Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג לתדלק בשירות עצמי בתחנת "דלק" באיזור גבעת אולגה (בדרכי מאיזור חדרה לחולון).

סה"כ אני מרוצה הדלק נראה טהור וללא צריכה גבוהה יחסית.

אני נוהג להוסיף לפחות כ-5 ליטר יותר ממה שהמשאבה מכניסה.

לא מכבר שמתי לב ע"פ החשבוניות שכמות הדלק שנכנסת לרכב גדולה משמעותית מהכמות שנתוני היצרן מפרסמים. האם יכול להיות הדבר או שמע מדובר בזיוף?

אם כן אני ינסה לדבר היום עם מנהל התחנה.

למישהו יש המלצות לתחנות באיזור שבו אני נוהג לנסוע (כביש החוף מחדרה לחולון) - מבלי להיכנס לדרכים צדדיות.

תודה רבה!

פורסם

10 ליטר זה כבר מוגזם, לא הגיוני. 5 ליטר זה איכשהו בסדר, פיה וכו'.

אגב - אם אתם מודדים מעבר להגדרת היצרן , סימן שאתם נוסעים עד סוף המיכל. לא מומלץ משאבת הדלק תיגמר לכם די מהר.

פורסם
לא דווקא לא נוסע בכלל עד הסוף אני תמיד משאיר לפחות 10 ליטר במיכל כשאני מתדלק,ובוודאות ניכנס יותר מ 5 אני מודד כל פעם.
א. איך אתה יודע שאתה משאיר לפחות 10 ליטר? מד דלק יכול להיות זייפן די גדול.

ב. זה שהמשאבה קופצת לא אומר שהמיכל מלא. אם יש לך נשם במיכל והוא סתום אז המשאבה תקפוץ לפני שהיא אמורה.

פורסם

תחפשו מדבקה ליד המשאבה שהיא עברה כיול. בתחנה שאני מתדלק שמתי לב שמיד לאחר הכיול ניכנס כ3 ליטר פחות.

אני תמיד מתדלק טיפה אחרי הקו הלפני האחרון ותמיד ניכנס משהו כמו 37-36 ליטר ולאחר הכיול ניכנסו 33 ליטר.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

מאיפה אתם מביאים את הסיפורים האלה!

איך אפשר לספר כל כך הרבה סיפורים שאין שום אפשרות לגבות אותם??

איפה ראיתם את הגדרות היצרן? אולי שונה מדגם לדגם?

תדלקת 36 ליטר תמיד ומיד עם הופעת המדבקה התדלוק ירד ל33? תגיד אתה רציני? איך אתה בכלל יכול לבדוק דבר כזה!!

פורסם
א. איך אתה יודע שאתה משאיר לפחות 10 ליטר? מד דלק יכול להיות זייפן די גדול.

ב. זה שהמשאבה קופצת לא אומר שהמיכל מלא. אם יש לך נשם במיכל והוא סתום אז המשאבה תקפוץ לפני שהיא אמורה.

שלום.

איפה מוצאים בדרך כלל את הנשם הזה?

פורסם

יש במיכלים עוד חלל שמתוכנן שיהיה בו אוויר ונועד למניעת זיהום הסביבה, והוא לא נכלל בנפח שהיצרן מצהיר עליו. אם אתם ממשיכים למלא לאחר שהמשאבה קפצה, אתם באמת תגיעו ליותר מהקיבולת המוצהרת של מיכל הדלק, תזיקו לסביבה, ואולי גם תאבדו קצת דלק. מיותר.

פורסם

תדלקת 36 ליטר תמיד ומיד עם הופעת המדבקה התדלוק ירד ל33? תגיד אתה רציני? איך אתה בכלל יכול לבדוק דבר כזה!!

כן אני יכול תתפלא. אני יכול להראות לך את כל הקבלות תדלוק שלי לאורך מספר חודשים ובאף תדלוק לא ניכנס פחות מ36(אני תמיד מתדלק כשהמד דלק נימצא במצב מסויים). מיד כשבאתי לתדלק לאחר כיול שמתי לב שיש מדבקות יחסית גדולות וחדשות ובתידלוק ניכנסו 33 ליטר לאחר שעוד לחצתי פעמיים נוספות לאחר שהמשאבה הפסיקה אוטומטית לתדלק(תמיד אני מתדלק ככה)

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...