Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משרד התיירות של אבו-דאבי אחראי רשמית לפסטיבל הפורמולה-1 שיערך באבו-דאבי ב-3 בפברואר .

זהו ארוע הפורמולה-1 הגדול ביותר מחוץ למסלולי המרוצים שאליו יגיעו כל קבוצות הפורמולה-1 עם המכוניות החדשות שלהן לקראת עונת 2007 שבפתח .

לכבוד פסטיבל המהירות הזה נבנה בתוך אבו-דאבי מסלול רחוב זמני שישמש לתצוגת המכוניות , בנסיעה , אולם לא במרוץ אלא כהדגמה בלבד .

ספורט מוטורי בכלל ופורמולה-1 בפרט כבר הוכיחו שהם מהווים כוח משיכה אדיר לתיירות חוץ ומשרד התיירות שלאבו-דאבי השכיל להבין זאת מהר.

מכיוון שמזומנים לא חסרים בנסיכות הזו וגם קשרים במקומות הנכונים יש העניין וההתארגנות פעלו מהר מהצפוי ויבואו לידי ביטוי כבר בשבוע הבא.

עוד פרטים בהמשך

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

ערב טוב,

אני זוכר שבאחד הפרקים של פיפט גיר דובר על נסיך סעודי שבנה מסלול פרטי לפורמולה (רק שאני לא זוכר איזה פורמולה), ורכש 50 רכבים. לפי זכרוני הייתה קיימת בעיה עם חול שמגיע מהמדבר למסלול ומשפיע על האחיזה וההתנהגות.

האם ידוע אם פתרו את הבעיה באבו דאבי, ואיך?

בברכה.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

והיום כבר פורסם רשמית כי החל משנת 2009 יערך מרוץ פורמולה-1 באבו-דאבי.

הרמן טילקה יהיה זה שאחראי על בניית המסלול במקום , שחלקו יערך על אי מלאכותי שיבנה וחלקו ברחובות העיירה בוא הוא נמצא , סה"כ מסלול באורך של כ-5 ק"מ .

המסלול יהיה חלק מפארק מוטורי חדשני שנבנה כרגע ומוקם בו גם מרכז של פרארי שיהווה מעין מרכז מבקרים ואטרקציות .

החוזה שנחתם בין ה-FIA לאבו-דאבי הוא ל-7 שנים אבל מר אקלסטון אמר שמבחינתו זה יכול להימשך לנצח...

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תוכן חדש...