Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סברה למכירה ביד 2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי הבת ימי - אני יודע על אחת במצב פנטסטי שיובאה לא מזמן מחו"ל, ישנה אחת אצל אספן מחיפה - ונוספות בארץ אני לא מכיר...

היה חבר מועדון מארה"ב שהחזיק כמה כאלו - וחלקן אף השתתף במרוצים ייעודיים.

נ.ב. אני כמובן דיברתי על כאלו שהורכבו בארץ ולא על הסברות שיוצרו על ידי רליאנט באנגליה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

זה כתוב גם באלבום העשור, זאת שיובאה לארץ השתתפה בתערוכת הרכבים תוצרת הארץ ומכיוון שניקיתי את כל הרכבים שם אני יכול לומר שגם אותה ניקיתי...

באלבום העשור יש תמונה של 2 בתוך מחסן., יש את זאת מיפו שמפורסמת כרגע, יש אחת בתפן.. ובטוח שיש עוד. וזה רק בארץ, בחו"ל אני בטוח שיש יותר.

haters will hate

פורסם
מצטרף לשאלות שלו.

למה הפסיקו לייצור דווקא אחרי 11 מכוניות??

זאת יכלה להיות מכונית ספורטיבית ישראלית.

במקום לשאול שאלות מיותרות, צריך לעשות חיפוש בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1039218&postcount=22

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אפרופו סברה.....

יש ביום שישי בשעה 7 בערוץ 10 או 7 אני לא סגור על זה תוכנית על הסברה....

לגביי הסברה האדומה שמוצאת למכירה באתר יד 2 , היא אכן מיפו, וגם בתפן יש את לבנה....

לגביי הסברה האדומה נכנסתי אליו מכיוון שהייתי די רציני , אבל המחיר שהוא ביקש דיי גבוה,

20,000$ וממש לא יכולתי לעמוד בזה!

פורסם

השירשור עצמו גדוש באי-דיוקים רבים.

לשם דוגמא, יש להכפיל את "11 הרכבים" שצויינו ב-9 לכל הפחות וכך יהיה ניתן להגיע למספר המקורב של רכבי הסברה ששרדו עם רישוי בכל העולם, בין אם יוצרו בישראל ובין אם באנגליה... :idea:

אני מבסס את דבריי על מידע מהימן.

קובי העלה קישור לשירשור מאוד רלוונטי...

במקום לשאול שאלות מיותרות, צריך לעשות חיפוש בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1039218&postcount=22

באשר לסברה שיובאה לאחרונה ארצה, פירסמתי תגובה מפורטת (שוב, בשירשור שהעלה קובי) שבעצם מבשרת שמדובר ברכב האחרון שירד מפס הייצור של Reliant הבריטית ולא באוטוקרס סברה "צברית למהדרין". לא מדובר ב-Sabre.

אני אתקן את אחת התגובות שלי (שוב, מהשירשור שהעלה קובי) ואציין שהסברה שמפורסמת כרגע למכירה היא MK1 ולא MK2 (לפירוט ההבדלים יש לקרוא את השירשור שהעלה... קובי! :-D).

קיים "נציג" מטעם המוסך לבעל הרכב מאחר והאינטרס במכירת הרכב הוא יצירת רווחים ותו לא. העניין ממש לא מתמקד ברכב עצמו.

הסיבה לכך היא, ככל הנראה, בעיית מסמכים ורשיונות (וניתן להתבונן בתמונות המכירה ולראות שעל הרכב לא מותקנים מספרי-רישוי).

• תוכן חדש...