Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונה קשה ממש "מתחת לבית"...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2703817,00.html

ההרוג במקרה הזה הוא אח קטן של חבר ילדות שלי...

קצת קשה לקרוא את זה כשמכירים את הפרצוף מאחורי השם אבל אין מה לעשות.

בנוגע לכתבה עצמה, כנראה שהמקרה הזה יתווסף לתעמולה המשטרתית תחת המשוואה :

נהג צעיר+רכב ספורטיבי=מהירות מופרזת תאונות קשות.

הכביש המדובר הוא כביש מצויין, שני נתיבים, עיקולים מעניינים, "דורש" נסיעה מהירה כשהכביש ריק אבל אם לא מכירים אותו כמו שצריך הוא די מסוכן (שם חוויתי את הספין הראשון שלי :roll: ) וכמו כן הוא דורש כיס עמוק.... יש שם כל הזמן דרדסלייזרים כי נורא קל לתפוס את הנהגים בשעות הבוקר\צהריים נוסעים על 70 במקום 50 כי הכביש מאפשר את זה.

בנוגע למקרה הספציפי הזה, כנראה שמעורבים כאן חוסר נסיון (יש אומרים שלנהג לא היה רשיון...), מהירות מופרזת ובאמת נסיון ל"רייסים" (למרות שיש עוד שמועה שאומרת שהנהג "בסך הכל" ניסה לעשות פרסה במהירות של 80-90 קמ"ש :shock: )...

:-)

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב משטרת ישראל:

הוצבו שוטרים סמוך לציר משעות הבוקר עד השעה 22:00 בלילה, ותפסו 240 נהגים שנסעו במהירות מעל למותר

חכמים לאחר מעשה ....

240? נראה לי קצת מוגזם...

פורסם

מצטער לשמוע. :(

הבעיה היא לא השימוש התעמולתי של המשטרה בתאונה זו. הבעיה היא שהם ינפנפו בתאונה וימשיכו לעצור את מיש נוסע שם 70 :?

איתן

מיואש :(:(:(

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
שוב משטרת ישראל:

הוצבו שוטרים סמוך לציר משעות הבוקר עד השעה 22:00 בלילה, ותפסו 240 נהגים שנסעו במהירות מעל למותר

חכמים לאחר מעשה ....

לא מוגזם בכלל.

זה הכביש שממנו אתה וילד העוגיות הגעתם אלי לפני כמה חודשים...

זה עורק ראשי לבאים\יוצאים מנתניה ואין כמעט אנשים שנוסעים במהירות סבירה שם...

כדי שתבין, זה כביש שמאפשר נהיגה (בשעות הלילה כשהוא ריק) על 100+ קמ"ש תוך שמירה על הרגשה בטוחה מאוד.

:-)

פורסם
שוב משטרת ישראל:

חכמים לאחר מעשה ....

לא מוגזם בכלל.

זה הכביש שממנו אתה וילד העוגיות הגעתם אלי לפני כמה חודשים...

זה עורק ראשי לבאים\יוצאים מנתניה ואין כמעט אנשים שנוסעים במהירות סבירה שם...

כדי שתבין, זה כביש שמאפשר נהיגה (בשעות הלילה כשהוא ריק) על 100+ קמ"ש תוך שמירה על הרגשה בטוחה מאוד.

הכוונה היא לשדרה הארוכה שבסופה הבית של טלאור השפיץ?

או לגשר מעל כביש החוף , אתה יודע המואר , חשבתי שזה הרחוב הראשי ליד הבית שלך

אבל בכל מקרה , 240 נהגים נראה לי לא הגיוני , תחשוב זה לתפוס נהג בממוצע כל

כמה דקות במשך כל הלילה ... לא נראה לי הגיוני...

פורסם
מצטער לשמוע :cry:

חבל על כזה בחור צעיר :cry:

על איזה רכב נהג ??

:(

כתוב : רובר

מה שעוד כתוב , שהצעיר עשה תחרות ברכב חדיש ומהיר....

:shock:

פורסם

"במשטרה מודעים לנהגים הנוסעים בכביש הזה במהירות ודואגים לאכוף את חוקי התנועה בתדירות גבוהה. רק אתמול הוצבו שוטרים סמוך לציר משעות הבוקר עד השעה 22:00 בלילה, ותפסו 240 נהגים שנסעו במהירות מעל למותר. המהירות המירבית בכביש היא 50 קמ"ש, והנהגים שנתפסו היו רק אלה שנסעו מעל ל-70 קמ"ש"

נראה לי סביר ואפילו יותר.

המשטרה עושה את העבודה כמו שצריך - הם לא מנסים לדחוף לך קנסות על 10 קמש מעל המותר 70 זה באמת הרבה לכביש של 50.

