Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רואה איך "הכבישפייטר" הזו עושה את העבודה יותר טוב מכל קטנוע עד 500 סמ"ק :?

אותי בתור נהג יותר "מרתיעים" הקטנועים והאופנועים שאותם קצת יותר קשה לזהות על הכביש...

עוד מעט יתחילו הגשמים אין לי ספק שאיזה שוטר יופתע מנפלאות הRWD ויהרוס אותה "בנסיבות מקצועיות"

המשטרה לא מפסיקה להפתיע לרעה...

פשוט מעורר בחילה

• תגובות 101
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

(ששם יש לשוטרים כבוד.)

כבוד עצמי , התכוונת.

בהנחה שידיעות אחרונות לא מחרטטים לחלוטין ,הקרוספייר נשכרה מ"אלדן" תמורת כ-1500 ש"ח ליום.

אם זה מה שמשטרת ישראל מוכנה לבזבז בשביל ה-SHOW OFF , יש לי רק דבר אחד להגיד לאדון קרמשניט.

תתבייש !

פורסם
כבוד עצמי , התכוונת.

בהנחה שידיעות אחרונות לא מחרטטים לחלוטין ,הקרוספייר נשכרה מ"אלדן" תמורת כ-1500 ש"ח ליום.

אם זה מה שמשטרת ישראל מוכנה לבזבז בשביל ה-SHOW OFF , יש לי רק דבר אחד להגיד לאדון קרמשניט.

תתבייש ![/quote

"שמר " מכל התגובות שלך מתבסס שיש לך משהו אישי נגד קרמשניט ?

zx 1.8 coupe

פורסם

האוטו הזה יושבת קצת יותר מחודש או שיגנב ע"י שבחים שהשוטרים פותחים במרדף רגלי(כמו שהיה לפני חודש וחצי ברמת גן)הרכב הזה לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן במשטרה...

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אבל יש דבר אחד טוב בכתבה שהיא משכה המון תשומת לב והמון תגובות אם טובות ואם לא .

ונדמה לי שזאת מטרתה .

ואם אתה נהג טוב אין לך מה לחשוש אם זה קרוספייר או פיאט אונו .

והכי חשוב תסתכל על עצמך ועל התקציב שלך ולא על אחרים יקנו או לא יקנו הבעיה שלהם יגמר התקציב לפני זמנו יסעו על קורקינט .

zx 1.8 coupe

פורסם

חבל

הרכב הזה הוא מסמר בלי ראש, בדיוק כמו כל מערכת ניהול המדינה שלנו.

אם הם כ"כ רוצים לעשות רוח, שיעשו זאת לא על חשבון משלמי המיסים.

פורסם

לא מסכים פה עם אף אחד בערך.

אם הוא רוצה הרתעה - זה הכי מרתיע שיש בהכי פחות כסף (חוץ מאולי אלפא GT). אימפרזה זה לא מרתיע. איוו זה לא מרתיע. זה יפני מצ'וקמק שמעט מאוד אנשים יודעים שהוא שונה מדגם רגיל, כי מעט מאוד אנשים בעלי רשיון נהיגה (17+) מתעניינים ברכב במדינת ישראל. פה בפורום, איפה שכולם יודעים לזהות WRX לפי הזיז של הגשאפט השמאלי, זה ירתיע. שם בחוץ, איפה שאף אחד לא יודע מה זה איוו, זה לא.

לעומת זאת אני לא מסכים עם משהו אחר לגמרי. אני לא חושב שמשטרה צריכה להרתיע מלכתחילה.

זה לא שכולם בסדר, ויש מעטי מעטים שנוסעים ממש מהר במכוניות משופרות ומסוכנות. זה בערך ההיפך - יש מעטי מעטים שהם בסדר (ויש להם מכוניות משופרות אהם אהם), וכל השאר נוסעים במאזדה 3 בצורה שלא ראויה למחזיק ברשיון רכב, בלי לדעת שהם עושים את זה. אז מה הטעם להרתיע? על מי אתה מאיים?

אם בהרתעה אתה חפץ - CBR עם מספרים אחריו (לא יודע כלום על אופנועים) ירתיע יותר מכל דבר אחר.

