Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חזרתי מתאונה.. עזרה בבקשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי הרגע מתאונה אני מבקש ממי שיודע באמת שיגיד לי מה לעשות וכאלה

אני נוסע בנתיב שלי ישר . יש 2 נתיבים , אחד מהם ישר השני שמאלה. מהצד השני מישהיא רצתה לפנות שמאלה ולכן היא חייבת להיכנס בצומת הזאת קיצר רכב שהיה בנתיב השמאלי עצר לה כי היה פקק בנתיב הזה ואני ממשיך לנסוע ישר .. המפגרת הזאת המשיכה לנסוע כאילו היא היחידה בכביש ופתאום אני רואה אותה מול העיניים שלי . ניסיתי כמה שיותר לבלום לא הצלחתי ונכנסתי בה.

עכשיו כל החלק השמאלי שלי הלך [איפה שהפנס ] ולרכב שלה כל החלק הקדימי הלך..

מה אני עושה במצב כזה? היא עצמה לא הודתה במעשה והאשימה אותי שנסעתי מהר מדיי[מהירותי לא עברה את ה50] . לקחתי את כל הפרטים האפשריים וגם היא לקחה.

איך הביטוח יודע מי צדק?

אני יכול עכשיו לנסוע לבית חולים ולהגיד שכואב לי משהוא אחרי שכבר נסעתי הביתה?

תיהיה לי השתתפות עצמית?

עוד פרטים בבקשה .. כולי בלחץ.. ורק אנשים שמבינים באמת .. תודה

אגב זה שאני נהג חדש ישפיע על משהוא?

פורסם

לבית חולים אתה יכול לנסוע אך היה עדיף לעשות זאת ישר, כמו כן עם אתה פונה לבית חולים אתה חייב גם לדווח למשטרה מכיוון שאז התאונה נחשבת כתאונה עם נפגעים (אך על תדאג אף אחד לא יחקור את זה ואחרי חודש תקבל מכתב שהתיק נסגר מחוסר עניין לציבור) את אישור המשטרה צריך על מנת שהביטוח יכסה את הוצאות בית החולים .

קשה להבין מה היה בדיוק, אך עם הזכות היתה שלך והיא התפרצה לך לנתיב זה לא משנה כי היא אשמה.

בעיה היא בהוכחה כי הביטוח שלה לא ירוץ לשלם לך. השתתפות עצמית (גבוהה)תהיה לך רק עם תתבע את הביטוח שלך.ואם אתה בטוח שאתה לא אשם אז לתבוע את הביטוח שלה הרבה יותר עדיף (תן לסוכן ביטוח שלך לטפל בזה. באופציה השנייה רוב הסיכויים שתצתרך לשלם מכספך עבור התיקון ולהמתין עד שהביטוח שלה יחזיר לך את הכסף אך מצד שני כך ישאר לך עבר נקי מתביעות ותחסוך את ההשתתפות העצמית שבהחלט גבוהה כי אתה נהג חדש.

בהצלחה!

פורסם

כשרכב שפונה שמאלה, זכות הקדימה לרכב הבא ממול

אז לפי חוק היא אשמה ללא צל של ספק.

אגב, איפה זה קרה והאם כולם בסדר?

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

היא ללא ספק אשמה. אני גם מסכים.

הבעיה היא להוכיח שזה באמת היה ככה, ושהיא לא תתחיל להמציא סיפורים.

אם היו לך עדים אז מצבך טוב, אם לא אז זה עניין בין הביטוחים.

בכל מקרה, אפילו אם היא תגיד שנסעת מהר, אבל תודה שהתאונה הייתה כמו שהסברת, אז אתה תנצח.

Passt scho...

פורסם

בהחלט היא אשמה.

העיקר אל תילחץ.תעבוד רגוע ובשקט לפי השלבים.

תדבר עם הסוכן שלך, תדבסביר לו את המצב ושיתבע את הביטוח שלה.

תיראה מה קורה,ואז לפי מה שקורה תידע איך להמשיך הלאה ותמשיך להתייעץ איתנו.

פורסם

בלי קשר לנושא "מי אשם", מאוד בריא להאיט ליד צמתים, ובמיוחד ליד פקקים. בטח לא לסוע 50 במקומות כאלו. כמו שנאמר, אל תהיה צודק, תהיה חכם.

