Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה צודק, blavie. במקרים כמו שלי אין שום בעיה לעורך דין לטפל. הוא בטח עושה 100 כאלה ברבעון.

burzum, אתה רשאי לא להאמין. אני העדפתי לציית לשוטר בכל מקרה, ונראה שזה יותר משתלם בסוף. היו 2 שימועים ובסוף התיק בוטל.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בכל מקרה 2500 $ הם הגזמה פראית.

אפילו הקליברים הגדולים ביותר , קרי אורון איילון/שמעון מזרחי/עמיקם לויתן לא לוקחים סכומי כסף גדולים כ"F.

פורסם

המחיר שציינת ( 2500$ ) הינו מחיר מטורף לחלוטין ולא נשמע לי הגיוני .

רק לצורך השוואה , בזמן שהייתי נהג חדש , שוטר ליזר אותי על 87 קמ"ש אחרי הפחתה בכביש בעיר שבו מותר לסוע 50 קמ"ש .

אני כמובן לא מצדיק את מה שעשיתי , אבל לקחתי עורך דין חיפאי ( גם אני חיפאי ) ושמו יאיר סטולר למי שמכיר , לצורך העניין היו כמה וכמה דיונים וכמה וכמה דחיות משפטים בנסיון להעביר את תקופת הנהג חדש שלי ללא משפט ( לא משנה שזה לא הצליח בסוף ) ובסופו של דבר , שנה אחרי ביצוע העבירה כאשר אני עדיין נהג חדש הוא גרם לביטול המשפט , מה זה אומר ? זה אומר שלא שיצאתי זכאי אלא ביטלו את כל האישומים נגדי והמשפט בוטל .

המחיר אגב היה 1500 ש"ח תשלום מראש .

פורסם

שמר, לא הבנת אותי.

או שלא הסברתי את עצמי נכון.

עדיף לשלם לעו"ד סכום נכבד ולחסוך הרשאה, בטח ובטח במקרה של אפשרות שלילה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

לדעתי לפחות,BURZUM התבלבל בין שכר טיפול במשפט תנועה לשכר טיפול במשפט פלילי ששם כבר הסכומים הרבה יותר גבוהים ממשפטי תנועה.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
לדעתי לפחות,BURZUM התבלבל בין שכר טיפול במשפט תנועה לשכר טיפול במשפט פלילי ששם כבר הסכומים הרבה יותר גבוהים ממשפטי תנועה.

לא, זה היה משפט תעבורה (בכל זאת לא הרגתי את השוטר, רק אמרתי לו ללכת להזדיין). יש מצב שהתבלבלתי וכנראה המחיר היה בסביבת ה$1500 ולא $2500, אבל בכל מקרה זה היה ב-$ ומשהו מעבר ל 5000 ש''ח + מע''מ. בתחילת הדיון פנה אליי השופט ואמר לי ש"אם לפחות 10% ממה שהשוטר מספר זה אמת, אז אני אשלח אותך לכלא". בסוף קיבלתי שנתיים שלילה על תנאי ו-400 ש''ח קנס ב-4 תשלומים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הופה, הנה כבר התשובה - המשפט יותר מסובך ממשפט מהירות פשוט ונפוץ.

בכל מקרה, אינני בקיא בנושא המחירים כמו שכבר כתבתי באשכול - ולכן בחלק הזה איני יכול להשתתף.

בנוסף, בלי לזלזל כמובן במה שאתה אומר - לא נראה לי ששופט יגיד כזה משפט, שכן הם אנשים מלומדים מאוד שלא צריכים לשאוף למצוא "10% אמת מדברי השוטר" כמו שתיארת, וכמו כן העונש ניתן רק לאחר שהודת בעבירה המיוחסת לך או שהוכיחו שאתה אשם ללא כל של ספק, במידה וקיללת את השוטר כמו שתיארת - אמנם הוא, הוסיף פרטים נוספים למקרה וכתב שגם דחפת אותו או ירקת עליו לצורך ההמחשה - במקרה שכזה ברגע שיוכיחו שאין 100% אמת בדברי השוטר המשפט יבוטל.

