Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מוצא את הת'רד שפתחתי אז (כנראה נמחק בשדרוג) הנה תקציר :

נהגתי במהירות של 113 קמ"ש בכביש (מותר 70 קמ"ש) עוזי נרקיס בי-ם בחודש נובמבר אשתקד. השוטר צילם אותי ממרחק של 137 מטר ומיד עצר אותי. לאחר ההפחתה של 5 קמ"ש יצא שנהגתי כ-38 קמ"ש מעל למותר.

היום היה לי דיון בבית משפט. נכנסתי ויצאתי תוך חצי דקה. נכנסתי בלי עו"ד, הודתי בעבירה וביקשתי שלאור עבר נקי של 9 וחצי שנים אבקש הקלה בעונש. זהו,קיבלתי רק 750 ש"ח ושנתיים על תנאי.

עכשיו צריך להפרד מ-750 ש"ח שהלכו על שטות.

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף על שכר עו"ד ולצאת נקי, לא?

אני לא יודע עם עדיף או לא ואם בכלל עו"ד יכול להוציא אותך נקי במקרה כזה. צריך להביא בחשבון עלות מול תועלת.

שמוליק

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

מה שאתם שוכחים הוא שהעלות היא גם בגליון הרשעות מוכתם.

אם אתם נוהגים למהר - תוך כמה שנים תבנו לעצמכם תיק מפואר שילווה אתכם עד שתחדלו מלנהוג במדינת ישראל.

החיסכון עלול להתברר כבזבוז ביום מן הימים.

פורסם

מעטים המקרים שעו"ד יצליח להוציא את הנתבע זכאי במקרה כזה אבל קיימים כמו משפט שהיה לאבי לפני שנתיים על מהירות "מצמררת של 150 קמ"ש". המעניין הוא שאבי ייצא זכאי והשוטרים עוד התנצלו אח"כ.

לדעתי, עשית בחוכמה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם לדעתי עשית בחוכמה.

עם רקורד תעבורתי כמו שלך אין שום חשש ללכת למשפט. 750 ש"ח - שלם ושכח (אפילו חרוז).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וואלה, אתם לא יודעים איזה סיפורים יש שם. המתנתי באולם כחצי שעה ושמעתי סיפורים מפה ועד לחלל. היו כמה מקרים של חציית מסילות ברזל באור אדום (אלוהים אנשים, מה קורה לכם) ונהיגה בפסילה.

אגב רציתי לציין משהו, בחודשים נובמבר ודצמבר כמעט כל יום היו ניידות וממלזים בכביש עוזי נרקיס. היום, חצי חודש עבר מתחילת השנה ועדיין לא ראיתי אחת. כנראה הם רצו לעשות קצת כסף לפני סגירת השנה.

שמוליק

פורסם

יפה, זה אכן נקרא "לצאת בזול".

סע בזהירות (יש ממל"זים בכל פינת רחוב).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לדעתי עשית בשכל שגמרת עם זה בלי הרבה רעש.

אפשר שאלה?

מה עומד מאחורי שכירת עו"ד במשפטים כאלו שכולם ממליצים על כך במקרים חמורים,אני פשוט לא מבין איך הוא מגיע וכבמטה קסם העונש מופחת/מוקל/נגנז

יש איזה משהו שהוא מסדר מאחורי הקלעים?הוא מכיר את הפרצות בחוק ומשתמש בהם?

נ.ב-סלחו לי על הבורות,היה לי משפט אחד עד היום(10 שנים רשיון),הודאתי וחטפתי 1500 ש"ח.

תומר

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם
עכשיו צריך להפרד מ-750 ש"ח שהלכו על שטות.

לא שטות כלל למדת שעור חשוב

ירון

הייתי מוכן ללמד בחצי מחיר :roll:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

רוב עורכדי הדין היו מוצאים אותך עם אותו הנזק

מעטים היו מוציאים אותך זכאי, קנס נמוך יותר או רק על תנאי.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

בזמנו נתפסתי על 141 קמ"ש. השוטר לזר אותי מ 160 מטר בכביש בינעירוני של 90 (כמובן כביש ריק לחלוטין ועם שדה ראיה מעולה) בדיוק אחרי עקומה ובירידה.

שכרתי עו"ד ולאחר חצי שנה התיק בוטל.

לפי דעתי זה עדיף על 750 ש"ח קנס ועל תנאי ל שנתיים פלוס הכתמה של העבר הנקי.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...