Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בין התחנות שבהן נמכרו הדלקים המזויפים בפרשה הנוכחית ניתן למצוא את תחנת הדלק ברחוב הסדנא בתלפיות, התחנה במושב אורה, תחנת "מנטה" בגבעת-זאב, תחנת הדלק ברחוב המוסכים בתלפיות, תחנת אורנים, תחנת הדלק ביישוב מבוא בית"ר ותחנת הדלק בארמון הנציב.

מישהו מצטרף לתביעה ייצוגית?

מישהו יכול לעזור בדחיפה?

פורסם

לדעתי זהו רק קצה קרחון.

אנחנו יודעים רק על אותם תחנות שלא כיסו יפה את מה שהם עושות..

בטוח שיש עוד תחנות רבות שמוהלות - אם לא באופן סדיר אז מידי פעם.

הפיתוי גדול - ואין ממש ענישה נכון להיום.

זה טוב שהעניין עולה לסדר היום הציבורי. כך תהיה מודעות הן לאנשים והן לבעלי התחנות להזהר.

אגב הבדיקות שעושה משרד התשתיות הן ממש מדגמיות ובמספר תחנות מועט - חוסכים על חשבוננו.

(שמעתי שכל בדיקת מעבדה כזו עולה כ700 ש"ח לכל דגימה - אפשר לעשות גם באופן פרטי למשל אם אתה משתמש בסולר למפעל שלך וכדומה..)

בתקוה להסדרת העניין ואכיפת החוק..

פורסם

חברה אתם נובחים על העץ הלא נכון . חברת "דלק" לא אשמה בכלום . עליכם לדעת שיש שני סוגי תחנות , תחנות "לבנות" שיכולות לקנות דלק מכול ספק שהן רוצות , גם מחברות דלק פרטיות ותחנות חברה שחייבות לרכוש דלק מהחברה האם . תחנות שנושאות את הפרסומת של דלק חייבות לרכוש מדלק עצמה . ואם לא הזכיין פשוט רימה את החברה , ויתכן וילקח ממנו הזכיון .

אז לא להתחיל לפחד עו לעשות עליהום על חברת דלק והדלק שלה אלא לבדוק את התחנות הספציפיות

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
חברה אתם נובחים על העץ הלא נכון . חברת "דלק" לא אשמה בכלום .אז לא להתחיל לפחד עו לעשות עליהום על חברת דלק והדלק שלה אלא לבדוק את התחנות הספציפיות. בברכה יהודה

לדעתי אתה טועה !

בתור לקוח לא איכפת לי ולא מעניין אותי מי או מה עומד מאחורי השלט ואיזה זיכיון. אם על התחנה יש שלט ענק שבו כתוב "דלק" ועל כל משאבה יש את הדרקון הזה - מבחינתי חברת "דלק" אחראית לכל מה שקורה בתחנה. נקודה.

לפחות עכשיו אני יודע מה היה התוסף "דרגון" שקיבלתי (אולי) בתחנת אורה - 30% נפטא :cry:

מבחינתי חברת "דלק" חייבת לי ולציבור הסברים איך היא נתנה לדבר כזה לקרות מתחת לאף שלה. מבחינתי חברת "דלק" שמה פס אחד גדול על הלקוחות של החברה בזה שפירסמה שבעצם הונו גם אותם ובזה שהיא כשלה בבדיקות הפנימיות שלה לגלות את ההונאה הזו. וכל החברות האחרות גם לא נקיות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

נראה שהמכונית בסדר priest.gif אבל פתאום החל לקנן בלבי החשד שאולי הצרות שאני אוכל בחודשים האחרונים ממכסחת הדשא שלי קשורות לאיכות הדלק באזור מגורי...AR15firing.gif

פורסם

שמעתי שביום שני הקרוב יעשו בדיקות לרכבים שבעליהם חושבים שנדפקו בעקבות

הדלק המהול.

הבדיקה תהיה חינם על חשבון עירית ירושלים, מקום המפגש מגרש החניה שבכניסה להר הרצל

בין השעות 9 בבוקר ל3 אחר הצהרים.

מגאן קופה 16v 2000

פורסם
שמעתי שביום שני הקרוב יעשו בדיקות לרכבים שבעליהם חושבים שנדפקו בעקבות

הדלק המהול.

הבדיקה תהיה חינם על חשבון עירית ירושלים, מקום המפגש מגרש החניה שבכניסה להר הרצל

בין השעות 9 בבוקר ל3 אחר הצהרים.

נו ומה יקרה עם אלו אשר רכבם נדפק כתוצאה מהמקרה?

גם אז עירית ירושלים תפצה? לא נראה לי.

ועוד משהו ששיעשע אותי מוקדם יותר, בעיתון ירושלים "דלק" החליטו לשים היום מודעה על עמוד שלם ולהבטיח לירושלמים שיתר התחנות של "דלק" (מפורט) באזור ירושלים נבדקו ויצאו תקינות לחלוטין ככה שעכשיו אין לנו מה לדאוג!

פורסם
נו ומה יקרה עם אלו אשר רכבם נדפק כתוצאה מהמקרה?

גם אז עירית ירושלים תפצה? לא נראה לי.

ועוד משהו ששיעשע אותי מוקדם יותר, בעיתון ירושלים "דלק" החליטו לשים היום מודעה על עמוד שלם ולהבטיח לירושלמים שיתר התחנות של "דלק" (מפורט) באזור ירושלים נבדקו ויצאו תקינות לחלוטין ככה שעכשיו אין לנו מה לדאוג!

מה הקשר של עיריית ירושלים למהילה?!

זה נראה כשירות מיוחד לאזרח שהערייה החליטה לעשות.

ובאשר לתחנות הדלק שיש בעיר, היתי מציעה לתושבי ירושלים לבחור תחנה אחת שלא נמצא ברשימה, שאין בה חשש למהילה ולתדלק שם קבוע, ולהחרים את התחנות שנמצאו מוהלות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהעיה היום היא שאי אפשר לדעת איפה מוכרים ומה חברת דלק פירסמה שהיא בדקה את התחנות והדלק יצא נקי. אני ממש לא מאמין בזה. להפך נראה לי עדיף כל פעם לתדלק בתחנה שונה כי הסיכוי להיפגע נמוך. וכמובן שאני מדבר על תידלוק בתחנות נורמליות (עד כמה שזה אפשרי במצב כיום).

פורסם

כמובן שהדלק יצא נקי, לאחר שצרכנים רכשו את הדלק המהול, ובהמשך הגיעו מיכליות שלא מהלו אותן, אז כמובן שהדלק יצא תקין.

הדלק שיוצא מהבז"נ נקי ותקין לחלוטין, מה שקורה לו בהמשך בתחנה זו הבעיה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

חברה

אם יש למישהו קישור או מידע מי הן התחנות שמהלו - זה יעזור

ראיתי כאן רק 6 אבל דברו על 11.

אני אישית כבר מעדיף לתדלק בכפר הערבי שסמוך לבית שלי.

שם לפחות הסולר לא מהול.

(רק חסר לערבי שם לעשות קומבינות-החברים שלו בעלי המוניות ישחטו אותו)

והמחיר שם רק 4 ש"ח לליטר.

• תוכן חדש...