Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגה רועד מעל 100 קמ"ש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפניי כארבעה חודשים הוחלפו ברכב 4 צמיגים חדשים והרכב עבר טסט,מאז לא יצא לי לנסוע ברכב בכביש מהיר מעל 100 קמ"ש, השבוע נסעתי בגהה ורק כאשר המחוג חצה את קו ה100 ההגה התחיל לרעוד וכאשר הגעתי לסביבות 120-130 הרעידות כמעט ולא הורגשו, מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם
לפניי כארבעה חודשים הוחלפו ברכב 4 צמיגים חדשים והרכב עבר טסט,מאז לא יצא לי לנסוע ברכב בכביש מהיר מעל 100 קמ"ש, השבוע נסעתי בגהה ורק כאשר המחוג חצה את קו ה100 ההגה התחיל לרעוד וכאשר הגעתי לסביבות 120-130 הרעידות כמעט ולא הורגשו, מה יכולה להיות הבעיה?

איזון גלגלים אחוריים.

פורסם

לאו דווקא אחוריים. תתחיל באיזון גלגלים, ותראה אם זה פותר את הבעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפי מה אתה קובע בוודאות אחוריים? הסבר בבקשה

איזה עוד דברים יכולים לגרום לתקלה?

תראה,

אין אפשרות שתרגיש רעידות בהגה בין 100 ל120 קמ"ש כאשר מדובר בגלגלים קדמיים! מה לעשות אבל פיסיקלית זה לא יתכן.

קיימת אפשרות שתרגיש רעידות בגלגל ההגה בחלון מהירויות מסויים, וזה בשל חוסר איזון בגלגלים האחוריים. הגלגלים האחוריים מרעידים את מרכב הרכב באופן לינארי, אבל אתה לא מרגיש זאת בהגה בשל הפרדה צירית דו-מימדים, או מכלול תהודה( למי שנכח בשיעורי הפיסיקה). כשאתה מגיע למהירות מסויימת(הרמוניה/תדר תהודה של מכלול- הגה ומרכב) אז אתה חש את הרעידות גם בהגה.

תשקיע 20 שקלים באיזון גלגלים אחוריים(או שתסיר את כיסוי הגלגלים), לא צדקתי, אז התשלום "עליי".

פורסם
אם כבר אז עושים איזון לכל הגלגלים

אבל אז זה פחות מעניין... איך הבחור יוודא(בשביל הכיף) שזה באמת האחוריים?

פורסם
יכול להיות שיש לך פגיעה בשלדה של האוטו?

אין מצב, השילדה נקייה לחלוטין ב100%

איזון גלגלים עושים אצל צמיגאי או במכון פרונטים?

יש המלצה למקום טוב באיזור התעשיה חולון לעשות את האיזון גלגלים?

פורסם

למה ישר אתם שולחים אותו לבזבז ים של כסף על כיוונים מיותרים שהוא לא בטוח שזה זה.

קודם כל אחי היקר תבדוק את הלחץ בכל הצמיגים תבדוק אם הם לפי התקן שהיצרן קבע.

הקידמיים והאחוריים לא תמיד אותו הלחץ אז שים לב.

VeNoM

פורסם
למה ישר אתם שולחים אותו לבזבז ים של כסף על כיוונים מיותרים שהוא לא בטוח שזה זה.

קודם כל אחי היקר תבדוק את הלחץ בכל הצמיגים תבדוק אם הם לפי התקן שהיצרן קבע.

הקידמיים והאחוריים לא תמיד אותו הלחץ אז שים לב.

תגיד לי, טרחת לקרוא את התגובות לפני שהגבת?

רגע, אולי כדאי שבכלל יבדוק קודם את הכביש אולי קיימים סדקים בכביש... ואני חשבתי, שרובנו מניחים שלבחור יש קצת יותר מזוג תאים בודדים בין האוזניים.

פורסם

לחבר שלום

אני מצטרף להמלצה של הכותבים מעליי לגבי איזון הגלגלים האחוריים ,אבל ,מכיון שברכבך הותקנו ארבע צמיגים חדשים יש להניח כי הם אוזנו ביום ההרכבה ,ולכן אני מציע כי תגש למכון פרונטים בדוק חופש במיסבי הגלגל האחורי ,וערוך איזון גלגלים מאחורנית בעזרת "וספה" מכשיר איזון המאזן את הגלגל כשהוא מורכב על גבי הרכב,השינויים באיזון נגרמים בעיקר עקב אי החזרת הגלגל למקומו המדויק(כלומר שכל בורג יחזור לחור שלו),ברכבים ישנים או בעלי קוטר צמיג גדול ,או אפילו בכל רכב מומלץ לסמן בעזרת טיפקס את אחד מברגי הגלגל לפני הפירוק ולהחזיר לאותו המקום ,המכונאים הותיקים זוכרים זאת מהפיג'ו 504

יגאל

פורסם
תראה,

אין אפשרות שתרגיש רעידות בהגה בין 100 ל120 קמ"ש כאשר מדובר בגלגלים קדמיים! מה לעשות אבל פיסיקלית זה לא יתכן.

קיימת אפשרות שתרגיש רעידות בגלגל ההגה בחלון מהירויות מסויים, וזה בשל חוסר איזון בגלגלים האחוריים. הגלגלים האחוריים מרעידים את מרכב הרכב באופן לינארי, אבל אתה לא מרגיש זאת בהגה בשל הפרדה צירית דו-מימדים, או מכלול תהודה( למי שנכח בשיעורי הפיסיקה). כשאתה מגיע למהירות מסויימת(הרמוניה/תדר תהודה של מכלול- הגה ומרכב) אז אתה חש את הרעידות גם בהגה.

תשקיע 20 שקלים באיזון גלגלים אחוריים(או שתסיר את כיסוי הגלגלים), לא צדקתי, אז התשלום "עליי".

שלום.

אתה פשוט מבלבל את המוח לינארי בתחת שלי איזה שטויות אתה כותב.

אני בימקומך היתי קורא את השאלה לפחות שלוש פעמים ואז תבין למה כתבתה הר של שטויות הבחור כתב במפורש "ההגה רועד במהירות 100 קמ"ש"

שילך לאזן גלגלים קדמים!!! כי כאשר אחורים לא מאוזנים ההגה לא ירעד אלה כול הרכב ירעד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• תוכן חדש...