Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בזמנו נתפסתי על 141 קמ"ש. השוטר לזר אותי מ 160 מטר בכביש בינעירוני של 90 (כמובן כביש ריק לחלוטין ועם שדה ראיה מעולה) בדיוק אחרי עקומה ובירידה.

שכרתי עו"ד ולאחר חצי שנה התיק בוטל.

לפי דעתי זה עדיף על 750 ש"ח קנס ועל תנאי ל שנתיים פלוס הכתמה של העבר הנקי.

כמה שילמת לעו"ד?

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1400 מול קנס של 750 נשמע לא משתלם, אבל בהתחשב בכך שהגליון שלך חסך הרשעה - משתלם לחלוטין.

לגבי הסיפורים מבתי המשפט - אחד שראיתי נתפס על 1400 מ"ג אלכוהול. הכמות המותרת אם אני לא טועה באזור ה-265. חצי שנה מאסר על תנאי.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

צודק

ב 1400 ש"ח קיבלתי:

העו"ד מתקשר אלי לעדכן אותי. אני לא צריך לבזבז ימי עבודה ולהיות בבית משפט לשימועים, דיונים וכו'.

העו"ד מכיר בדיוק מה לעשות ומה לבדוק, בעוד אותי זה לא מעניין ואני לא רוצה להשקיע זמן (זמן = כסף) בללמוד זאת.

ביטול התיק אומר בעצם שלא שלמתי כלום למדינה, השוטר יצא טמבל כי לא נהג לפני הנהלים, העבר שלי ממשיך להיות נקי ואין שנתיים על תנאי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

שאלה לגבי ה"עבר הנקי" שמתייחסים אליו המון כאן בפורום, האם כאשר אתם אומרים עבר נקי אתם מתכוונים לאדם שמעולם לא קיבל קנס או לאדם שנקי מהרשעות בבית משפט לתעבורה?

תודה רבה!

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לגליון נכנסות העבירות בהן היית אשם.

גם אם קיבלת קנס על אי עצירה בתמרור עצור ושילמת אותו - הודאת באשמה.

במידה ומדובר במשפט על עבירה מסוימת (מהירות, אי מתן זכות קדימה וכד') ברגע שנמצאת אשם נוספת לך הרשאה לגליון התעבורתי. קנס, שלילה, תנאי וכל אלו הם רק העונשים שמצויינים בנוסף לעבירה.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

שלילה.

עוד רעיון מטופש ולא ברור.

לפחות בכל הקשור לעבירות שלא חמורות כגון נהיגה בשיכרות.

להמשיך בעניין של קנס כספי ולהרפות מהשלילה.

מה זאת אומרת ?

תחבורה ציבורית היא ענישה?

חומר למחשבה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

השלילה הינה עונש גרוע בהרבה מכל קנס כספי.

אם לא ניסית - לא תבין זאת. (לא, אני לא מדבר על מישהו שחי בגפו, וכל איזור מחייתו מתרכזת ברדיוס של 5 ק"מ מביתו. על האחוז הקטן הזה - העונש לא מאוד משפיע).

פורסם

לפחות בכל הקשור לעבירות שלא חמורות כגון נהיגה בשיכרות.

:shock:

נהיגה בשיכרות היא לא עבירה חמורה? דוגמא ממש גרועה, זו לטעמי אחת העבירות היותר מצדיקות.

פורסם

אאל"ט , דוגמא קלאסית לשימוש לא נכון בפיסוק.

אני מנחש שכוונת המשורר הייתה :

לפחות בכל הקשור לעבירות, שלא חמורות כגון נהיגה בשיכרות.

כלומר - עבירות שאינן חמורות (דוגמא לחמורה : נהיגה בשכרות).

יקום החתן ויברך.

פורסם

אני כותב תוך כדי עבודה לעיתים.

מקווה שטעויות התקבלו בברכה עקב כך.

שאל את פי הסוס לעניין הנהיגה בשיכרות.

הסוס - הוא אני, יענה לך כי כוונתו היתה שנהיגה בשיכרות הינה עבירה חמורה ועליה יש להשית שלילה.

עבירות קלות יש מקום רק ליתן קנס, קנס כבד.

הכיס יכאב יותר משלילה.

לשיטתי ודעתי.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
וואלה, אתם לא יודעים איזה סיפורים יש שם. המתנתי באולם כחצי שעה ושמעתי סיפורים מפה ועד לחלל.

סיפורי אלף לילה ולילה לא היו שם?

אני חושב שכדי לקבל סטנד אפ חינמי אפשר לשבת שעה באולם הדיונים של בית משפט לתעבורה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
1400 ש"ח

אני לא מאמין. אתה גם אמרת שהיו דיונים וקדם דיונים? וכל זה ב-1400 ש''ח? על תצחיק אותי. אולי כל דיון 1400 ש''ח, או איזה $2000 על כל התיק. שכרתי עו''ד במשפט של אי ציוט לשוטר, אני חושב שזה היה משהו כמו $2500 לפני מספר שנים.... והייתה ישבה אחת + הכנה מוקדמת. ב-1400 ש''ח אף עו''ד לא ירים את התחת שלו מהכיסא.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אין לי נסיון עם עורכי דין ומשפטי תנועה לשמחתי, אך לעניות דעתי לא נראה לי ששכר הטרחה זהה בין מקרה של עבירת מהירות נפוצה לבין מקרה של אי ציות לשוטר שכאן כבר מדובר על עבירה יותר חמורה עם יותר משתנים.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...