Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שנתיים של כאבי ראש (וכיס),נמכרה בצער רב(או שלא) ה205 המהוללת.

ברצוני לרכוש רכב שישרת חייל וסטודנט,כאשר הרכב יסע 3 פעמים בשבוע נסיעה של 100KM בכביש מהיר,ושאר הנסיעות יהיו בפקקים של ת"א.

כמובן,עליו להיות ידני,חסכוני עד כמה שאפשר בתחזוקה ואמין.(לא יזיק גם שיראה טוב)

התקציב הוא 32K-35K.

חשבתי על כמה אופציות עד כה,אשמח אם תוכלו להשוות ולומר לי מה היתרונות של כל אחד מהרכבים הבאים ביחס לאחרים.

פונטו ספייס[2001]- XTZ60.

פיאסטה [2000-2001] דינמיק/1300.

שרייד [99]-ישאר עודף לפיצוחים.

ולנושא השני,

בינואר תתבצע ירידת מחירים של הרכבים החדשים,מה שיגרור(תקנו אותי אם אני טועה) ירידה גם של המשומשות.

כ"כ עם כל עיניין הרפורמה בקבוצות הרישוי,הבנתי שיש לזה השפעה גם על חברות הליסינג שאולי יבצעו מכירה המונית של רכבים,מה שאמור להוריד את מכירי הרכבים.

מישהו יכול לשפוך קצת אור על העיניין הזה ולהסביר איך/מה הולך לקרות עם חברות הליסינג?

תודה מראש,

סני.

sani

פורסם

בפונטו אני לא ממליץ לך לגעת , אוטו חלש נורא! היה לחבר שלי 3 חודשים והספיק לו .

יש את השרייד קלאסיק 1.5 ידנית טילון קטן.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אין דגם XTZ60 לפונטו דור שני. אתה אולי מתכוון לדגם ה SX.

היא לא עגלה בוא נגיד ככה. מצד שני, למה בדיוק אתה רוצה להשוות אותה? זהו רכב שמטרתו העיקרית הוא לנייד אנשים בתוך העיר.

הן באות עם תיבה ידנית, ובשביל שימוש עירוני עיקרי היא מספיקה לדעתי. למרות זאת, אני חושב שדגם ה ELX עדיף בהרבה. גם הן הגיעו עם תיבות ידניות בנוסף לתיבות הרציפות.

מה שכן, תזכור להשאיר קצת כסף בצד למטרת יישור קו. אני לא מתעניין במחירונים על בסיס יומי, אז אני לא יודע מה המחירון של ה SX.

!AWDSOME

פורסם
אכן,הכוונה הייתה לSX.

ובנוגע לELX,מייקר את העיניין בעוד 2K.

מה בנוגע להשווה לאחרות/עיניין הליסינג?

מישהו:oops::roll::oops: ?

(חייב לציין שההודעה נרשמה לאחר חיפוש מעמיק!)

sani

פורסם

לדעתי ומנסיוני האישי, שווה להשקיע את ה 2K המדוברים. ביחוד שהELX מגיעה עם התיבה הרציפה, אם אתה רוצה להשקיע עוד טיפה.

!AWDSOME

פורסם

ממליץ לך ללכת על הפונטו, ניסיון של 5 שנים עם פונטו SX.

וכמו שאיש המערות (גדעון) אמר, לדעתי עדיף להשקיע טיפה וללכת על גרסת ה-ELX החזקה יותר.

פורסם

למה לא ללכת על הפיאסטה ??

אמין מאוד, לא רע בתצרוכת דלק, ולא יקר בטיפולים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הפיאסטה 2001 היא אופציה מעולה בשביל הסטודנט שנוסע 300 ק''מ בשבוע

המנוע חזק ומאיץ בקלות ולמרות שהוא קטן השילוב המוצלח של הגיר משאיר את המנוע על טורים

נמוכים יחסית אבל על מהירות גבוהה

כמו ליסוע בטורים של מנוע 1.6 עם צריכת דלק טובה יותר

אבל הכי חשוב הרכב מאוד מהנה לנהיגה... :twisted:

רק תלחץ על הקלאץ בסיבוב חד ונראה עד איפה יהיה לך האומץ להמשיך את ההחלקה...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

המנוע חזק ומאיץ בקלות ולמרות שהוא קטן השילוב המוצלח של הגיר משאיר את המנוע על טורים

ומה ההבדל בין 2 דגמי הפיאסטה?

יש את ה1300,וה1250(דינמיק).

הבנתי שהביצועים של הדינמיק טובים יותר,השאלה אם זה מצדיק את המחיר הגבוה יותר שלה?

sani

פורסם

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה,

תפסיק עם השטויות!!!

מנוע חזק? מנוע אמין אומנם. אבל לא חזק. 60 כ"ס שעושים את העבודה שלהם, אבל חזק? אפילו זריז לא הייתי אומר.

לגבי ההחלקות אני אפילו לא אגיב...

לגבי הפיאסטה 1250 לעומת ה 1300 - לפי מה שאני יודע הן לא שווקו במקביל. ה 1250 שווקה לפני ה 1300.

הצעה אישית - אל תינעל על רכב אחד ספציפי, תחפש כמה דגמים ומה שיהיה במצב הכי טוב שיש תקנה. אני לא יודע בסופו של דבר עד כמה זה ישנה לך איזה דגם קנית, מה שיותר ישנה זה מצב הרכב ספציפי.

(ההודעה מדברת אומנם בין דגמי הפיאסטה אבל אתה יכול לאמץ את ההמלצה בין המכוניות בכלל ולחפש בו זמנית כמה דגמים שונים כמו פונטו ופיאסטה, ולא רק פיאסטה 1.3 ו 1.25).

Back to the original - NC again.

פורסם
הצעה אישית - אל תינעל על רכב אחד ספציפי, תחפש כמה דגמים ומה שיהיה במצב הכי טוב שיש תקנה. אני לא יודע בסופו של דבר עד כמה זה ישנה לך איזה דגם קנית, מה שיותר ישנה זה מצב הרכב ספציפי.

(ההודעה מדברת אומנם בין דגמי הפיאסטה אבל אתה יכול לאמץ את ההמלצה בין המכוניות בכלל ולחפש בו זמנית כמה דגמים שונים כמו פונטו ופיאסטה, ולא רק פיאסטה 1.3 ו 1.25).

זה בדיוק מה שאני עושה,אני פשוט מנסה לדרג סדר עדיפויות מסוים(בהתהם לצרכים שלי).לכן אני צריך חו"ד מקצועית עד כמה שאפשר על הדגמים הנ"ל.

sani

• תוכן חדש...