דוגמא "טרייה" לכך היא המשפט תנועה שפרסמו בו שבמהלכו התברר ששוטר שתפס נהג במהירות של 51 קמ"ש מעל המותר אם זכרוני אינו מטעה אותי, "התבלבל" והעיד במשפט שבשני קצוות הדרך היו תמרורים שמורים על דרך עירונית, בעוד שעורך הדין הצליח להוכיח שהיה תמרור רק בצד אחד - וגרם לביטול המשפט.

זה שלא היה תמרור לא מבטל את העובדה שהנאשם כן ביצע את העבירה, אמנם העובדה שהשוטר לא דבר 100% אמת ביטלה את המשפט.

לכן, יש צורך שדברי השוטר יהיו נכונים וניתנים לאימות ב 100%, ללא צל של ספק כדי להעניש אותך.

DOESN'T WORK HARD

פורסם
הופה, הנה כבר התשובה - המשפט יותר מסובך ממשפט מהירות פשוט ונפוץ.

בכל מקרה, אינני בקיא בנושא המחירים כמו שכבר כתבתי באשכול - ולכן בחלק הזה איני יכול להשתתף.

בנוסף, בלי לזלזל כמובן במה שאתה אומר - לא נראה לי ששופט יגיד כזה משפט, שכן הם אנשים מלומדים מאוד שלא צריכים לשאוף למצוא "10% אמת מדברי השוטר" כמו שתיארת, וכמו כן העונש ניתן רק לאחר שהודת בעבירה המיוחסת לך או שהוכיחו שאתה אשם ללא כל של ספק, במידה וקיללת את השוטר כמו שתיארת - אמנם הוא, הוסיף פרטים נוספים למקרה וכתב שגם דחפת אותו או ירקת עליו לצורך ההמחשה - במקרה שכזה ברגע שיוכיחו שאין 100% אמת בדברי השוטר המשפט יבוטל..

טוב, זה לא היה רק " לך **** ", היה חתיכת סיפור שם. אבל בכל מקרה, לפני המשפט השופט פנה אליי ואמר כי אם אפילו 10% ממה שכתוב בפירוט הדו''ח נכון אז הוא ישלח אותי לכלא. לא התרגשתי ממש, אבל חבל על ההרשעה.

פורסם

שמוליק,

אחי תפסו אותי בדיוק באותו מקום ( עוזי נרקיס לכיוון נווה יעקב) קצת לפני הפניה לחיזמה - היתי בדרך לבסיס - מצאו להם אחלה מיקום בדיוק באי תנועה שליד הרמזור.

אותי תפסו ב 97 במקום 70 - הרבה פחות חמור ממך - קיבלתי 750 ש"ח +8 נק'.

יצאת בזול לפי דעתי היית יכול לסיים עם שלילה לכמה חודשים וקנס רציני!

אני בניגוד אליך ביקשתי להישפט מהסיבה הפשוטה שאותי הוא "תפס" תוך כדי סיבוב בכביש .מבירור שערכתי עם יודעי דבר הבנתי שזה לא תקין לבצע מדידה בסיבוב ובמיוחד שיש לידך מכוניות בתנועה בסמוך.רשמתי בקשה לביטול אבל כמו שאני מכיר את המשטרה יקח להם חצי שנה לענות , מקסימום נלך למשפט.

איפה תפסו אותך בדיוק?

נראה לך שיש לי סיכוי לצאת בפחות מהקנס המקורי (הנק' יותר משמעותיות מהקנס עצמו)?

שאר הפורום - שירשור ותגובות יתקבלו בברכה...

שי

החיים זה מ 0 ל 100 :onfire:

פורסם

במעמד קבלת הדו"ח ציינת שהמדידה נעשתה בסיבוב ושהיו מכוניות נוספות בסיבוב באותו זמן?

במידה וכן, ותצליח להוכיח שאכן המדידה לא התבצעה כראוי תקבל לדעתי קנס סמלי בסגנון 100 ש"ח או פחות ללא נקודות.

