Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיפור הכמעט יחיד שאפשר לבצע במנוע של ה G הוא ניקוי יסודי של סעפת היניקה וביטול יחידת המצערת שלה.אם הפרוטה מצויה בכיסך ניתן להתקין את סעפת הפליטה והטורבו+מצנן הבינים של הדגם החדש יותר(2003)כמו כן גם את גל הזיזים והליפטרים.אין שום אפשרות לשינוי מפת ההזרקה בעזרת "צ'יפ"והדבר היחיד שניתן לבצע ביחידת הבקרה היא העלת סל"ד המשאבה ושינוי באחוזי הלמדה לאיחור הפעלת ה EGR.ישנה גם אפשרות לשחק בקידום ההזרקה אך זה כבר עלול לגרום לבעיות מחשב הקשורות בזהום אויר.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש קטלת שרור שלם בקשר לשיפורים ....

דיברתי עם גיא פרילינג והאמת שאפשר לשנות הספקים

על ידי התקנה של "צ'יפ".

פורסם
טוב אני חייב לציין משהו קטן

לגבי צ'יפ, אם יעשו עליו עבודה רצינית בתכנות אתה לא תאמין מה הוא עושה למנוע.

מבדיקה באינטרנט לגבי חברות צ'יפים מדובר בד"כ בתוספת של 30 כ"ס , שזה משמעותי מאוד למכונית שכרגע יש לה 85

לגבי המלצתי אליך:

חדש את כל החלקים למקסימום

תרכיב צ'יפ טוב+ פילטר אויר לגבי הג'אנטים אני אישית הייתי דוחה את זה חבל לזרוק כסף על ג'אנט תשקיע בצמיגים חדשים על הג'אנט המקורי מישלן\דאנלופ\בריג'סטון (קיצר מהמוכרים והטובים)

רפידות-כסף קטן ומאד משמעותי ובמידה ואחרי שעשית את כל זה נשאר לך תקציב הייתי משקיע בדיסקים חדשים ובמידת הצורף אף משאבת ברקס חזקה יותר. את נושא הבולמים כדאי עוד לפני החלפת צ'יפ , כי עם כול הכבוד צריך לבלום טוב את הסוסים , כנ"ל גם לגבי הצמיגים

עדכן בהמשך מה אתה עושה עם רכבך

ד"א הרכב ידני?

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

תראה אולי קטלטי שרשור מעניין ואני עומד מאחורי כל מה שרשמתי כאן.

בעינין ה"צי'פ" תרשה לי להיות סקפטי אין שום מצב בעולם שתוציא ממנוע טורבו דיזל הזרקה ישירה עוד 30 סוסים בעזרת רכיב חשמלי.בכלל באופן כללי רצוי שתדע שאין שיפור משמעותי בהתקנת הציפ בלבד ללא שינויים מכאניים בראש המנוע וזה תופס בכול סוגי הרכב במיוחד בדיזלים ששם אין משמעות למערכת ההצתה.

רשימת השינויים שפרטטי תציא לך מהמנוע במקרה הכי טוב עוד עשרה סוסים ולטעמי זה בהחלט מספיק בשביל מרכב הרכב והגיר.

אני מרשה לעצמי לציין (למען מי שירצה להתווכח)שלפרנסתי אני עובד כמנהל מקצועי במוסך.

פורסם

מעניין

אני לא יכול להתווכח איתך בעניין .. .

אבל בוא נחכה אולי מישהו שמבין בעניין יכול :>

לפחות נלמד עוד דבר או שניים :-D

• תוכן חדש...