Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קוץ בצמיג

motik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

לפני כחודש וחצי זיהיתי קוץ (בעובי של כחצי ס"מ..) בצמיג הקדמי ימני של הסאאב, וכשפניתי לפנצ'ריה נאמר לי שעלי להחליף את הצמיג כי הקוץ נמצא בדופן של הצמיג.

העובדה היא, שהקוץ נמצא במרחק של כחצי ס"מ מסוף החריצים (לכיוון הדופן החיצונית), ז"א לא ממש על הדופן.

בשבועיים האחרונים התחיל לברוח אוויר מהצמיג, אני משער שזה בגלל הקוץ. (אני ממלא פעם בשבוע והלחץ יורד מ 30 ל 27 בערך)

השאלה היא האם יכול להיות שהפנצ'רמעאכר (כשמו כן הוא..) צודק, ועלי להחליף צמיג?

הצמיג הוא אחד מרביעייה חדשה של PIRELLI בני כשנתיים, וחבל לי להחליף....

תודה למשיבים

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצמיגאי (פנצ'ר מעכר) צודק ואסור לתקן תקר (פנצ'ר) בדופן ואכן זה בדופן הצמיג.

צמיגים בני שנתיים כבר אינם חדשים וההמלצה היא להחליף 2 צמיגים זהים על אותו הסרן (קד' או אח'). זאת כדי שמקדם החיכוך שלהם יהיה זהה כך שבזמן חרום לא יהיה מצב שאחד אוחז טוב יותר את הכביש והשני פחות שזה דבר מסוכן.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התשובה.

לפי מה שאמרת, אני מבין שיש אפשרות לתקן צמיג עם חור בדופן, אם כן, באיזה צורה?

מה הסיבה שלא עושים את זה?

בנושא החלפת צמיגים, אם אחליט לקנות 2 חדשים, האם כדאי לי להעביר את ה2 הישנים (בני השנתיים) לסרן הקידמי ואת החדשים לשים מאחור? (האחוריים היו שם מהתחלה..)

מוטי

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

משרד התחבורה אוסר לבצע תיקון בדופן הצמיג וזאת מבחינה בטיחותית.

אף צמיגאי לא יבצע תיקון בדופן ואח"כ יהיה עלול לעמוד בתביעות משפטיות וכספיות.

גם אתה כבעל רכב אל תנסה לבצע דברים כאלו שהינם לא בטיחותיים ותיפול אז אחריות גם עליך.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...