לא מעט אנשים מתפתים להחליף נתיב בעודם עומדים בפקק.

כאמור, כנראה שאתה יצאת בסדר מהסיפור הזה, אבל רצוי להפיק מסקנות לפעם הבאה. כמו שנהוג בעולם האופנועים (שם הרוכב הוא זה שניזוק ללא קשר אם הוא אשם או לא) - גם אם זו לא אשמתך, זו עדיין אשמתך...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

קודם כל, סע להיבדק בבית החולים ,זה לא עולה כסף. ויכול להיות שבעוד יום יומיים תרגיש את הפיצוץ בגב ובצואר, אז עדיף שתלך, ככה שאם באמת יכאב לך אחר כך, תוכל לחזור וזה לא יעלה לך אלפי שקלים.

זה בתור התחלה

דבר שני , תתקשר לסוכן ביטוח שלך, תן לו את כל הפרטים, הוא יטפל בזה, את האוטו שלך תתקן, תן צ'ק דחוי או אם יש לך כסף תשלם, ואז אח"כ תקבל (לא לשכוח קבלות !!!) , אבל דבר ראשון תראה מה אומר סוכן הביטוח שלך.

דבר שלישי, אתה ללא ספק לא אשם בתאונה כי אין קשר למהירות, היא התפרצה לנתיב שלך.

בהצלחה.

פורסם

אחלה שרטוט אחי ### אם הוא אחיך, סור נא לחדר המיון ודרוש בשלומו###.

אתה לא אשם בגרוש ### חלאס לטחון פוליטיקה בפורום ###, אין לך מה לחשוש.

אם יש לך עדים תתחיל לחפש עכשיו.

דבר שני הרעיון עם הצ'ק דחוי זה ידוע ועושים אותו הרבה אנשים.

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

אני חושב שנתנו לך עצות טובות והסבר מדוייק, אבל רק שאבהיר לך את האופציות :

לגבי בית חולים : לא מזיק ללכת, אבל אם אין לך כאבים כלל אז גם לא מועיל (זה לא ישפר את מצבך בבית המשפט ולא בתביעה).

לגבי תביעת ביטוח :

אם תפעיל תביעה מול הביטוח שלך, אתה תשלם השתתפות עצמית, הם ישיגו את הכסף חזרה ממנה ויחזירו לך את ההשתתפות העצמית, אבל עדיין ירשמו שהיתה תביעה (כלומר 3 שנות הביטוח הבאות יותר יקרות)

יתרון : לכל היותר אתה משלם את ההשתתפות העצמית.

אם תחליט לתקן על חשבונך ולתבוע אותה, אומנם נהוג שנותנים שק דחוי (לשמאי אתה צריך לשלם לא בדחוי), אבל בהנחה שהיא תכחיש וזה יגיע לבית משפט, זה יכול גם לקחת שנה ויותר... וגם אז ייתכן שלא תזכה (תלוי ביכולת ההתבטאות שלך)

היתרונות : אין תביעה בתיק התביעות לטובת הביטוח בעתיד.

החסרון : סיכון כספך, בטח כאשר היא לא מודה.

ההחלטה היא שלך, בהנחה שיש לך את הכסף ואורך הרוח לתביעה, תתבע, אבל אם אתה לא אוהב סיכונים פשוט תפעיל את הביטוח שלך, תשלם ובשאיפה תקבל החזר ותדע מראש שאכלת אותה בביטוחים הבאים.

פורסם

בדיוק חזרתי מסידורים הקשורים בתאונה שהיתה לנו. נכנס בנו מאחור רכב גנוב, ונמלט. עכשיו אני יודע יותר על כל הנושא הזה, ויכול לתרום קצת.

קודם כל, זה לא ממש חשוב כמה מהר הגעת למיון. יש שני מסלולים בסיסיים - נפגע שמפונה באמבולנס ואז מגיעה משטרה למקום, או נפגע שמתפנה בעצמו ואז המשטרה לא מוכנה להגיע.

