Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היתרון היחיד שיש למאזדה 3 על הראנקס הוא רק בהתנהגות.

הקונסולה במאזדה נמוכה מאוד (רגל ימין כל הזמן נכנסת בקונסולה וזה לא נעים), הרכב לא מרווח מאחורה והכי מעצבן זה הרעש מהצמיגים.

אחרי כמה ימים שנאלצתי לנהוג במאזדה 3 חדשה כרכב חלופי אני מסכים לגמרי!

הרגל לא הפסיקה לכאוב לי וההרגשה הכללית היא של רכב מליגה ד' רועש ולא נעים.

פורסם

הגולף לא מומלצת ולו רק בגלל מנוע ה1.6 הסטנדרטי המאכזב. במחיר הזה אני הייתי הולך על הפוקוס/אסטרה.

הRUNX לא רעה אבל כבר מיושנת ומשעממת.

בקיצור תעשה חיפוש בערך חצי מהת'רדים בפורום ייעוץ הם על הנושא הזה.

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

תשמע אני מאוד אוהב את הRUNX אוטו באמת טוב ויפה ואם אתה קונה אוטו כזה אין לך הרבה כאבי ראש כי הוא אמין, אבל גם את ה307 אני לא שולל זה מכוניות באמת טובה וזריזה ונוחה ביותר, אני לא יודע איך היא מבחינת אמינות ככה שאני לא רוצה סתם להטעות אבל נסעתי ב307 והוא נוסע ממש טוב.

תתחדשב ובהצלחה! :)

פורסם
אם החכם במוודאבליו טוען שה-RUNX זה האוטו הכי טוב בקטגוריה, בוא ותמצא לכך סימוכין אפילו ממקור ראוי אחד, הפורום הזה זה המקום הראשון בו אני קורא את השטויות האלו.

זה שהאוטו לא מתקלקל לא עושה אותו הטוב ביותר.

זה שכל עם ישראל כרגע החליט שטויוטה זה הכיטוב, זה עדיין לא אומר שזה מדויק.

נהגתי ב-307 מספיק (אלפי קילומטרים) כדי לקבוע שזאת אחת המכוניות הנוראיות שהכרתי, כנראה שאתה לא, וה-C4 חולקת איתה את אותה הפלטפורמה בשינויים קטנים וסובלת מאותם בעיות בדיוק ,גיר עצל, מנוע חרא, נוחות זוועתית במהירויות נמוכות, היא רק נראית הרבה יותר טוב.

תקח אויר, אולי תשתמש בחומרים אחרים, אבל מי שהזוי פה זה ממש לא אני.

א)אני מעולם לא טענתי שהקורולה היא הטובה ביותר בקטגוריה!! אז אני גם לא צריך להביא לך סימוכין.

ב)אני שמח על הניסיון המרשים שלך עם ה-307, אז לראיה, נהגתי מספר רב של ק"מ בקסרה, ולא מעט ב-307 (מנוע 2 ליטר).

כל הקונספט של הגיר זה בסה"כ עניין האישי-אני לא מצאתי אותו נוח, אנשים אחרים דווקא מרוצים מהגיר החכם.

בדיוק כמו שבשביל אנשים מסוימים, ביצועי המנוע מספקים את רצונם ועושים את מה שנדרש מהם במכונית שהיא משפחתית נטו.

להגיד שאתה מצאת ברכב את המנוע חרא, גיר עצל ונוחות במהירות נמוכה(איזה קשקוש..אפשר לחשוב שמדובר באיבו זוחלת בעיר)

ומכאן שפסילת כל המכוניות האלה על ידך מראה כמה שדבריך לא שווים התייחסות. וכך חושבים רבים אחרים שקונים את המכוניות האלה מרצונם.

פורסם

מאחר ומדובר במכונית משפחתית, אני מציע לפותח השרשור לתת משקל ראוי, בין היתר, למפרט הבטיחות של המכונית.

ועם כל הכבוד לקורולה, מפרט של 4 כריות אויר הוא עלוב למדי (מיותר להזכיר אביזרי בטיחות נוספים, כגון: ESP שאפילו אינו מוצע כאופציה, מותחנים פירוטכניים לחגורות במושבים האחוריים ועוד).

זאת בעיקר על רקע מכוניות סופר-מיני אחרות בשוק שמציעות מפרט של 6 כריות אויר כסטנדרט.

