Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,סובארו DL 88 אוטומט.

אנחנו 5 איש,+ ציוד ל 5 איש..גנרטור וזה..לדעתכם זה כבד על האוטו? שווה לנסוע עם הרכב של ההורים? (נוואדה 99) שטוחנת את ה 1 ל 4

או שהסובארו תשרוד?

המרחק הוא משהו כמו 100 ק"מ לכיוון

אני מזכרון.

תודה!

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נוואדה לא עושה 1:4, אלא אם לא ידעת על קיומו של מצב הOVERDRIVE והיא קצת יותר מותאמת לנסיעה שאתה רוצה, כמה צריכת דלק אתה חושב שתשיג עם סובארו עמוסה עד הריצפה? ובכמה אתה מתדלק סולר? אני לא רואה פה בכלל התלבטות, מן הסתם עדיף הטנדר.

פורסם
נוואדה לא עושה 1:4, אלא אם לא ידעת על קיומו של מצב הOVERDRIVE והיא קצת יותר מותאמת לנסיעה שאתה רוצה, כמה צריכת דלק אתה חושב שתשיג עם סובארו עמוסה עד הריצפה? ובכמה אתה מתדלק סולר? אני לא רואה פה בכלל התלבטות, מן הסתם עדיף הטנדר.

עם הסובארו אני ישיג 1 ל 8-9 ואוליי אפילו 10 בהלוך

בחזור בטח 7-8 בגלל העליות. הנוואדה עושה את ה 1:4 בדוק במצב הטוב 5

ואני מתדלק סולר ב 4~ שקל

פורסם

הנוואדה צורכת פי 2 דלק אם כך, והדלק עצמו זול בכ25%. אם הדלק מתחלק על כל החמישה, אתם לא ממש תרגישו את ההבדל בדלק, אבל ההבדל באיכות החיים יהיה אדיר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עם הסובארו אני ישיג 1 ל 8-9 ואוליי אפילו 10 בהלוך

בחזור בטח 7-8 בגלל העליות. הנוואדה עושה את ה 1:4 בדוק במצב הטוב 5

ואני מתדלק סולר ב 4~ שקל

א. אם תנהג כמו בן אדם, הנאוודה תעשה לך 1:8 בלי בעייה.

ב. אם לא תנהג כמו בן אדם, גם הסובארו תעשה 1:4 בגלל המשקל העודף.

ג. בכל נסיעה שלא תהיה, עדיפה הנוואדה על הסובארו.

dirty old man

need love too

פורסם

לנסוע 5 אנשים + ציוד + גנרטור לטבריה בדרך הררית עם סובארו 88 אוטומטית זה פשוט התעללות בסובארו המסכנה.

עדיף לך לנסוע בנוואדה.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

זה כמו לישאול אם עדיפה פגישה עם קים בסינג'ר (שהיא התחלה איתך והשאירה לך פתק ביד עם המיספר טל' שלה :wink:) או עם הבת העקומה של השכנה של הדודה ריבקה....

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני הייתי צופה בעיות בסובארו גם בירידה לטבריה (אוטו עמוס ציוד ומשקל-בלמים יעבדו קשה)

ובעיקר בעליות חזרה.

סע בנוואדה.

פורסם

עדכון :

עכשיו נכנסתי הבייתה,בסוף נסעתי עם הסובארו משני סיבות,גם כדיי לעשות לה מבחן דרכים,וגם כי העדפתי לא לקחת לאבא שלי את הרכב (מה אני צריך כאבי ראש כשיש לי רכב משלי)

ולתוצאות :

קודם כל ממבחינת מנוע ברקסים וכו' הכל עבד חלק מהבחינה הזאת לא הייתה שום בעייה,איפה כן הייתה הבעייה?

מהמשקל הרכב היה כל כך נמוך שמהמהמורות שבכביש הרכב ירד כל כך נמוך מאחורה שהכנף כבר נגעה בגלגל (שבוע הבא בע"ה נעשה לה בולמים חדשים מאחור ואוליי גם הגבהה קטנה) כי היא ממש ממש הייתה על הריצפה.

נסיעה הייתה דיי נוחה אפשר להגיד,היה דיי מרווח (הכל היה בבגאג').

את הסאב נאלצתי להוציא כמובן חחחחח אבל היה סבבה עם המוזיקה גם ככה.

דלק - יצאנו עם מיכל ריק לגמריי,מילאנו 170 שקל שזה משהו כמו 32 ליטר,ונשאר קצת פחות מהרבע כשהגעתי הבייתה (אספתי את כולם מהבתים,והחזרתי את כולם לבתים,והיו גם מלא פקקים בדרך חזור).

קיצר כמו שאני אומר תמיד,ללאונה הזאת יש גנים של אימפרזה טורבו :)

אני אישית נותן לה ציון של 8.5 מתוך 10 על הנסיעה הזאת כי בכל זאת זה לא הנוואדה והיו קצת בעיות וזה..אבל ממש בקטנה.

אז לילה טוב שיהיה,ושבוע מצויין! זזתי לישון יש צבא מחר חחחחח לא יודע איך אני יקום אחריי שבועיים חופש P=

צ'או במבינוס

פורסם

נתת לה ציון של 8.5 מתוך 10 ? מה זה 10? לאדה סמארה? פיאט 127?

גנים של אימפרזה טורבו?

מי אמר שלא ימצאו לי תחליף? הפז"מניקים שבפורום יזכרו את התקופה שהייתה לי את הסובארו...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

חבר אתה פשוט קורע אותי מצחוק, קיבלת 7 תשובות שעדיף אם הנאוודה, אז תשלומו 20% יותר על הסולר, אבל הייתם נוסעים בכייף ולא בכזאת חוסר בטיחות, רכב עם 5 אנשים בוגרים ציוד מלא וגנרטור, מה חשבת שהרכב לא יגע ברצפה?

ומה שהכי הצחיק להגביה מאחורה, ציון של 8.5 להשוואה לאימפרזה טורבו, גנים שלה?!

בוא תסביר למה התכוון המשורר?

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

הוא התכוון לזה שאם אתה לוקח אימפרזה טורבו, מכניס בתא המטען מים מהכנרת וכמה חבר'ה, יש מצב טוב שתקבל מכל זה גנרטור.

כל האמור לעיל נכון רק במידה שהקרבורטור נפל לרדיאטור ועשה סמטוחה מהפלאגים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...