אחרי יום-יומיים ניתן להגיע למיון, לעשות צילום צוואר, לקבל צווארון ומכתב סיכום. יש לציין את פרטי התאונה בקווים כלליים, ולשלם. את הכסף הזה מקבלים בסוף בחזרה אחרי שמגישים תלונה במשטרה.

עכשיו הולכים למשטרה, ומגישים תלונה. זה מעניין להם את ה___. אצלנו תיזזו אותנו מנפה לנפה, כי חייבים להגיש תלונה באותו האזור בו היא היתה. בעפולה הוא הסכים לרשום תלונה רק אם נביא צילומים של הרכב, וסרב לצאת לראות אותו. אז נסענו לחיפה, שם בכלל הוא לא הסכים לראות את הרכב ואמר שזה לא רלוונטי.

עכשיו יש לך ביד סיכום מהמיון ומהמשטרה. זה הזמן להתייעץ בסוכן הביטוח. הבעיה היא שהחברות לא אוהבות לריב ביניהן, כלומר אתה רוצה בעצם שחברת הביטוח של הפוגעת תשלם, אבל אם הפוגעת מתכחשת לאשמתה, אתה יכול לחכות הרבה שנים עד שייצא לך מזה משהו.

הפעלת הביטוח שלך היא המסלול המהיר. אני מבוטח בכלל, וגיליתי שזה לא נורא להפעיל את הביטוח. מההשתתפות העצמית הורידו לי 500 ש"ח הנחה כי זה מוסך הסדר, שבמקרה הוא גם מוסך מורשה של היבואן. את יתר הסכום של ההשתתפות אני משלם ישירות למוסך כשאני מוציא את הרכב, אבל מסכום זה הוא מעניק לי הנחה בזכות זה שבאתי אליו וגם ויתרתי על רכב חליפי. מסתבר שחברות הביטוח מלבישות את התיק הזה על המוסכים, ולכן הם שמחים אם מישהו מוותר על הרכב. אם יש סיכוי שתקבל את הכסף מהצד השני, אתה יכול לשלם בצק דחוי ל- 90 יום. זה מקובל מאד בענף, כי זה פרק הזמן שהחברות לוקחות לעצמן לפני שהן משלמות למוסך.

לגבי הפעלת הביטוח ואובדן ההנחה - זה תחום אפור מאד. בהרבה מקרים זה לא משפיע על הפוליסה הבאה. אם הסוכן שלך עושה בעיות עם זה, תעבור לסוכן שיבטיח לך הנחה בכל זאת. אני לא סגור על הכללים בנושא, אם בכלל יש כאלו, אבל כמה מקרים שאני מכיר נגמרו בלי כל ייקור בהמשך.

אה, ויש גם עניין של כינון, שזה החזרת הפוליסה לפעולה. פה נכנסת השאלה איזה פוליסה יש לך וכמה זמן נותר לה. שאל את הסוכן.

ופיצוי גוף זה משהו פשוט יחסית. נותנים לעורך דין להגיש את התביעה, וחברת הביטוח (חובה) מתפשרת מהר מאד על סכום חביב שיכול לפצות אותך על העניין. עורך דין לוקח עמלה, אבל באופן עקרוני מוציא מחברת הביטוח יותר כסף ממה שיוציא הסוכן שלך. זה בדוק.

פורסם

היא "חתכה" אותך ולכן היא אשמה,כשנוהגים ישר חייבים להסתכל לצדדים ,זה אבסורד אבל ככה נוהגים פה

אותי לפני יומיים "חתך" אוטובוס כלומר נכנס לנתיב שלי ללא הצדקה תוך כדי סיכון הסובבים אותו,הנתיב "שלו" -נת"צ לא היה פנוי (נסע לפניו עוד אוטובוס) ולכן הוא החליט לעבור לנתיב בו נסעתי

מזל שהצלחתי לנתיב השמאלי שהיה פנוי(כמובן לאחר שווידאתי שהוא פנוי) אם הוא לא היה פנוי הייתי נמחץ בין אוטובוס למכונית\משאית ועוד הסעתי ילד בן 3 באוטו

כנראה שיש מישהו שאוהב אותי ושומר עליי

לגבי התביעה קבלת הסבר מעמיק ולדעתי אין מה להוסיף

• תוכן חדש...