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם
"במשטרה מודעים לנהגים הנוסעים בכביש הזה במהירות ודואגים לאכוף את חוקי התנועה בתדירות גבוהה. רק אתמול הוצבו שוטרים סמוך לציר משעות הבוקר עד השעה 22:00 בלילה, ותפסו 240 נהגים שנסעו במהירות מעל למותר. המהירות המירבית בכביש היא 50 קמ"ש, והנהגים שנתפסו היו רק אלה שנסעו מעל ל-70 קמ"ש"

המשטרה עושה את העבודה כמו שצריך - הם לא מנסים לדחוף לך קנסות על 10 קמש מעל המותר 70 זה באמת הרבה לכביש של 50.

כמו שאריאל אמר, זה באמת כביש רחב ובעל ראות מצוינת ברובו, שאפשר לנסוע בו גם מעל 70 בביטחה מלאה. בערך כמו ויצמן ברעננה, למי שמכיר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שאריאל אמר, זה באמת כביש רחב ובעל ראות מצוינת ברובו, שאפשר לנסוע בו גם מעל 70 בביטחה מלאה. בערך כמו ויצמן ברעננה, למי שמכיר.

רוני

עוד דוגמא בפתח תיקווה יש כביש דיי מבודד באיזואר התעשיה , כביש רבין לי שמכיר

הכביש רחב מאוד ולא עובר ברובו בשטחים מאוכלסים.

המהירות המותרת היא 50 , אפשר להגיע גם כפול מזה בביטחה.

וכמובן משטרת ישראל עושה מארבים ומשחקי מחבואים מאחורי עמוד חשמל גדול

ועוצרת נהגים שלא מכירית את נוכחותה במקום..

פורסם

החוק אוסר אז לא נוסעים

ובעיקר לא עושים תחרויות!!! ועוד נהג שבקושי חודשיים על הכביש...

המטומטם הזה מסכן את החיים שלו ושל אחרים ואתם רואים מה קרה אין לו ניסיון בשליטה ברכב

למה? ככה!

פורסם
החוק אוסר אז לא נוסעים

ובעיקר לא עושים תחרויות!!! ועוד נהג שבקושי חודשיים על הכביש...

המטומטם הזה מסכן את החיים שלו ושל אחרים ואתם רואים מה קרה אין לו ניסיון בשליטה ברכב

כן , אני רוצה לראות אותך נוסע בקטעים הטובים של כביש החוף על 90

כי החוק אמר

או נוסע בירידות ירושליים לכיוון לטרון על 90

כי החוק אמר

או על 110 בחוצה ישראל כי החוק אמר

התאונה לחוד , וחוקי המהירות הישנים ולא רלוונטים לחלק מכבישי הארץ לחוד.

פורסם

שמעתי על התאונה המחרידה

מחבר שצילצל לספר לי

הנהג שנפצע קשה לפי מה שאני הבנתי היה בעל רישיון פחות מחודשיים והיה צריך מלווה (אני

חייב לציין שהפרט הזה לא בטוח נכון זה לפי מידע מחבר)

אני לא רוצה להוסיף מידע על הנהג כי יש סיכוי שהרבה אנשים ידעו על מי אני מדבר ועד שזה

לא התפרסם אני לא רוצה לכתוב על זה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

רוני

סליחה, אני לא מכיר את הכביש בכתבה, אבל ויצמן ברעננה זה ממש לא הדוגמה שהייתי נותן לכביש מהיר ובטוח. רחב - אולי; ישר - אולי, בחלקים; אבל בטוח ליסוע מהר ? ממש לא.

מלא אנשים מסתובבים מצידי הכביש ברגל, ויש רמזור כל 200 מטר, שלך תדע איזה מטומטם הולך לגנוב את ההתחלה / סוף של האדום שלו. אני לא אומר שחייבים ליסוע שם 50, אבל 100 נשמע לי מסוכן שם, ולא זכור לי שרייסים שראיתי הורידו את הרגל מהדוושה ב-100.

My responses are limited. You must ask the right questions

פורסם

רוני

סליחה, אני לא מכיר את הכביש בכתבה, אבל ויצמן ברעננה זה ממש לא הדוגמה שהייתי נותן לכביש מהיר ובטוח. רחב - אולי; ישר - אולי, בחלקים; אבל בטוח ליסוע מהר ? ממש לא.

מלא אנשים מסתובבים מצידי הכביש ברגל, ויש רמזור כל 200 מטר, שלך תדע איזה מטומטם הולך לגנוב את ההתחלה / סוף של האדום שלו. אני לא אומר שחייבים ליסוע שם 50, אבל 100 נשמע לי מסוכן שם, ולא זכור לי שרייסים שראיתי הורידו את הרגל מהדוושה ב-100.

בכביש המדובר בנתניה יצא לי ליסוע (אני חושב, הוא מגיע למחלף פולג פחות או יותר אולי?) בטעות שבוע שעבר ונראה חדש רחב ומפתה אבל אני לא לוחץ במקומות שאני לא מכיר.

וייצמן, בין הרמזור של הכניסה לרסקו לבין הרמזור של הנשיאים, זה מקום בסדר גמווווור.

• תוכן חדש...