Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי פיז'ו 306 XR "הקצר" וכרגע יש בו וDEH740MPוPioneer prmier

ורמקולים pioneer 260W 6X9 וקדמיים סתם רמקולים גרועים

כרגע אני רוצה לשדרג את המערכת ברכב ולקנות סט קומפוננטים מגבר וסאב מהדגמים האלו :

1.קומפוננטים :P152SוRockford

2.סאב : rockford p18s4 (אני מעדיף סאב קטן )

3.מגבר : rockford p4004

התקציב שלי הוא 3000-3500 אם יש לכם דברים אחרים וטובים יותר להציע אז בשמחה....

תודה כפיר

פורסם

בתקציב שלך של כ3500 שקל אני הייתי קונה

מגבר- mac audio Z4200

מגבר מומלץ פה לכל הדיעות בפורום.

קומפוננט, פה זה כבר תלוי איזה גוון צליל אתה אוהב?

אני הייתי הולך על המורל דוטק MKII

סאב, יש המון אפשרויות אבל בד"כ בשביל סאב טוב וחזק צריך גם מגבר נפרד שיתמוך בו.

מה אתה מחפש? מה אתה שומע?

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

בעיקרון רוב המוזיקה שאני שומע זה אלקטוני ובקשר לסאב אני רוצה סאב קטן אני לא רוצה שכל האוטו יירעד רק להרגיש את הבאס לא שאנשים בחוץ ירגישו אותו.....

פורסם

kfir84,

1. רמקולים תקנה רק לאחר ששמעת אותם בעצמך ואהבת את גוון הצליל שלהם.

2. אם אתה צפוני, אני מציע לך שתיגש לדני זומרשטיין ממצת אור בחיפה. בעל מקצוע מעולה, ועוד יותר חשוב, דני הוא אדם ישר והגון. מומלץ בחום. רצ"ב קישור: http://www.matsat.starwebz.com/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

אוקיי אז אחרי כמה בדיקות שיניתי את הרכיבים שברצוני לרכוש לרכב שלי

מגבר:

1. 1299mac audio z4200 ש"ח

קומפוננט :

1. Morel Dotech MKII 5.25 1049 ש"ח

או

2.Focal קומפוננט 6.5 אינטש 165V1 1349 ש"ח

סאב :

1.סאב וופר "10 MBQUART QM25092 558 ש"ח

או

2.P112S4 סאאבוופר 300W Rockford

תמליצו בבקשה.....

פורסם

בקשר למגבר אני הייתי חושב עוד טיפה. יש לי את המגבר הזה, נראה לי שהחברה קצת הגזימה בהצהרות שלה, למרות שאמרו לי שזה רק עניין של כבל RCA גרוע אני עדיין לא ניסיתי להחליף ולבדוק את העניין. אבל בכל מקרה המחירים שלו עלו ואני לא בטוח שהוא שווה את זה. אני קניתי אותו ב1100 לפני 4 חודשים בערך. מאז המחיר עלה והמוצר אותו מוצר.

לא ממליץ לך כן או לא, רק נותן לך נקודה למחשבה ואם יש אותו לעוד מישהו פה בפורום (ואני בטוח שיש כי הוא היה מומלץ פה למשך זמן ארוך) אז שירשמו מה דעתם.

אצלי כרגע הוא מגביר רק קומפ' מורל פולס 6.5 ווואלה לא יודע מה להגיד לך לא נראה לי הוא מספיק טוב אפילו בשבילהם.

רותם

רותם

פורסם

מרוב שקראתי פה בפורום על מגברים וקומפוננטים ומערכות בכלל נהיה לי קצת בלאגן בראש.....

בפעם האחרונה אני מבקש ייעוץ למערכת לרכב "פיג'ו "306

רק מי שמבין!!! ויודע!!! וניסה!!! ושמע !!!!! להגיב בבקשה

המטרה היא סאונד איכותי !!!!!!

מגבר- p450.5 או z4200 או 4004

קומפוננט -morel dotech mkII 5.25 אם יש משהו יותר מומלץ בטווח מחירים של הסט הזה תציעו...

