Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערוץ ה 1 פרסמו במהלך הכתבה את שמות תחנות הדלק שנמצאות בבעלות משפחת סיטבון, ובהן מהלו דלקים:

אורנים.

הסדנא תלפיות.

ארמון הנציב.

מבוא ביתר.

מושב אורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המשנה למנכ"ל דלק ובעלי חברת דלק פרטית נעצרו בפרשת מהילת דלקים בירושלים

עפ"י החשד, בעלי חברת הדלק "י.ד בניהו" מירושלים מהלו כמויות דלקים עצומות והונו את המדינה בכ-100 מיליון שקל

convert_author.gifנועם שרביט

19:10 24/10/06

אתר גלובס

http://www.globes.co.il/serve/globes/DocView.asp?did=1000145528

המשטרה עצרה היום (ג') את ארבעת בעלי חברת הדלק "י.ד בניהו" מירושלים (לשעבר "אנרגיה 2000"), וכן את המשנה למנכ"ל חברת דלק, קלמן אריסון, במסגרת חקירת פרשת מהילת דלקים חדשה.

על-פי החשד, בעלי התחנה - רפי סטבון, אחיו יוסי, בועז סטבון ואהוד זקן - מהלו כמויות דלקים עצומות והונו את המדינה בכ-100 מיליון שקל. אריסון חשוד בקבלת שוחד, מירמה והפרת אמונים. החמישה הובאו הערב לבית משפט השלום בירושלים, שם מבקשת המשטרה להאריך את מעצרם.

חקירת פרשת "מה בוער" החלה בעקבות מידע מודיעיני שהגיע למפלג המודיעין בימ"ר של משטרת ירושלים ולחוקרי מע"מ בחיפה. החקירה הסמויה העלתה, שבעלי חברת הדלק השוכנת במושב אורה, שבפאתי ירושלים, נוהגים למהול דלק בשמנים שונים שרכשו ברשות הפלשתינית ולספק אותו ל-11 תחנות דלק בבירה.

לפי בדיקות שנערכו, הסולר נמהל כך שהיחס יעמוד על 80% סולר ו-20% שמנים, ואילו הבנזין נמהל ביחס של 70% בנזין ל-30% נפטא. לנפטא אוקטן נמוך מזה של בנזין, וכמו הסולר המהול, גם הוא עשוי לפגוע במנועי הרכבים ולסתום מערכות הסקה.

המשטרה אף חושדת, שאחד מבעלי החברה נהג להגיע לתחנות הדלק שרכשו ממנה את הדלק המהול, ולכייל את מונה הליטרים של משאבת הדלק, כך שהמתדלקים קיבלו בפועל 4% דלק פחות ממה שהראה הצג וממה ששילמו עבורו.

במשטרה חושדים עוד, שעובדי משרדי ממשלה שונים שיתפו פעולה עם החשודים המרכזיים, ובין היתר יידעו אותם על מועד בדיקת המונים בתחנות הדלק. ככל הנראה, בעלי תחנות הדלק שמכרו את הדלק המהול לא ידעו על כך, אולם חלק ממנהלי התחנות ידעו שמדובר בדלק מהול.

באשר למשנה למנכ"ל "דלק" טוענת המשטרה, כי הוא שיתף פעולה עם ארבעת החשודים המרכזיים, ואיפשר את ביצוע המעשים תמורת קבלת שוחד.

סניגורו, עו"ד ארנון גרפי, המתמחה בענייני אנרגיה, טוען כי מדובר באדם כבן 60, אל"מ במילואים, העובד 15 שנים בחברה ללא רבב וללא עבר פלילי. "אין לו שום קשר לפרשה, וההאשמות נגדו משוללת כל יסוד", טען גרפי בדיון בהארכת מעצרו.

כדי ליצור כיסוי חשבונאי לדלקים הנוספים שהתקבלו מהמהילה, פעלו ארבעת החשודים עם חברת קש, שסיפקה להם חשבוניות פיקטיביות. ככל הנראה, מי שעמד בראש חברת הקש חתם על הסכם עד מדינה והפליל את יתר החשודים.

פורסם

אין כמו תחנת ניות !!

מתדלק שם קבוע ולא מאוכזב !

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

כפי שכתבתי אני ממלא באופן כמעט קבוע בתחנת הדלק של "דלק" בצומת אורה.

מזה חצי שנה יש לי בעיה של צריכת דלק גבוהה: 10-20% יותר ממה שהיה בעבר.

למרות שהאוטו שלי עבר טסט ניכר היה לפי הבדיקה שיש תערובת עשירה.

במוסך לא הצליחו לאתר שום בעיה אבל גם לא התאמצו במיוחד.

