Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונין בזמן הקרוב להחליף לפונטו שלי את נוזל הקירור של הרדיאוטר.

ואני מחפש חנות באיזור חיפה שמוכרת את הנוזל הזה.

וכמובן מחיר לדעת?

ואם אפשר גם איך הולך כול התהליך של מהילת הנוזל עם מה ואחוזים?

וגם איך לרוקן ולמלות את המיכל שלא יהו בועות אוויר?

נ.ב ראיתי שהנושא חרוש ולא הבנתי שם כמה דברים מה זה למשל קיר האש? זה הרדיאטור עצמו?

פורסם

בנוסף למה שכבר כתבו בפורום נסה לקנות פארפלו מוכן לשימוש (שלא צריך למהול). ב"מיר" בתל אביב מוכרים ואם אין בחיפה תבדוק אם יש אופציה שיביאו לך.

כי אם תשים לב אף אחד לא באמת יודע איך למהול את זה, על הקופסא כתוב 1/2 פארפלו ו1/2 מים מזוקקים במוסכים אומרים לא לשים חצי אלה 1/4פארפלו ו 3/4 מים. חצי מהמוסכים אומרים לשים מים רגילים והחצי השני מים מזוקקים ויש עוד כמה שאומרים לערבב בין סוגי המים.

ואם תדפדף בפורום אז בכלל תמצא כמה הגדרות שונות למים מזוקקים ועוד מיליון דעות למה כן ולמה לא, כך שאף אחד לא יודע באמת איך לנהוג אם ה"מים הארץ ישראלים הקשים".

אז תקנה 4ליטר מוכן לשימוש (2 פחים של 2 ליטר כל אחד) תמלא, תינקז אויר ולא יהיו לך שום בעיות ושום חששות.

פורסם

במשך שנים אני שומע שפאראפלו נחשב לרולס רויס של נוזלי הקירור . האם הוא טוב למיצובישי ופיג'ו או שפותח רק עבור מנועי קבוצת פיאט וסגסוגות האלומיניום של הראשים שלהם ? תודה לטורחים.

פורסם

תודה לכולם על התשובות !!

אז ככה:

אני ניתקתי את קיר האש שלי שלמעשה זה הרדיאטור חימם של האוטו מאחר והיתה לי נזילה בתוך האוטו המיים של הרדיאור נכנסו לי בתא הנהג ומאז נותק הרדיאטור חימם!!

עכשיו התיעצתי עם מישהו שאני קונה אצלו את כול החלקים שלי לטיפולים שאני מבצע באוטו .

והוא אמר שפראפלו אין לו ,אבל יש לו מוצר אחר שעונה על השם לימפרברג משהו גרמני לא פחות טוב..

אני מקווה שאני מאיית נכון,וזה עולה אצלו 35 שקל לליטר וחצי כמומבן שגם את זה מועלים עם מיים מהברז .

ויש כאלה שמרתיחים ואז שמים !!

עכשיו האם מישהו מכיר את הסוג הזה של המיים והאם המחיר סביר למיים אלו?

ושאלתי האחורנה באותה הקשר של המיים היא..

האם זה בסדר הצורה שאני מפרק את הבנד מהצינור הנמוך של הרידאטור

מרוקן את כול המיים עד הסוף!!

לאחר מכן מחזיר את הצינור חזרה וסוגר את הבנד!

ממלא את הנוזל שאני יבחר כמעט עד למעלה ומשאיר את הפקק של מילוי הנזול פתוח!

ומניע את האוטו ונותן לו לעבוד איזה 20 דקות עד שהמים יתחילו לרדת והמערכת תעשה פרימינג

ולא ישאר אוויר במערכת ובסוף ממלא לפס שאומר פול.

האם השיטה שרשמתי פה נכונה ??

פורסם
במשך שנים אני שומע שפאראפלו נחשב לרולס רויס של נוזלי הקירור . האם הוא טוב למיצובישי ופיג'ו או שפותח רק עבור מנועי קבוצת פיאט וסגסוגות האלומיניום של הראשים שלהם ? תודה לטורחים.

יש גם לפיז'ו נוזל קירור מקורי טוב מאוד.

כל עוד אתה לא שם מי ברז או את הנוזל הזה ב-9.99 ל-5 ליטר, אתה מסודר.

פורסם

ואם תדפדף בפורום אז בכלל תמצא כמה הגדרות שונות למים מזוקקים ועוד מיליון דעות למה כן ולמה לא, כך שאף אחד לא יודע באמת איך לנהוג אם ה"מים הארץ ישראלים הקשים".

QUOTE]

אם תקרא שוב פעם תמצא את תשובתי למים הקשים בארצינו.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה צודק בקשר לזה שאתה בין הבודדים שהגדירו מים מזוקקים. אך אנשים שלא מכירים את כל הדיונים האינטנסיביים מן העבר, יעברו על כל ההודאות שהיו ויהיה להם סלט בראש כי כל פעם שהאמרתה מהם מים מזוקקים גם מישהו אחר אמר דברים שונים ולפעמים משונים ולפעמים הגיוניים.

וכמו כן ההתיחסות שלי היתה איך להשתמש, האם לשים מים רגילים , מזוקקים או לערבב. ואפילו בהודעות שלך פעם אתה אומר לשים רק מי ברז ולפעמים אתה אומר לערבב מים רגילים ומזוקקים. וגם אני אישית לא הצלחתי מן הדיונים להבין באלו מים להשתמש בדילול התרכיז. לכן שמתי פארפלו מוכן.

• תוכן חדש...