Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשת באיביי? יופי! המוכס או המעריך מכס פותח את המס' פריט שלכם בEBAY, מוודא בכמה נסגרה המכירה או המחיר הסופי של הקניה + כמה שילמם עבור המשלוח וכמובן מוודא שאכן הרוכש הוא אתם עפ"י הכינוי שמופיע בEBAY וכמובן איתו הקבלה מPAYPAL או מBIDPAY.

ברגע שרואים שמשהו השתנה= הונאה.

והונאת המכס היא לא דבר מומלץ.

אז לכל החכמים בעלי העיצות המטופשות, תעשו לעצמכם ולכולנו טובה, אם אין לך ידע+ נסיון בבקשה לא לתת פה את ה2 סנטים שלכם.

תודה ובהצלחה למייבאים,

ניר

שיפתח את החבילה, נו ו...? ישנם מקרים כאשר אין קבלה או פשוט יש קבלה אך כתוב עלות מוצר מזוייף ולא יותר מזה.

מאיפה הוא בדיוק יכול לדעת בכמה נסגרה המכירה? אין לו בכלל שם משתמש שלי....

בקבלה החיצונית על גבי החבילה כותבים GIFT עם value של 40 דולר.

אם המוכס לא מאמין פשוט פותח את החבילה ומה הוא רואה? מוצר עם קבלה שכתוב בדיוק אותו הדבר בפנים.

וישנם המון מוכרים באייבי שזאת חנות שלהם אז פשוט הם מוציאים קבלה רגילה ללא שם משתמש.

ואני לא מדבר מתוך אחד שינסה לעשות את זה ו/או חושב לעשות את זה אלא פשוט עשה את זה

ולא פעם.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לגבי eBay - אפשר להצהיר מה שרוצים ואף מוכס לא בודק כלום מול יוזרים בחו"ל ..

המוכסים (בחיפה בכל אופן) בקושי קוראים אנגלית בחייכם !

הם קראו לי למכס כי הזמנתי ספידומטר אלחוטי לאופניים שלי (אני רוכב דאון-היל) והם לא ידעו לפרש את המילים על ההצהרה מחו"ל .:oops:

נכון , מבקשים קבלות מPAYPAL , אבל בתקושרת טובה עם SELLER טוב בeBay אפשר לעבור את המכס ללא צורך לבקר שם ברוב המקרים .

אני העברתי שם שעון (שנחשב אצלנו כתכשיט שחייבים לעצור אותו ע"פ החוק) ומשקפי שמש של אוקלי בשווי 2500 שקלים ועברו ללא מכס בקלות וגם האוקלי שנעצרו להערכה , הוערכו ב200 שקלים - מה שמראה שאין להם מושג כי המשקפיים הכי זולים של אוקלי בארץ שווים מעל 500 שקלים :shock: כך שיש כאן קצת בעיות .

אני מניח שבענייני אודיו המצב שונה אבל עדיין , אם יוצהר כבר מחו"ל שהמוצר מחודש או מתנה (עדיף מחודש \ מתוקן) אני מאמין שלא יהייו בעיות מיוחדות .

תומר.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תוכן חדש...