Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בגיל 18 רכשתי חיפושית שנת 1968 יד ראשונה וצבע מקורי.

היא היתה אז בת 22 ולכן לא בדיוק עונה על הגדרת החוק לאספנות (שלא היה קיים אז כמובן).

עשיתי את הטעות הגדולה ביותר שעשיתי עד היום (בבתחום אספנות הרכב...)כאשר מכרתי אותה 4 שנים אח"כ לטובת סוזוקי סמוראי...:oops:

בגיל 25 רכשתי את חיפושית קבריולט 1973 שנמצאת איתי עד היום (כ-10 שנים) וגם לא הולכת לשום מקום אחר בינתיים.

מאוחר יותר הצטרפו שוודית ממוזגת (חשוב לשימוש יומיומי!) וחיפושית 62 משתפצת...

שבוע טוב,

יניב

Picture 24.jpg

DSCN2619s.JPG

Picture 1.jpg

השירוקו נמכרה...עצוב, אבל נכון...

הגיע הזמן לעבוד על החיפושית!

פורסם

בגיל 14 עזרתי לאחי לשפץ פורד אסקורד שנת 76 עם 4 דלתות

בגיל 16 אחי השני קנה אוטוביאנקי שנת 82 שגם לו עזרתי לו להחליף מנוע

וכבר מאז ידעתי שאני יגדל תהיה לי מכונית משלי

שהוצאתי את הרשיון 17.5 חיכתה לי פג'ו 305 שנת 84 לא אספנות אבל אוטו נחמד למתחילים

אחרי זה ירדתי לאולצמוביל שנת 82 ממש אוניה מנוע 3.8 היה ממש כיף לנסוע עלה התגייסתי ומכרתי

לקראת השיחרור נכנס בי השיגעון הגדול מכולם וזה המיני

ועד היום אצלי ועברה שיפוץ כללי + החלפת מנוע ל1275 וגלגלים 12" עם ברקס דיסק והכול מאושר ברשיון

שהיא תישאר לעד

לפני ואחרי

טל גלאפו

DSCN0187.JPG

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

האהבה לרכבי אספנות אצלי התחילה ממזמן,עוד לפני גיל 13,יותר מאוחר,בגיל 16.5 רכשתי את האופל-הרכב אספנות הראשון שלי ולא האחרון.

עידן

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני רכשתי לי את המכונית הראשונה כ"מתנה" ליום ההולדת ה18 שלי.

לקח לי זמן רב להבין שלא יצא לי מזה כלום, ובאמת זה מה שמצחיק אותי, כי אם הייתי משקיע חצי מהמרץ שהשקעתי על האסקורט בב.מ.וו אז זה היה נראה שונה, אבל אני שמח שככה התגלגלו העניינים.

אז, עשיתי טעויות, ובזמן שחיכיתי שהמוסך יעשה משהו, לאט לאט ירד החשק, עם האסקורט אני יודע שאני צריך לעשות. יש אנרגיה, ואני לא נשבר גם כשהיא מנסה בכל הכח לשבור אותי.

אז זה מציג בערך את התבגרותי המוטורית.

BMW_ENG1.JPG

haters will hate

פורסם

אני לקחתי אחריות על הסוסיתא שלי מגיל 16 אם סבא שלי ז"ל.....

שסבא שלי נפטר , הוא הוריש לי את הרכב,ומאז אני לא עוזב לרגע את הסוסיתא שלי!!!

אבל בכל מקרה הסוסיתא הגיע אליי בגיל 21 ....

אבל אם זה נחשב מגיל 16 התחלתי לשפץ את הסוסיתא.

פורסם

את מכונית האספנות הראשונה שלי,פורד פרפקט 59'(מס' רישוי 46-209),קיבלתי מאבי בשנת 86' כשהוצאתי רישיון נהיגה.

בתקופה זו מועדון ה 5 היה עדיין בחיתוליו,ולא היה לי מושג איפה ניפגשים,מה הפעילויות וכו'.