אם במניעת תאונות דרכים אתה חפץ - תן דוחות לנהגים על אי שמירת מרחק, על נהיגה פרועה, על נסיעה ממושכת במסלול שמאלי ועל מעבר נתיבים ללא איתות. ואז כולם נוהגים כמו זקנים. כמו שצריך לנהוג. עם הכסף שתחסוך תקנה רובה כמו שיש לשוטרים אמריקאים בניידת, אותי זה מרתיע.

מחפש סאבפריים קדמי למיני (שנת 76 ומעלה, בורג אחד בכל צד).

פורסם

רגע, עד כמה שידוע לי אסור לשוטרים לערוך מרדפים. קל וחומר מרדפים ב-250 קמ"ש.

ומאחר ושוטרים שכן ערכו מרדפים גמרו ניידות על כיכרות והפכו אותן לחצרות במהירויות סבירות, לא נראה לי שיש מצב שבעולם שהרכב הזה ישמש למשהו חוץ מדאווין וניקור עיניים שאינו במקום, אינו מוסיף כבוד למשטרה ומבייש ומציג אותה כמטומטמת.

בכסף הזה שיפזרו מתנדבים עם ינשופים ביציאה מחניות של מועדונים! :evil:

פורסם

אם אתם אומרים שהרכב מושכר, אני יכול רק להניח כי ההשכרה היא לצורך יצירת כותרת ואולי הרתעה, אבל בפועל סביר להניח שהרכב יוחזר אחרי מספר ימים.

לדעתי כמובן.

פורסם

בישראל אין עיתונים ואין עיתונאים.

יש צהובונים, ומי שמועסק בהם אינו עיתונאי, אלא מוסמך Copy-Paste עם התמחות בעימוד מחדש של הודעות לעיתונות.

אילו היו כאן עיתונאים אמיתיים, היו שואלים את המשטרה את מי בדיוק הרכב הזה אמור להרתיע?

את עשרות הנהגים שנמלטים מדי יום מהמשטרה במהירות 220 קמ"ש, ביודעם שהניידת שדולקת אחריהם מוגבלת ל 180 קמ"ש ?

כמה פעמים בחודש המשטרה מתמודדת עם תרחיש כזה ? אפס.

מי שאדיוט מספיק להימלט מהניידת, מוצא עצמו על עץ\אי תנועה\ בתוך בית\ בתוך מחסום משטרתי.

גם אם אותה קרוספייר תהיה בדיוק ליד הנמלט הדמיוני הזה, מה בדיוק יעשה נהגה? יחסום את נתיבו של הנמלט במהירות 200 קמ"ש?

קרמשניט יכל באותה המידה להסביר שהקרוספייר תסייע למשטרה להגיע במהירות לאתרי נחיתת חייזרים.

זה עוד תרחיש שהמשטרה נאלצת להתמודד איתו בתדירות דומה, ובהצלחה חלקית בלבד.

עד שניידות הסובארו מגיעות לשם, החייזרים כבר עוזבים.

גם זה לא היה גורם לעיתונאי כלשהו להרים גבה.

פורסם

למה לא STI ? EVO? אלפא GT? אולי 350Z? יש כל כך הרבה רכבים אחרים שהיו טובים ממנה בכל פרמטר.

מחפש טויוטה יאריס T ספורט! מכל שנה\יד ראשונה\ק"מ נמוך\כל צבע - שלחו הודעה פרטית.

פורסם

מישהו שם נפל על הראש..

יש עודף כסף?!?!

כנראה עושים קופה קופה מהדוחות... הא?

משהו פה מסריח.

או שגם הם רוצים לנסוע מהר וה B4 לא מספיקה להם?

מנסים לחקות את ארה"ב?

לא ברור העסק בכלל...

ואם כבר במחיר הזה יכלו לקבל דברים יותר טובים ואמינים.. מאשר הצעצוע הזה

פורסם

מזל"ט אחד היה פותר להם את כל בעיות המרדפים בלי בכלל צורך לסכן את מי שעל הקרקע.

גם זה הרבה יותר מרתיע בגלל שאתה יודע שכל הזמן המשטרה חגה מעלייך ויכולה לראות אם אתה מבצע עבירת תנועה חמורה.

אגב, עד כמה שהבנתי הלמבורגיני הזו היא לא למרדפים אלא להובלת איברים להשתלות דחופות.

• תוכן חדש...