Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קמתי היום בבוקר והיתחלתי לנסוע והירגשתי שהילוך הראשון פעם ניכנס פעם לא או שהוא ניכנס חצי..

כול ההילוכים ניכנסים טוב גם רברס, אז נסעתי היום למוסך ועד שהיגעתי למוסך הבעיה עברה(הנסיע לקחה לי שעה) מה יכולה להיות הבעיה?

ורצוי לציין שאתמול ניכנסתי קצת למים בגשם הכבד שהיה בתל אביב יכול להיות ביגלל זה?

תודה

ליאור

פורסם

אני מניח שמדובר על גיר ידני.

שכחת שכעת קר יותר, לכן השמן נעשה צמיג יותר, והחלפת ההילוכים קשה יותר. עד שהגעת למוסך השמן התחמם והבעייה נעלמה.

מתי הוחלף לאחרונה שמן גיר? אם הוחלף והבעייה לא קריטית -לא הייתי מתעסק.

פורסם
אני מניח שמדובר על גיר ידני.

שכחת שכעת קר יותר, לכן השמן נעשה צמיג יותר, והחלפת ההילוכים קשה יותר. עד שהגעת למוסך השמן התחמם והבעייה נעלמה.

מתי הוחלף לאחרונה שמן גיר? אם הוחלף והבעייה לא קריטית -לא הייתי מתעסק.

כן גיר ידני

אני מאמין לפני שנתיים +-

אם הבעיה היא בשמן אז למה רק הילוך ראשון לא ניכנס טוב?

והאם זה יהיה ככה כול בוקר?(בחורף שעבר לא היה לי את הבעיה הזאת)

הבעיה לא יכולה להיות ביגלל מים?

תודה

פורסם

מצטער להקפיץ אבל יצאתי לבדוק אכשיו עוד פעם והבעיה חזרה אל עצמה..

נסעתי למוסף עוד פעם שמו גריז אפשהוא בגיר (לא מבין יותר מידי) אבל הבעיה עדיין לא חלפה,

אכשיו שמתי לב שההילוך לא ניכנס גם כשה האוטו מכובה (הכוונה פעם ניכנס פעם לא).

מה יכולה להיות הבעיה ?

תודה

פורסם

כשאתה רוצה להכניס לראשון, תכניס קודם לשני, ואחכ מייד לראשון. כך היו (אני בכל אופן) עושים במכוניות של פעם., וגיר ידני , נשאר ידני.. טוב שכך.

דווח.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ניסיתי את זה גם קודם ועדיין לא עזר..

אני חייב לציין איתכזבתי היום מכול כך הרבה מוסכים כי אף אחד לא כול כך מנסה לעזור,

כול מה שהם רוצים לעשות זה טיפולים ודברים קטנים.

בקיצור אשמח לעזרה.

ועוד שאלה יש מצב שזה ביגלל השמן הישן?

תודה ליאור

פורסם

החלפת השמן גיר היא האופציה הכי טובה, עבור הגיר שלך ,באם זה לא יעזור יתכן מאוד שיצטרכו לפרק את הגיר ,ולהחליף את הסיכרון של הילוך 1 + 2 בהצלחה.

בברכה ניצן

• ספונסר פורום
פורסם

בדוק אם המצמד מפריד היטב.

אורן

ולניצן, אין סינכרון להילוך ראשון ככה שהשילוב לא ראשון אינו תלוי בסינכרון.

• ספונסר פורום
פורסם

אין סינכרון להילוך ראשון ?אתה בטוח במה שאתה אומר ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

בטח שיש סינכרון לראשון, לרברס אין סנכרון.

אם הבעייה שלך היא בעיקר בגלל העניין של מזג האוויר אז אתה יכול לעשות תערובת של שמן גיר עם שמן גיר אוטומט, זה בדרך כלל עוזר.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

• ספונסר פורום
פורסם
בטח שיש סינכרון לראשון, לרברס אין סנכרון.

אם הבעייה שלך היא בעיקר בגלל העניין של מזג האוויר אז אתה יכול לעשות תערובת של שמן גיר עם שמן גיר אוטומט, זה בדרך כלל עוזר.

מוסך_רוןאין סינכרון להילוך ראשון ?אתה בטוח במה שאתה אומר ?

ידידי המלומדים שלום.

אומנם יש בפועל משלב שמשלב את ההילוך הראשון, אבל הוא לא יוצר מסנכרן.

להזכירכם תפקיד הסינכרון הוא להשוות מהירויות בין גלגלי השיניים שמסתובבים במהירויות שונות.

כאשר הרכב נמצא במצב עמידה ויש צורך בשילוב לראשון או לרברס איו צורך בהשוואת מהירויות שכן הגיר כולו עומד ולא מסתובב, לכן להילוכים ראשון ורברס אין סנכרון.

קושי בהכנסת הילוכים ראשון ורברס מעיד במרבית המקרים על בעיה במצמד(להוציא מקרים של מוטות שילוב עקומים או שבירה של גלגלי שינים.)

בברכה ,אורן בן סימון

http://www.mattsauto.com/trans.html

פורסם

תודה לכולם מצטער שלא היגבתי פשוט לא היה לי גישה למחשב.

בסוף הבעיה היתה בזה שכשה ניכנסתי למים(כמו שכתבתי בהודעה הראשונה) ניכנס מים איפשהוא בקלטש

אך שהסבירו לי יש שם פודרה וביחד אם מים ניהיה שם בוצי והקלטש לא נילחץ עד הסוף(מקווה שהיבנתי נכון)

תודה גדולה ל בני ל שהיתקשרתי אליו אתמול בערב והוא הסביר לי את הבעיה ושכמובן היא תעבור לבד

קמתי היום בבוקר ולשמחתי הרבה אין שום בעיה!

אז עוד פעם תודה לכול אלה שעזרו ותודה גדולה לבני ל!

ליאור

• ספונסר פורום
פורסם

ידידי המלומד שלום.

מהו משלב שמשלב אך אינו מסנכרן ?

ההילוך הראשון בכל רכב מודרני מצויד בסינכרון כמו כל הילוך אחר פרט לרוורס ,אכן אלו הילוכים שמשלבים כשהרכב עומד אך גם כאן נדרשת התאמת מהירויות ,מהירות סרק של המנוע על הגל הראשי מול עצירה מוחלטת של הגל הנגדי ,ולא נשכח שמשלבים לראשון לא תמיד בעצירה ממש .

ההילוך הראשון מצויד בסינכרון והוא חשוף לבעיות במנגנון ,אם הסינכרון נשחק אז הוא חורק ,ואם הסינכרון לא נצמד לגלגל ההילוך שעליו הוא מותקן(מסיבה של שמן סמיך קר וצמיג) או הפרדה לקויה במצמד ,או אז הוא ימנע מהמשלב להתקדם לעבר שילוב הגלגל ויקשה על השילוב.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...