במידה ולא תצליח להוכיח, קח לך לקח לפעם הבאה - במידה ולייזרו אותך, ואתה חושב כי המדידה לא התבצעה כראוי תשתדל לציין כמה שיותר פרטים אודות כך במעמד קבלת הדו"ח עצמו בסעיף הערות הנהג - ככה יהיה לך קל יותר לבסס את טענותיך בבית המשפט.

בהצלחה!

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ראה נא

המשטרה תחזיר לך תשובה כי הדו"ח לא בוטל, וזאת כי אינך מתאים לסיבות הקבועות בחוק. מכתב זה יגיע תוך חודש, לא תוך חצי שנה. אם שלחת בקשה לביטול וטרם קיבלת תשובה- עלייך לשלם את הדו"ח.

לאחר קבלת התשובה השלילית מומלץ לבקש להישפט על העבירה.

בברכת "כל ישראל אחים"

יואל

dirty old man

need love too

פורסם

אם שלחת בקשה לביטול וטרם קיבלת תשובה- עלייך לשלם את הדו"ח.

מה פתאום! יקח כמה שיקח, עד שזה בבירור ולא התקבלה תשובה יש לחכות לתשובה ולא לשלם. תשלום פירושו הודעה בעבירה ולא ניתן יהיה לערער על התשלום. לאחר קבלת ההחלטה בערעור, אם היא שלילית, יש לשלם את הדו''ח המקורי תוך 30 יום.

פורסם
שמוליק,

אחי תפסו אותי בדיוק באותו מקום ( עוזי נרקיס לכיוון נווה יעקב) קצת לפני הפניה לחיזמה - היתי בדרך לבסיס - מצאו להם אחלה מיקום בדיוק באי תנועה שליד הרמזור.

אותי תפסו ב 97 במקום 70 - הרבה פחות חמור ממך - קיבלתי 750 ש"ח +8 נק'.

יצאת בזול לפי דעתי היית יכול לסיים עם שלילה לכמה חודשים וקנס רציני!

אני בניגוד אליך ביקשתי להישפט מהסיבה הפשוטה שאותי הוא "תפס" תוך כדי סיבוב בכביש .מבירור שערכתי עם יודעי דבר הבנתי שזה לא תקין לבצע מדידה בסיבוב ובמיוחד שיש לידך מכוניות בתנועה בסמוך.רשמתי בקשה לביטול אבל כמו שאני מכיר את המשטרה יקח להם חצי שנה לענות , מקסימום נלך למשפט.

איפה תפסו אותך בדיוק?

נראה לך שיש לי סיכוי לצאת בפחות מהקנס המקורי (הנק' יותר משמעותיות מהקנס עצמו)?

שאר הפורום - שירשור ותגובות יתקבלו בברכה...

שי

תפסו אותי בכביש מנווה יעקוב לכיוון פסגת זאב מרכז כי-150-200 מטר מצומת.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

לגבי תשלום הדו"ח - התקשרתי למשטרה (תנועה ירושלים) שמטפלת בביטולי דוחות - והם אמרו לי שלוקח די הרבה זמן עד שמטפלים בבקשות כי יש המון . יש לי אישור על שליחת דואר רשום וכל עוד לא קיבלתי תשובה מהמשטרה לא יווצר מצב של כפל קנס. רק ברגע שהם מודעים לי אם כן/לא בוטל הדוח אז מתחילה תקופה של נדמה לי 30 יום לשלם או להגיש בקשה להישפט.

רוב הסיכויים שאכן לא יבטלו לי את הדו"ח - ולכן אני מכין את עצמי למשפט.

לגבי המדידה בסיבוב - אמרתי לשוטר את טענתי - הוא כמובן לא התייחס אבל מה שכן הוא רשם מילה במילה מה שאמרתי לו לרשום " המדידה נעשתה תוך כדי סיבוב / עיקול בכביש כאשר היו בסמוך אלי כלי רכב נוסעים ..."

נקווה שהמשפט הקטן הזה + הצילומים שצילמתי יספיקו לשופט כדי להבין את טענתי...

החיים זה מ 0 ל 100 :onfire:

• תוכן חדש...