Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בשיעור הנהיגה הראשון... :?

ואתה אומר את זה כאילו זאת בושה.

אני לא מתגאה שנסעתי ללא רשיון ואני בטוח שאם לא היה לנו שטח של 80 דונם סגור ומגודר רחוק מכל כלי רכב או עמודים או עצים גם אבא שלי לא היה מאשר לי לנהוג.

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
בשיעור הנהיגה הראשון... :?

ואתה אומר את זה כאילו זאת בושה.

אני לא מתגאה שנסעתי ללא רשיון ואני בטוח שאם לא היה לנו שטח של 80 דונם סגור ומגודר רחוק מכל כלי רכב או עמודים או עצים גם אבא שלי לא היה מאשר לי לנהוג.

חס וחלילה בושה, אני פשוט מתפלא על כמות האנשים שזכו לנהוג בגיל טרום-עשרה, זה הכל :wink:

פורסם

אני נהגתי פעם ראשונה על מרצדס S500, שהייתה שייכת לחבר של אמא שלי, הייתי בכיתה ג' זאת אומרת גיל 8, הוא לימד אותי הרבה על מכוניות ונתן לי לנהוג הרבה כשאני יושב על הברכיים שלו, הוא נתן לי לנהוג על מרצדס 69, לנצ'יה דלתא HF, וGMC ספארי...

עד גיל 13 כבר ידעתי לנהוג על רכב אוטמטי כמו גדול, הייתי נוהג לרוב בחניונים או באיזו שכונה ביפו, בגיל 13 נהגתי מקיבוץ חולדה ועד לבת-ים לאחר ארוע, בן דוד שלי היה שיכור מת ואני ישבתי לידו, כבר בתחילת הדרך אמרתי לו שאני רוצה לנהוג ואחרי שההגה היה בידיים של וראיתי שהוא נרדם לאט לאט ביקשתי ממנו שיזוז קצת והוא זז ממש לצד והיה לי חצי כיסא לשבת עליו ולנהוג עד הבית בקאדט 83 צבע זהב גיר אוטומט...

כמה חודשים אחרי זה כבר נהגתי על קורולה 97 ברחבי קיבוץ גבעת ה3 ולמעשה על הרכב הזה למדתי לנהוג ממש טוב במשך כ3 שנים, הייתי נוסע הרבה, משתולל ולומד מטעויות, הייתי מחליק עם האמברקס בכבישי הכורכר של הקיבוץ ועוד...

נהגתי על אפלהואז שהיתה למדריך שלי בפנימיה שהבטיח לי שאם אשפר ציונים הוא יתן לי לנהוג..., אז שיפרתי ציונים....

בגיל 15.5 נכנסתי לגינה של איזה מישהו ולקחתי לו טוסטוס (פיאג'ו C) שחנה כמה שנים טובות... תיקנתי את הטוסטוס ונסעתי ברכבי העיר ללא קסדה בהרכבה...

כששמתי קסדה עשיתי תאונה, למעשה התאונה הראשונה שלי על דו גלגלי...

יש עוד המון חוויות אבל זה כבר ארוך מידי ובמילא אף אחד לא קורא עד לפה...

אם אתה קורא אז תדע שאני מעריך אותך על הכבוד שאתה חולק עימי...

haters will hate

פורסם

בגיל 5 על הבירכיים של חבר של אבא, שם התחילה המחלה הזאת שכיום עברה לבן שלי. הוא כבר נוהג במכונית שלו (בימבה חביבה, נתן איתה בראש לילד אחר עם בימבה בפארק :lol: ) וגם על המחשב בבית (הוא מעדיף את GP4 על GPL אבל הוא עוד יתבגר) אה והוא סכ"ה בן שנתיים :lol:

פורסם
תומר, אתה באמת חושב שבשיעורי נהיגה,

תוכל לעשות יותר מלנסוע על 50 בנתיב הימני,

ולעקוף אופניים ועגלות סוסים מסריחות?

אני בהנגאובר? :twisted:

אולי ככה זה היה כשאתה למדת לנהוג, או שהמורה שלך היה רדום.

לפני שבוע בדרך לג'לג'ליה (כן כן, יש לו תלמידה ערביה :oops: ) עקפתי משאית על 120 קמ"ש בכביש של 90.

