Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בשבוע שעבר התקנתי פיוניר דגם P580, חדש.

משום מה נדמה לי שקליטת הרדיו לא הכי טובה בעולם, ושומעים לחשושים בטוויטרים (מורכב קומפוננט חדש של JBL).

האם צריך לכוון משהו בהגדרות של המכשיר ?

תודה לעוזרים.

פורסם

האם התחנות הולכות במספרים זוגיים או במספרים לא זוגיים?

האם בדקת טוב את חיבורי האנטנה? (אם היא מחוברת אולי תנסה לשחק על החיבור מעט)

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

זאת החדות של הטוויטרים :hihi:

וברצינות, היו לי שני מכשירים של פיוניר עד היום, מהסדרה הנמוכה ביותר ומסדרה גבוהה - בשניהם קלטו רדיו מצויין.

צריך לשמוע על אילו לחשושים אתה מדבר כדי לנסות ולמצוא את מקור הבעייה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
זאת החדות של הטוויטרים :hihi:

וברצינות, היו לי שני מכשירים של פיוניר עד היום, מהסדרה הנמוכה ביותר ומסדרה גבוהה - בשניהם קלטו רדיו מצויין.

אז כך איתמר צודק לגבי הפיוניר ופי כמה וכמה במכשיר שלך יש מה שניקרה סופר טיונר זות אומרת שהבעיה הי לא מה מכשיר אלה בעית אנטנה.

דרך אגב איזה רכב יש לך?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=477352 המערכת שלי למכירה....
פורסם

אני לא ממש יודע עם יש קשר אבל יכול להיות שיש כזה דבר FN1

FN2 אצלי זה היה משפיע מאוד זה צריך להיות על FN1 ואז שמעו טוב .

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אחרי כמה חודשי סבל, הבעיה עדיין קיימת. לאחר בדיקה נוספת אצל המתקין, הותקן מגבר אנטנה שלא שיפר במאום את הקליטה.

המתקין המליץ על החלפת אנטנה ולכן הוחלפה האנטנה +הבסיס (ללא הכבל) לאנטנה מקורית ועדיין יש הפרעות קליטה מעצבנות, בעיקר בנסיעה.

מה שכן, לפעמים אם אני מפעיל את מפשיר האדים האחורי, ההפרעות גוברות גם במצב עמידה.

כשמפעילים את הדיסק, שומעים מעולה.

מה עושים ?

פורסם

אם יש לך אפשרות לחבר רק לצורך בדיקה אנטנה חיצונית, שהכבל שלה לא יסלל דרך התעלות , אלא באופן ישיר מהאנטנה לרדיו דיסק.

בנוסף ניסית לבדוק את הכיוון של מערכת תקולה (למרות שזה היה כך מההתחלה) , אמנם סיכוי נמוך אבל גם רכיבים חדשים לפעמים פגומים .

פורסם
אחרי כמה חודשי סבל, הבעיה עדיין קיימת. לאחר בדיקה נוספת אצל המתקין, הותקן מגבר אנטנה שלא שיפר במאום את הקליטה.

המתקין המליץ על החלפת אנטנה ולכן הוחלפה האנטנה +הבסיס (ללא הכבל) לאנטנה מקורית ועדיין יש הפרעות קליטה מעצבנות, בעיקר בנסיעה.

מה שכן, לפעמים אם אני מפעיל את מפשיר האדים האחורי, ההפרעות גוברות גם במצב עמידה. זה מוכיח שיש בעיה בהתקנה של ה - HU.

כשמפעילים את הדיסק, שומעים מעולה.

מה עושים ? פונים למתקין מקצועי ונותנים לו לפתור את הבעיה.

תכתוב מהיכן אתה בארץ, ונוכל להפנות אותך לבעלי מקצוע איכותיים שייפתרו לך את הבעיה.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

יש לי פיג'ו 306 שנת 94' דגם XR. אני מת"א.

הרדיו דיסק והקומפוננט הותקן אצל מתקין מקצועי שבטח מוכר על ידי חברי הפורום, הוא שולל אפשרות של מכשיר תקול.

כל פעם שאני מגיע אליו זה אומר לחכות שעות, ממש סיוט.

השאלה מה יכול לגרום לתופעה הזו ? מה לא היה תקין בהתקנה ?

פורסם

בתור תל אביבי אני יכול לספר לך שלא שמעתי רדיו טוב באף אחד מהמכשירים שיש לי.

לא בקלריון נמוך , לא בקלריון גבוהה, לא ב JVC , לא בקנווד , לא בבלאופונקט.

את כולם היו/יש לי , ואני יכול לומר לך שברכבים עם מגבר ובלי , אין בתל אביב קליטה טובה של רדיו.

פשוט ככה.

הבניינים הגבוהים , התוואי הלא טוב , אנטנות ומה לא.

פורסם

בדוק ברכב אחר לצורך השוואה באותו מקום אותה תחנת FM .

אין בעיות אפשריות רבות, מכשיר תקול, לחילופין, בעיית אנטנה ,לחילופי חילופין בעית חיוט אנטנה כפי שמר יחיאל יקירנו רשם.

לעניין המכשיר, אני מקווה שהוא עם טיונר ישראלי(אירופאי) מקורי ללא משחקים שעושים לעיתים בארץ, מילא זה, לעיתים על ידי חאפרים.

חילופי חילופי החילופין הינן השראות כאלה ואחרות כמו גם בעיות מתחים נדירות (גבוהות) מה שלדעתי אף מבלי לראות ולבדוק את רכבך לא קיים אצלך ברכב.

אם שעות אתה מחכה ובסוף גם אף לא נפתרת הבעיה, חפש מתקין חדש, ומקצועי אם יש, "יותר עדיף".

בברכת שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

חילופי חילופי החילופין הינן השראות כאלה ואחרות כמו גם בעיות מתחים נדירות (גבוהות) מה שלדעתי אף מבלי לראות ולבדוק את רכבך לא קיים אצלך ברכב.

זה בדיוק הכיוון שאליו אני חותר, וזאת מכיוון שלאחרונה מד חום המנוע עולה יחד עם מהירות הרכב (ממש לינארי) למרות שהיוניט טמפרטורת מנוע חדש ומקורי והרכב כלל אינו מתחמם, זאת אדע בוודאות מחר לאחר שהרכב ייבדק במד טמפרטורה חיצוני.

בנוסף, כפי שציינתי- רעשי הרקע מתגברים עם הדלקת מפשיר האדים, מה שמחזק את הסברה שלי לבעיה חשמלית.

כיצד ניתן לבדוק בעיית מתחים ? אשמח לפירוט.

תודה ליחיאל ולשאר העוזרים, אני רוצה לשלול בעיית מתח חשמלי לפני החלפת כבל האנטנה.

• תוכן חדש...