טלפון למערכת "טורבו" ז"ל קישר אותי לבני הספל שהדריך אותי,והתחלתי להגיע למיפגשים בכיכר מילאנו.

עקב הגיוס המיתקרב מכרתי את הפרפקט,ואני מצר על כך עד היום.

אבל החיידק לא הרפה ממני,ולאחר השיחרור קניתי את ה RO80(ביחד עם חבר),טריומף הרלד,אופל רקורד 59' ועוד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני מקווה שתהיה לי את הסוסיתא של סבא שלי בעוד איזה שנה שנתיים בנתיים אני בן 14 (עוד יום) אז בעז"ה שהיא תהיה אצלי נעדכן יום טוב לכולם

אין כמו הבית (קארס פורום) :-)

פורסם

את הרכבים הראשונים קניתי כשהייתי בן 20

.ז"א לפני 9 שנים.

את הרובר נאלצתי למכור, השוודי (סאאב) אצלי עד היום

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

דרור, באמת, "עידן עם המנטה" ??? לא דברנו כמה חודשים וכבר אתה שוכח את השם שלי, זה סימן שאתה צריך להתקשר יותר !!!

אני גם התחלתי בגיל צעיר. בגיל 16 כמעט קניתי את רכב האספנות הראשון שלי - פורד קורטינה דור ראשון 1500 סמ"ק משנת 64 עם הילוכים ידניים בהגה. לבסוף אחרי לחץ אדיר מהמשפחה קבלתי רגליים קרות ואני מצטער על זה עד היום.

המשפחה חשבה שהחיידק יעלם אבל לא חלפו להם חודשיים שלוש וכבר דפקתי על דלתו של בחור מבוגר מרמת חן בשביל לבדוק את הסוסיתא ששוכנת בחצרו. הסוסיתא הנ"ל יצרה את הקשר שלי עם דרור ועם מועדון החמש. את הסוסיתא בסוף לא רכשתי אלא נתתי לדרור לחזור לנעוריו (הרכב הראשון בו נהג), רק חבל שאחרי כ"כ הרבה זמן שהוא השקיע עליה הוא מכר אותה ממש בסוף השיפוץ.

לאחר מכן גם בדקתי סאאב 95, סובארו, קורטינה דור 3 קופה (שגם אותה אני מצטער שלא קניתי) עד שלבסוף התאהבתי במנטה של דרור ומאז יש לי בחניה 3 מנטות (את הראשונה קניתי בגיל 17) ועוד ברווזון מכוער שעונה לשם אסקורט (לפי דעתי הספק לא רע בפחות מ-5 שנים). כיום אני במשא ומתן לקניית עוד זוג מנטות, הבעיה היחידה שלי כיום זה חוסר מקום אחסון (אז אם למישהו יש מקום אחסון זול עם הנחה לחיילים אז אגודת המנטות של אלעד תודה לו מאוד על הצלה של עוד מנטה ממגרש הגרוטאות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
בגיל 18 רכשתי חיפושית שנת 1968 יד ראשונה וצבע מקורי.

היא היתה אז בת 22 ולכן לא בדיוק עונה על הגדרת החוק לאספנות (שלא היה קיים אז כמובן).

עשיתי את הטעות הגדולה ביותר שעשיתי עד היום (בבתחום אספנות הרכב...)כאשר מכרתי אותה 4 שנים אח"כ לטובת סוזוקי סמוראי...:oops:

בגיל 25 רכשתי את חיפושית קבריולט 1973 שנמצאת איתי עד היום (כ-10 שנים) וגם לא הולכת לשום מקום אחר בינתיים.- והדגש על בינתיים...:mrgreen:

מאוחר יותר הצטרפו שוודית ממוזגת (חשוב לשימוש יומיומי!) וחיפושית 62 משתפצת...

שבוע טוב,

יניב

בגיל 17 וחודש קניתי חיפושית 63 שהייתה כבר בת 25...

כבר מאז אני דפוק אהה :screwy:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

ג', אמרתי לך.. אתה לא דפוק.

אתה מיוחד.

מ - י - ו - ח - ד

:-D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...