נקודה למחשבה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

הRUNX היא לא סופר מיני אבל...

זו בדיוק הנקודה.

ה- RunX כמשפחתית קומפקטית, אמורה להציע מפרט בטיחותי עשיר יותר מסופר מיני (זו התפיסה שלי, לפחות).

המפרט הבטיחותי של הסוויפט הוא דוגמא מצויינת להדגשת המפרט הבטיחותי העלוב של ה- RunX.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אני היתי מציעה ללכת על פוקוס.

רכב מצוין למשפחה.מרווח,בטיחותי וגם נעים לנהיגה.

מהיכרותי הרבה עם מזדה, הרכב ממש לא נותן את סחורה.

טויוטה קורולה או RUNX רכב מצוין, אך גם לא מוביל בקבוצה.טיפולים כבר לא כל כך זולים ואם ההרכבה היא לא יפנית אז צפה לבעיות...בנוסף עוד שנה יוצאת קורולה וRUNX חדש שנקרא בשם אחר.

307 טוב רק לליסינג.כרכב משפחתי הוא טוב מבחינת נוחות,בטיחות אך לא אמין.

הונדה סיווק יקרה מכל קבוצה.הטכומטר בגודל ענק מעצבן אישית אותי.טיפולים וביטוח הכי יקר בקבוצה.

מחיר גולף החדשה לא מוצדק ,

אז תעשה את השיקולים שלך,תשמע עוד המלצות ותחליט :ok:

פורסם

אז.. אפשר לסכם את זה?

לפי כל ההמלצות, הורדנו את הגולף

הRUNX נשארה בשלה ובנוסף הפוקוס עלתה.. ואופל אסטרה?

מה עושים?

פורסם

אם ראנאקס עומדת על הפרק אז למה לא ניסאן נוט ?

חדשה,נוחה,אמינה,חסכונית ומרווחת.

שווה התעניינות ונסיעת מבחן

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

מנסיון אישי בלבד:

- פוקוס - הרכב בין הטובים בקבוצה, אבל שאלוהים יעזור המנוע פשוט לא מסוגל לנייד את המרכב הכבד.. , תעמיס משפחה עם ציוד והרכב פשוט עגלה רצינית ביותר.

- קורולה- מבחינתי רכב בינוני, אינו מצויד בדברים החשובים למשפחה (כריות אויר), ואינו מרווח דיו.

- גולף - יקרה ללא כל הצדקה.

- אסטרה- גיר רובוטי מעצבן ..

- 307 - פשוט לא נוחה..

- C4 - עיצוב מדהים, לא מרווחת אם יש לך יותר מ 2 ילדים..

- מאגאן - לטעמי , רכב מעולה למשפחה, מנוע נמרץ לאחר שמתרגלים לגיר .., מרווחת, בטוחה עם 6 כריות אויר, מותחני חגורות, ESP , בקיצור למשפחה של 5 נפשות הרכב המועדף.

מאזדה 3 - הרכב לנהג, אך צפוף מאחור, ותא מטען מינימלי..

- מצטער אך בניסאן נוט עדין לא נהגתי..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אסטרה 2006 לא כדי אלא אם יתנו הנחה של 10 אלף לפחות על דגם 1.8 (גיר סטנדרטי) ולא 1.6 עם גיר רובוטי.

בחירה בין הפוקוס ל RUNX היא בעיקר של טעם ותצטרך לעשות נסיעת מבחן בשניהן.

הפוקוס הוא יותר אוטו : בטיחותי, מרווח, מאובזר, נוח יותר מהRUNX (נוחות ישיבה דוקא עדיפה לטעמי ב RUNX).

הRUNX איכותית יותר, מנוע/גיר מעולים, ושוק משומשות ושמירת ערך, קרוב לודאי, עדיפים.

פורסם
אחרי כמה ימים שנאלצתי לנהוג במאזדה 3 חדשה כרכב חלופי אני מסכים לגמרי!

הרגל לא הפסיקה לכאוב לי וההרגשה הכללית היא של רכב מליגה ד' רועש ולא נעים.

רק אני 1.80 ++, ונוהג במאזדה 3 יום יום כבר שנה +, והרגל שלו לא נתקעת בקונסולה, ומבחינה כללית מאוד נוח לו בתוך האוטו? :shock:

DARK Purple MAZDA 3

ZOOM - ZOOM

• תוכן חדש...