את זה עשיתי שאני על הילוך 5 ועם דוושה דבוקה לרצפה.. בהחלט רכב עגלתי.

ת'אמת שההגה רעד לי בין הידיים, אבל שטויות...... :wink:

אני עבריין :wink::D:lol::):p:!::D:lol:

172

פורסם
תומר, אתה באמת חושב שבשיעורי נהיגה,

תוכל לעשות יותר מלנסוע על 50 בנתיב הימני,

ולעקוף אופניים ועגלות סוסים מסריחות?

אני בהנגאובר? :twisted:

אולי ככה זה היה כשאתה למדת לנהוג, או שהמורה שלך היה רדום.

לפני שבוע בדרך לג'לג'ליה (כן כן, יש לו תלמידה ערביה :oops: ) עקפתי משאית על 120 קמ"ש בכביש של 90.

את זה עשיתי שאני על הילוך 5 ועם דוושה דבוקה לרצפה.. בהחלט רכב עגלתי.

ת'אמת שההגה רעד לי בין הידיים, אבל שטויות...... :wink:

אני עבריין :wink::D:lol::):p:!::D:lol:

נו ברור זה ג'לג'וליה, שמעתי שחוטפים שם רכבים.

בכביש כזה אני מפחד לנסוע על 120, לפחות לפחות 170 :mm_tongu:

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

למה כולם התחילו בלשבת על ברכיים של מישהו אחר? :shock::shock:

גם אני התחלתי בשיעור הנהיגה הראשון

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

אני בערך מגיל 16 התחלתי לקחת לאבא שלי את האוטו

מבלי שהוא שם לב , הייתי גם מקפיד למלא דלק שהוא לא ישים לב.

בגיל 17 הוצאתי רשיון אחרי כמה שיעורי נהיגה ( פחות מ 28 .. ) תאוריה

וטסט ראשונים..

:roll:

פורסם

אני,הפעם הראשונה שלי היתה בגיל 15 בערך.אני זוכר את זה כמו היום.

היה לי חבר בחיפה שקראו לו דותן.הוא גר בדניה.

להורים שלו היתה סיטרואן בי אקס בצבע כסף.היה להם בית באמת מדהים-משהו סוף הדרך עם חניות מקורות וגינה ענקית וכאלה.אני משער שהם גרים שם עד היום.

ההורים שלו נסעו לחו"ל לאיזה שבוע ואנחנו בנינו על ליסוע על האוטו שלהם (היה אוטומט) כמעט חודש לפני זה.

זו היתה תכנית פרטית שלי ושל דותן-לילה אחד כל החבר'ה יישנו אצלו ולילה אחרי זה אני אשאר אצלו ואנחנו ניקח את הבי אקס של ההורים שלו לסיבוב.

לצערי הרב,מיותר לציין שכל הרעיון המטומטם לחלוטין הזה היה שלי.אני מתעסק עם מכוניות בערך מגיל 10 והחלום שלי היה לנהוג על האוטו הזה (לאח של דותן,כמו כל ילד בדניה,היה 205 GTI אבל פחדנו כי זה היה ידני....).

אז יומיים ישננו אצלו כל החבר'ה.הטלויזיה (היה להם משהו ענקי!!!איזה 29 אינצ'!!!!) פעלה נון סטופ והבית נראה כמו אחרי מלחמה שכללה בעיקר קרבות ספונטניים של ביסלי,פיצות,בירות וסיגריות מרוחים בכל מיני מקומות.

בלילה השני כל החבר'ה הלכו ונשארנו רק אני ודותן.2 מפגרים.

חיכינו לשעה 12 בלילה כמו 2 קפיצים ובדיוק ב12 עלינו לחנייה שלהם אל הבי איקס.

מכיוון שאני היתי זה שמבין במכוניות(היה לי מנוי על "אוטו") תפסתי מקום מאחורי ההגה .

אני זוכר את זה בצבעים ממש חדים!

הנעתי את האוטו,כולל סטרטר ארוך מידי-שגרם לדותן לצרוח כמו משוגע.

ההורים שלו השאירו את הבי אקס במצבה הנמוך-כך שהאוטו גם התרומם!! זה היה מדהים!!!!

