Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור עם הרבה תמונות, אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לא מזמן מטיול בחו"ל ואני מעוניין לשתף את הפורום בתמונות בימים הקרובים.

אחרי הסינון אני מעריך שיש בסביבות 130 תמונות (כן, אני יודע שזה המון אבל אני אשתדל שזה יהיה מעניין).

אני מעוניין להעלותם בצורה כזאת ובאותו זמן אני יתן טעימה קטנה.

126.jpg

אפשרי להעלות את כל התמונות בתגובה אחת? או שיש הגבלה מסויימת?

תודה.

פורסם

את התמונות אני מעוניין להעלות ל- xs.to (שד"א, הרבה יותר מהיר מאיימגשאק) ולהציג אותם בפורום כמו בתגובה הקודמת שלי.

מה שאני מעוניין לדעת מהמנהלים הוא אם אין הגבלה או חשש קריסה של טעינת התגובה (למרות שזה לא על שרת הפורום) עם כל כך הרבה תמונות.

פורסם

ורק בד"א התמונה לא נטענת . :)

היו ששמו הרבה תמונות , אפילו על שרת הפורום , בתגובה אחר תגובה . תחכה לתשובה מהם בכ"א .

מחכה לתמונות . ;)

פורסם

מכיוון שאתה מאחסן את התמונות על שרת חיצוני, לפורום זה לא ממש משנה (למרות שיש מגבלה, כרגע מכוונת על 40 אם אני זוכר נכון).

זכור שרוב שירותי העלאת התמונות מבקשים ממך להשתמש ב-thumbnails בתור הקישור, מה שמקל גם עליהם וגם על הדפדפן של מי שצופה בשרשור.

• תוכן חדש...