פרט לצריכת דלק גבוהה אין שום תופעה חריגה אחרת ברכב. לדוגמה, הטורים יציבים כמו פלס בכל מצב.

באופן מפתיע בשבועות האחרונים שמתי לב לשיפור משמעותי בצריכת הדלק. למעשה בימים האלו אני שם לב שצריכת הדלק ירדה לקרוב ל- 11 ק"מ לליטר.

האם יתכן ודלק מהול גורם רק לבעיה של צריכת דלק גבוהה ולא משהו אחר ?

נניח ומילאתי תקופה ארוכה דלק מהול, צריך לעשות משהו לרכב כדי לנקות אותו. משהו בסגנון 44K למיכל הדלק (זיכרו שבפונטו ספייס שלי אין פילטר דלק שניתן להחלפה) ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

יכול להיות שחשבת שקיבלת 50 ליטר דלק אבל בפועל קיבלת רק 45 ליטר כי אולי המשאבה היתה מזויפת ולא מכוילת נכון. ...בכתבה כתוב 4 אחוז סטיה ....זה מה שמצאו לכאורה ....

נניח 10 אחוז סטיה בכיול משאבה... זה דבר שלא מגלים אותו מהר..אם בכלל..במיוחד אם חצי מדינה נוסעת בליסנג דלק חופשי.

כדאי לחכות לתוצאות החקירה. אלה חשדות כבדים. כדאי לחכות ....

פורסם
יכול להיות שחשבת שקיבלת 50 ליטר דלק אבל בפועל קיבלת רק 45 ליטר כי אולי המשאבה היתה מזויפת ולא מכוילת נכון

בעיקרון למדתי לפי מד הדלק לדעת כמעט בדיוק כמה דלק צריך להיכנס ולרוב אני מצליח לדייק ברמה של הבדל של ליטר שניים.

אצלי גם מחשב הדרך הראה כל הזמן צריכת דלק גבוהה ולמדתי כבר שהוא מזייף בטווח של כ- 5%.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם
גם התחנה בנווה יעקוב נמצאת ברשימה.

איפה הרשימה ?

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

ב NANA יש שידור של הכתבה של ערוץ 10 ושם מופיעה הרשימה (גם חלקית, אבל אפשר לחבר את ערוץ 10,11,2 ולקבל רשימה כמעט מלאה) כמו כן בקטע שמראים שם את החבלה במשאבה, נראה לי צולם בנווה יעקוב כי לפעמים גם הייתי מתדלק שם וזה נראה דומה.

פורסם

הנה עוד קטע מגלובס (לא הצלחתי לערוך למעלה מצטער)

מנכ"ל חברת דלק, אייל לפידות, מסר בתגובה כי "עד לרגע זה לא קיבלנו כל דיווח רשמי אודות החשדות המיוחסים. במידה שאכן התרחשו מהילות דלקים, הרי שלחברת 'דלק' אין כל קשר לכך. אם החשדות אכן יתאמתו, הרי שחברת 'דלק' עצמה נפלה קורבן למעשי ההונאה של 'אנרגיה 2000', הן בכך שזו לא רכשה את כל הדלק שלה מחברת 'דלק', כמתחייב מההסכמים, והן בכך שסיפקה דלק מהול גם לתחנות חברת 'דלק'".

לפידות הדגיש, כי חברת "דלק" "מבצעת בדיקות שוטפות של איכות הדלקים המסופקים לתחנות הנושאות את שמה". באשר לחשדות נגד אליסון, אמר לפידות, כי הנושא מצוי בידי המשטרה ואין לחברה כל מידע בעניין.

פורסם
אם הבנתי נכון אין קשר לחברת "דלק",אלא לחברה בשוק הדלק שנקראת "י.ד. בניהו"
או קיי אז יש קשר לתחנות של חברת "דלק"

אני בכל מקרה מתדלק כמעט רק בקיבוץ,ואם לא אז בפז,פשוט עניין של הרגל.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

תמיד חשדתי בתחנות של חברת "דלק" ואפילו סונול, משהו תמיד נראה מסריח שם..

חברה אני ממליץ לכם על "אלון-דור" מתחת לרמת רחל ליד שכונת הר חומה. כולם שם אדיבים

ואף פעם לא תפסו אותם על רמאות ומהילה.

1.8T 8)

פורסם

לא הופתעתי בכלל מהפרסומים הללו,

תמיד כשמילתי דלק בתחנת "דלק" האוטו היה מגיע לתצרוכת דלק מחפירה,

כאשר התחלתי למלא דלק בתחנה אחרת הרגשתי הבדלים ניכרים בתצרוכת דלק ואפילו בסחיבה[תאמינו או לא היה הבדל משמעותי]

• תוכן חדש...