מכיוון שלא ידעתי שיש ידית שמרימה אותו-פשוט כיביתי אותו מהבהלה וחזרנו הביתה...

אחרי 10 דקות יצאנו שוב והנעתי שוב.הפעם לקחתי אותו אחורה ,כולל לחיצה חזקה על הגאז וכמעט הורדתי קיר.

באותו רגע דותן כל כך נלחץ שהוא ביקש ממני לצאת והוא ישתלט...

אז דותן נהג איזה 3 דקות במעלה הרחוב ואני הרגשתי פרץ אדרנלין שאני חושב שבחיים שלי לא חוויתי ועד היום אני מחפש.

הזין היה להחנות אותה בחזרה.דותן שיפשף אותה בקיר של החניה (מזל שלא אני) ולמרות שזה היה שיפשוף קטנטן,לי זה נראה כמו טוטאל לוס...אז למחרת עבדנו איזה 3 שעות לעשות לאוטו פוליש.יצא ממש יפה!

אח"כ היו עוד הרבה פעמים שלקחתי להורים שלי את האוטו,אבל זה היה סתם בשכונה (פעם אחת הגעתי עד לקריות).

לפני כמה שנים היה לי קטע ממש חזק:

3 בבוקר.יום שישי.

טלפון.

אחותי הקטנה.

אחותי הקטנה גם ככה בקושי בקשר איתי-אז אם היא מתקשרת בשלוש זה חמור.

מה מסתבר?

המטומטמת הקטנה (אני לא היתי מטומטם..אני היתי חכם) עשתה סיבוב על אוטו של ידיד שלה.שבוע לפני הטסט הראשון שלה.היא עשתה את זה בחניון של אוניברסיטת חיפה.המטומטמת הקטנה לא חשבה שחצי חיפה מתאמנים שם ויהיו שם גם שוטרים...

אז עצרו אותה.

ואחותי ילדה מה זה טובה.

היא התקשרה אלי מהמשטרה וביקשה שאני אבוא להציל אותה,כי ההורים שלי יהרגו אותה .

אז נסעתי לחיפה למדור תנועה לקצין האחראי.

הוא שאל אותי מה הסיפור שלה ואם היא מודעת לחומרת השטויות שהיא עשתה.אז הצעתי לו עיסקת טיעון- הוא יחזיק את אחותי בתא מעצר כמה שעות,שתיבהל קצת,וההלם יגרום לה לסלוד מנהיגה ללא רישיון עד סוף חייה.

השוטר בהתחלה היה די מזועזע-אבל מכיוון שלא היו עוד הרבה עבריינים בתא,הוא הסכים.אחרי שעתיים נשברתי (ישבתי עם השוטר על קפה) ובאתי לחלץ אותה.היה קטע משפחתי מרגש להחריד כשאחותי פרצה בבכי כשהיא ראתה אותי,קפצה עלי וחיבקה אותי איזה 10 דקות בעודי ממלא את מסמכי השיחרור שלה (מפוברק-את הרוב מילאתי קודם עם השוטר).

מאותו יום אחותי לא עשתה יותר שטויות עם מכוניות.

וזהו.

ד"א - וזו זוית קצת מבאסת..דותן,מהסיפור הראשון,שהיה חבר טוב שלי,נסע לפני 3 שנים לדיסקוטק בצפון ואיזה בן זונה מסומם שלא ציית לתמרור תן זכות פגע בבי אקס בצד שהוא ישב.דותן התלונן על כאבים חזקים בבטן ונפטר תוך כעשר דקות,כשהוא בהכרה מלאה לחלוטין,מודע היטב לעובדה שהוא עומד למות.קטע חזק ומאוד קשה.האמבולנס הגיע רק אחרי איזה 10 דקות נוספות.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אם מכלילים על ברכיים,אז בגיל 4 במסלול באשקלון בסיום מירוץ .

דוד שלי היה מתחרה בלנצ'יה או פיאט קבריולט שריתחו לה קורות הגנה(לא זוכר דגם,אני אברר).

עד פעם על הברכיים של דוד שלי בגיל 5 על לנצ'יה בטה אדומה שהיתה לו.

