Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וויל ביינום - הנפילה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7096 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עד יום שני, מי יודע מה יהיה

הנקודה היא שכל הקבוצות מחתימות הרבה שחקנים זרים, מכבי לא יוצאת דופן, יש לה רק יותר כסף

שנה שעברה (שלא היה החוק הרוסי) היית יכול לראות במשחקים של מכבי - הפועל י-ם שמכבי כמעט תמיד עם ישראלי על המגרש, לעומת י-ם שבדקות רבות היו עם 5 זרים (כולל מתאזרחים)

אגב, שארפ שיחק בנבחרת ישראל וארנולד ישחק בשנה הקרובה

פורסם
הםםם מעניין איזה הישגים בדיוק? להחזיק 15 וחצי זרים ולאזרח חצי מהם? או אולי לקחת שחקנים ישראליים ולייבש אותם על הספסל?

איייי אייי איייי סאדאם חוסיין בשוק :twisted:

מכבי ת"א זה מועדון כדורסל אותה מבלבל אותם עם הקרן לעידוד הכדורסלן הישראלי. לגבי ההישגים, אתה יכול לחפש בגוגל.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם למכבי יש 15 זרים אז כמה יש בהפועל ירושלים? 14? 13?

כי זכור לי שההפרש הוא בערך 2.

עכשיו תשוו את מספר הדקות שמקבלים הישראלים במכבי לעומת הישראלים בהפועל ירושלים.

**אין לי שום דבר נגד הפועל ירושלים - היא הובאה כדוגמא רק כי היא קבוצה מובילה בליגה הישראלית, באותה מידה יכולתי להביא כדוגמא את נהריה.**

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

שזה רע מאד, ואני נגד זה באופן מוחלט, אבל באמת אל תשווה.

מכבי קיבלה במשך שנים מעל 7 מליון דולר לשנה ומקבלת גם השנה 3.5 מליון דולר.

זה יותר מהתקציב של כל קבוצות הליגה מלבד ירושלים.

פורסם
מועדון כדורסל שבמשך עשרים שנה וגם היום משלם ל-15 שחקנים זרים מכספי הציבור.

למה 15?

20 שחקנים זרים.

ולמה מכספי הציבור?

מכספי האגודה לשיקום אלמנות ויתומים.

ללוזרים תמיד יש סיבות...:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

צודק ב100 אחוז. זו כבר סיבה מספיק טובה. למה אני צריך לשלם מכספי על המשחקים של מכבי? אם לא מעניינים אותי המשחקים שלהם והקבוצה שלי, למה אני צריך לשלם?

ROOONEEYY

פורסם

מאותה סיבה שהפועל י-ם וגביע יול"ב לא מעניינים אותי , וכן תוכניות הדת לא מעניינות אותי, וחיים יבין לא מעניין אותי , ושישי בטברנה לא מעניינת אותי, או 99.9 אחוז משידורי הערוץ הראשון לא מעניינים אותי.

אם יש לך טענות, הן צריכות לבוא כלפי מי שמאשר את עניין אגרת הטלוויזיה והרדיו.

דווקא שידורי המשחקים של מכבי הם מהתכניות היחידות אשר כן משרתות קהל צופים גדול מספיק כדי להצדיק הוצאת כסף עליו (ובסופו של דבר - זה מה שקובע בד"כ אילו שידורים ישודרו ואילו לא), אבל בלי קשר, לא מכבי היא זו שמרוויחה מהשידוך. כיום זהו אחד העוגנים היחידים (אם לא היחיד) של ערוץ 1.

אגב - אתה משלם אגרה? או גר אצל אמא ואבא?

פורסם

סליחה אבל את משחקי המונדיאל שהם מעניינים הרבה יותר מכל משחק אי פעם של מכבי ת"א הם לא קנו. לעומת זאת כל משחק מול כל קבוצה עלומת שם שמולה מכבי משחקת הם כן קונים. הטענה היא לא כלפי מי שמאשר את האגרה אלא כלפי מי שבוחר לשדר דווקא את מכבי ת"א כבר 20 אם לא יותר שנים.

כמאמר השיר I wonder why...

אם זה כל כך חשוב לעצם הדיון והתחשק לך לעקוץ אותי אז: כן אני גר אצל אמא ואבא, אבל את תשלום האגרה אני משלם מהכרטיס אשראי שלי.

ROOONEEYY

פורסם

פליקס, אתה משלם על מכבי, כמו שההורים שלי משלמים על מבט, על הפועל ירושלים, על הראלי דקאר, על "אין שישי בלי יומן", ואפילו על מכבי.

רוצה לשמוע את הקטע המצחיק?

ההורים שלי היו רואים פעם ב.. את מבט עם תרגום רוסי דרך הרדיו, וזה היה כשהיינו בערך 5 שנים בארץ.

היום יש להם את ערוץ 9 ו10 בשביל הרוסית.

אז הרייטינג היחיד שערוץ אחד מקבל אצלי בבית הוא מכבי, הדקאר, וCSI בשבתות.

זה שאין תמורה לאגרה זה ידוע.

את הטענות שלך תעלה בפני רשות השידור, לא בפני מכבי ת"א שמביאה לערוץ אחד את רוב צופיו.

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

במצב הנוכחי אין שום ערך ספורטיבי לליגה הישראלית בכדורסל. יש קבוצה אחת שדומיננטית ב 30 ומשהו שנים האחרונות. להפסיד גביע פה ואליפות שם זה לא נחשב. אין שום דבר תחרותי בליגה.

אם עוד לפני העונה ברור לכולם מי האלופה וניתן לבצע "מכרז" כדי לברר מי תהיינה העולות והיורדות אז אין שום ערך ספורטיבי לליגה.

התמיכה שמכבי תל אביב בכדורסל מקבלת מהערוץ הראשון היא מגוחכת וחסרת פרופורציות לחלוטין. בזכות הכסף הזה היא מקבלת פור ענק על פני שאר הקבוצות הישראליות. שמעון מזרחי גם הבעלים של מכבי וגם ממלא מקום יו"ר ההתאחדות , דבר שלא היה קורה בשום ליגה והתאחדות אחרים בעולם (וזה שלוזון המקביל בכדורגל לא הופך את זה לנכון או ראוי).

אתם יכולים להיתמם ולהכניס את הראש עמוק עמוק מתחת לאדמה אבל כולכם יודעים שגם לכם, בתור אוהדי מכבי, הליגה משעממת וחסרת חשיבות לחלוטין. בשביל להעריך נצחונות והישגים צריך גם לדעת להפסיד.

אסף

פורסם

אסף, אם מכבי לא הייתה אתרקטיבית היא לא הייתה מקבלת כסף עבור זכויות שידור.

מכבי לא קמה ביום אחד, היא לא מוצר של גאידמק.

מכבי זו מסורת שנבנתה במשך שנים, ההישגים המשמעותיים ביותר בספורט הקבוצתי של ישראל שייכים לה.

אני חושב שקבוצה שהביסה את הטורונטו ראפטורס במגרש שלהם וזכתה ב5 אליפויות אירופה, מתוכן 2 רצוף, שווה 3.5 מיליון שקל בשנה זכויות שידור.

זה שאתה לא מעוניין לשלם את האגרה - כי אין משהו ששוה את הכסף הזה בערוץ הראשון בשבילך - זו לא הבעיה של מכבי.

אין שום קשר בכלל, זה החוק הדפוק של מדינת ישראל.

זה לא שמפלים כאן בין 2 קבוצות שוות.

הפועל לא מספקת רבע מההישגים (וכנראה גם הרייטינג) שמכבי מספקת.

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...