אחרי השניה.

לא חותם

פורסם

כנראה שרק לי כיף, אצלינו (דימונה) ביצעו פיתוח ושיפוץ הדרגתי של כל הכבישים במשך השנתיים האחרונות, כעת כשסיימו את כל העיר האספלט חדש ומענג :wink: הבעייה היחידה שכל העיר חד סטרית עם כיכרות :?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כן אבל חיפה הרבה יותר "עתיקה"מדימונה ויש בחיפה מלא כבישים שלא סוללו ניראה לי משנות ה60 כמו רחוב הדר הכרמל ,בן יהודה,מסדה ועוד רבים והרוסים... באמת המצב על הפנים משפרים כבישים ראשיים אבל לא את הפנימיים אבל בשכונות כמו רמות רמז ,רמת אלון,גולדה ועוד סללו מחדש כבישים למה כי שם אנשים עשירים וערנונה גבוה יותר והרווח שווה יותר...

פורסם
כן אבל חיפה הרבה יותר "עתיקה"מדימונה ויש בחיפה מלא כבישים שלא סוללו ניראה לי משנות ה60 כמו רחוב הדר הכרמל ,בן יהודה,מסדה ועוד רבים והרוסים... באמת המצב על הפנים משפרים כבישים ראשיים אבל לא את הפנימיים אבל בשכונות כמו רמות רמז ,רמת אלון,גולדה ועוד סללו מחדש כבישים למה כי שם אנשים עשירים וערנונה גבוה יותר והרווח שווה יותר...

צודק במיליון אחוז.

ואני לא סותר את עצמי. באמת משפצים רק כבישים ראשיים ולא בתוך השכונות.

לא חותם

פורסם

אוקיי.

מטרת השירשור הייתה השאלה הפשוטה:

את מי אני צריך לאנוס כדי שיתקנו את הכביש בהלל? על מי לאיים? ואת מי לשחד?:shock::?:

שאר הכבישים פחות מטרידים אותי.הלל חד סיטרי עם נתיב אחד, אני גר בהתחלה שלו והכניסה לרחוב מהקצה השני בכלל.כך שצריך לעבור את כל הבורות כל פעם שנוסעים בכביש.וכן, אני יודע שזו הערה מטומטמת.

מישהוא יודע למי לפנות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אוקיי.

מטרת השירשור הייתה השאלה הפשוטה:

את מי אני צריך לאנוס כדי שיתקנו את הכביש בהלל?לאנוס ? ואם זה גבר?:lol: על מי לאיים?אתה עברין ידוע ומפורסם ? כי אם לא תמצא את עצמך בבית המעצר מהר מאוד ואת מי לשחד?אולי יש מאכר מספיק גדול הן בעיריה והין במעץ שיועיל לך , אבל יש לך את הכסף לזה ? :shock::?:

מישהוא יודע למי לפנות? תנסה לבקש יפה בעיריה ותראה מה יגידו לך

לעשות עוצומה למען שיפוץ הכבישים בתוך חיפה/הדר ולישלוח אותה ליונה יהב.. ומחר בבוקר יגיעו מייד ממחלקת הכבישים ויתקנו

אתם חיים בישראל , אם זה לא מקום של עשירים ו/או מקום של עוצמה פוליטית גדולה אז ניתן לבקש ומתישהו יעשו את זה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

זה נכון, הכבישים בחיפ הממש רעים, אבל ניסיתם לנסוע לנשר? מה שהורס שם את האוטו זה לא הבורות, אלא ההרים שקוראים להם באמפרים. היה אחד לפני כמה חודשים בלי שילוט, שהרים לי את כל האוטו באוויר, למרות שנסעתי רק ב40 קמ"ש.

אין לאף אחד בעיריה רצון של ממש לתקן כבישים, ויונה יהב הוא אוויל. תאמינו לי, הייתה לי שיחה איתו. לא יעזור לפנות אליו.

דרך אגב, ברוממה יש יחסית כסף, והכבישים הם פשוט בושה. יש סיבוב ב"הצוללת דקר" שהייתי לוקח אותו ב60 אם הכביש היה תקין, אבל בגלל הבורות צריך לנסוע ב30 שם.

• תוכן חדש...