אבל אלו נחשבים פחות,בכל זאת,ברכיים(למרות שלא הרבה יוכלו להגיד שהם נהגו בגיל 4 באשקלון :wink:).

בגיל 13 ברב טמטומי לקחתי את הסיוויק של אבא שלי באמצע הלילה ונהגתי 50-100 מטר ומהפחד להסתובב ובטמטום גדול יותר נסעתי בחזרה ב-R.

גיל 17 אחרי שיעור נהיגה ראשון לקחתי שוב,הפעם את הספורטאז' ושמתי על הכסא סמרטוטים כדי ששוטר לא יחשוד בי בגלל הגובה.

נהגתי ברחובות צדדים באמצע הלילה בערך 10 דק'.

אחרי כל נסיעה הצטערתי מחדש על הסיכון שלקחתי.חוכמה שלאחר מעשה :oops:

פורסם

בצעירותי נהגתי להתלוות לאבי, שהיה ימאי, להפלגות.

בזמנו, בתחילת שנות ה-80 כשהייתי בן 9 או 10 הפלגנו לאיטליה.

האוניה היתה מיועדת להובלת מכוניות ע"י דלתות מיוחדות שאפשרו את הטענתם בנסיעה אל תוך בטן האניה.

באותה תקופה הביאו לארץ אוטוביאנקים, והמון. אניה שלמה מכוסה באוטוביאנקים.

הביאו גם כמה ב.מ.וו, אולי שלוש. אחת מהם 318 אוטו' בצבע בורדו מטלי.

בן דוד שלי וחבר שלו שהיו גם בהפלגה הלכו לבדוק את הב.מ.וו, הם היו בני 15 באותה תקופה.

הם פינו איזה משטח של 15 מ' והחלו בנסיעה בב.מ.וו, אחורה וקדימה, ככה במשך שעות.

ירדתי לראות מה קורה למטה והם הזמינו אותי לנסיעת המבחן הראשונה בחיי.

ההסבר הקצר היה כזה: יש דוושה של גז, דוושה של ברקס.

תלחץ קצת על הגז ואז מיד על הברקס. פשוט.

קלטתי את הקטע של הגז, לחיצה בריאה והב.מ.וו מזנקת קדימה בנמרצות.

את הקטע של הברקס פחות קלטתי, והב.מ.וו נכנסה בפראות בכמה אוטוביאנקים מסכנות שהיו מסביב.

האוטביאנקים סבלו מכנפיים מכופפות, לב.מ.וו אפילו לא היתה סריטה כדי לרמז על מה שארע.

כמובן שברחנו משם כמו מטורפים והכחשנו כל קשר לסיפור.

פורסם

בפעם הראשונה על הברכיים היה בגיל 6 וזה היה אמבולנס של חבר של אבא, היה כיף.

ונהגתי לבד כבר מגיל 13, בגיל 15 נתפסתי נוהג ללא רשיון כמובן. היו 3 משפטים ויצאתי זכאי. והכל בגלל השוטר המפגר שלא ידע מה להגיד ומתי. ( מזל )

:lol:

פורסם

אז ככה,

הכל התחיל כשההורים של חבר שלי טסו לחו"ל...

אני והוא ירדנו לחניה והתנענו את האוטו. התחלנו לנסוע בחניה שלו הלוך - חזור וכמובן שיכלו להריח את ההתרגשות מקילומטרים.

אחרי כמה רונדלים בחנייה מישהו נכנס עם האוטו שלו..

אמרנו אחד לשני, אולי נצא החוצה לכביש, נראה דיי מפתה

וכך עשינו

יצאנו החוצה נסענו כמו שני פדלאות...

לבסוף הגענו לצומת דרך נמיר - רחוב אינשטיין (ליד קניון רמת אביב)

טוב, חבר שלי עומד ברמזור ומחכה לירוק.

הירוק מגיע, הוא מתחיל לנסוע והאוטו לא עולה על 30 קמ"ש! מכוניות צופרות ואנחנו נלחצים בטירוף! ואז כמובן הוא גילה שלחץ על גז וברקס ביחד בטעות (אוטומטי)

בקיצור יש לי עוד המון סיפורים טיפשיים אבל מהנים ומצחיקים כאלה...

דרך אגב, האוטו הוא סופרלנסר 94

• תוכן חדש...