סאב - p112s4 או אם יש לכם משהו יותר טוב תמליצו (המטרה בסאב היא להדגיש את הנמוכים ולא לתת מכות בפח של הרכב)...

סכום ההשקעה שלי נע באזור ה-3000 ש"ח +\-

עוד רכיב שלא קשור לקנייה כרגע:

HU- פיוניר 7800mp (מומלץ????שווה את המחיר שלו???)

יש לי כרגע ברכב את הפיוניר 740mp פרמייר הוא נחשב למכשיר טוב??כדאי להחליף???

תודה כפיר

פורסם

מה הלחץ

אתה מפחיד אנשים מלהגיב להודעות שלך

אם אתה רוצה שיהיה ככה, so be it

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

סליחה שאני מפחיד אנשים להגיב זאת לא הכוונה הכוונה היא שרק מי שבאמת מבין יענה ולא כל אחד לפי מה שהוא שמע מאנשים

פורסם
מרוב שקראתי פה בפורום על מגברים וקומפוננטים ומערכות בכלל נהיה לי קצת בלאגן בראש.....

בפעם האחרונה אני מבקש ייעוץ למערכת לרכב "פיג'ו "306

רק מי שמבין!!! ויודע!!! וניסה!!! ושמע !!!!! להגיב בבקשה

המטרה היא סאונד איכותי !!!!!!

מגבר- p450.5 או z4200 או 4004 -המגבר הוא P450.4 קודם כל. לי יש אותו והוא מגביר סט בערך כמו שרשמת בצורה טובה(דוטק אוביישן). בקשר ל-Z4200 גם לאחי המליצו עליו המון למערכת שלו,ככה שאנשים בפורום לא סתם יזרקו את השם שלו לאוויר, ולאחרון כמה מתקינים (לא חובבנים, לא אנקוט בשמות) אמרו לי שהוא היותר מועדף מאשר ה-450.4 החדש, כי פשוט המגברים הישנים יותר טובים.

קומפוננט -morel dotech mkII 5.25 אם יש משהו יותר מומלץ בטווח מחירים של הסט הזה תציעו... במקרה הזה הייתי הולך רק על מורל (אני אישית,כי אהבתי את הסאונד שלהם-גם של הדוטק גם של הדוטק אוביישן ובמיוחד של ההייבריד),אבל הכל תלוי באוזן שלך! לך תשמע ורק אז תקנה.

סאב - p112s4 או אם יש לכם משהו יותר טוב תמליצו (המטרה בסאב היא להדגיש את הנמוכים ולא לתת מכות בפח של הרכב)... בקשר לסאב הייתי ממליץ לך לא ללכת על הסאב הזה. אם כבר במחיר הזה תילך על ה-C12 (הינה תקרא קצת על שתיהם,http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=136790 ) או שתשקיע עוד מאה מאתיים שקל ותקנה לך פיניקס גולד R12 או ZR12

(האחד בסביבות ה-600-650 מקסימום והשני מאה שקל יותר). אבל שוב, כמו בחלק הקודם, הכל תלוי באוזן שלך! לך תשמע את הסאבים השונים ומה שתאהב תקנה (יש לך הזדמנות ביום שבת לשמוע במפגש), כי המלצות אתה תשמע בלי סוף.

סכום ההשקעה שלי נע באזור ה-3000 ש"ח +\-

עוד רכיב שלא קשור לקנייה כרגע:

HU- פיוניר 7800mp (מומלץ????שווה את המחיר שלו???)

יש לי כרגע ברכב את הפיוניר 740mp פרמייר הוא נחשב למכשיר טוב??כדאי להחליף???

תודה כפיר

התשובות שלי באדום בקשר לדברים שאתה עצמך המלצת עליהם.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חברים תודה רבה לכם על הייעוץ!!!

בסוף אני יקנה את אלו :

מגבר: Z4200 של mac audio

קומפוננט : Morel dotech mkII 5.25

סאב :kicker c12

תודה תודה תודה !!!!

• תוכן חדש...