Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7214 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מאד מקווה כי ליאור לא יתנער מאחריות ויתן לך פיצוי הולם!

מכיוון שהטיפול עד עכשיו, לפי דעתי האישית, היה לא מקצועי ולא מכובד.

להזכירכם, ליאור אמר לאדי:

"אם אתה הולך לתקן אצל טקליין, אתה מאבד את ה"אחריות" שלך אצלי"

רבותי...זה נשמע לכם רציני?!

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גל, אני אישית רכשתי רק מוצר אחד בחנות זאת.

אדי, תבקש בבקשה חוו"ד מסכמת רשומה על התקלה במכשיר שלך מצד הטכנאי שתיקן אם חתימתו.

מאד חבל שהנושא הגיע לנקודה זו, אבל לכל פעולה יש תגובה. ולמקרה זה בהחלט צריכה לבוא תגובה הולמת.

כל הכבוד לסלבה ואפריל טקליין שטיפלו בבעייה זו שלא הייתה בתחום אחריותם על הצד הטוב ביותר!!!

פורסם
גל, אני אישית רכשתי רק מוצר אחד בחנות זאת.

אדי, תבקש בבקשה חוו"ד מסכמת רשומה על התקלה במכשיר שלך מצד הטכנאי שתיקן אם חתימתו.

אני רכשתי יותר ממוצר אחד...

מכיוון שאדי הוא כמו אח שלי - אז קשה לשמוע דעה שלי כאובייקטיבי לצערי...

אבל הטיפול בבעיה היתה לא טובה בלשון המעטה, והיחס אליו כלקוח.

ולליאור - שבטח צופה בזה:

מצטער ידידי, אבל היית צריך לנהוג אחרת.

אדי הוא לקוח, ועוד לקוח ותיק שלך לצורך העניין.

פורסם
אני מאד מקווה כי ליאור לא יתנער מאחריות ויתן לך פיצוי הולם!

מכיוון שהטיפול עד עכשיו, לפי דעתי האישית, היה לא מקצועי ולא מכובד.

מה??? איזה פיצוי הולם??? הבנאדם החליט שהוא לא מכיר אותו אחרי שהוא בא אליו עם בעיה - איזה פיצוי הולם אתה מצפה מאחד כזה??

פיצוי הולם לאדי ולכל אחד מאיתנו זה פשוט לא להתקרב אליו או אל חנויות כמוהו, הכסף שלנו יותר מדי יקר לנו.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

גל תסביר לי מה לא היה טוב? המכשיר מקולקל היה בדרך למעבדה ואדי לא רצה לשלח אותו.

אדי

אני מבין שגלגל שניים היה מקולקל וגרם לפאנל לא להיפתח, אז אולי תסביר לי איך עם התקנה טובה ובלי פגיע פיזית בפאנל הצלחת לשבור את הגלגלת? או שנשבר לבד? או שזה "כרוני" באלפיין?

טוב אני אגיד את הדעה שלי .בתור חבר שלך ושל פורום בלי שום קשר לליאור.

אדי לקחת רדיודיסק חדש באריזה, בלי התקנה . לא יודע איך הצליחת לשבור את הגלגלת ,כן אדי אתה זה ששברת , אתה שואל למה?איך אני יודע? גלגל שניים כאשר שבור לא פותח את הפאנל אבל זה היה עובד עד כמה שאני יודע . דיברת איתי אחרי 3 שעות. והכל היה טוב. אלפיין מאוד איכותיים כדי לשים גלגל שניים שנשבר לבד. בטעות , במקרה הפאנל בפתיחה נגע במשהו , כאשר מכשיר היה בחוץ (רצית לעביר כפתור למצב 3 WAY לא?). אני התקנתי הרבה מאוד מכשירים של אלפיין , גם את ה9830 הקודם שלך אני התקנתי לך אותו אם אתה זוכר ,גם קמפוננט קידמי שלך. חשבתי פשוט לשמוע ממך את האמת ולא שמעתי . בשבילי ולא בשביל ליאור או פורום.

יום טוב, תהנה מהמכשיר.

פורסם
אני לא מבין את הנקודה, למה אפריל טקליין תיקנו את המכשיר לא שלהם חינם, וליאור לא!

מי אמר שהם תיקנו אותו בחינם??

אם אני לא טועה זה עלה בסביבות ה 300-400 ש"ח - אדי תקן אותי...

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
אני לא מבין את הנקודה, למה אפריל טקליין תיקנו את המכשיר לא שלהם חינם, וליאור לא!

לא חינם ידידי, זה עלה לאדי סכום כלשהו שלא אומר אותו אם הוא לא רוצה.

פורסם

בואינה וויטלי מה אתם ראש בקיר רגע מה האנשים באפריל טקליין משקרים???!! ולמה הם שם אומרים שזה כרוני במכשיר ואתה עדיין נחוש בדעתך שאני שברתי אותו.... אתה התקנת לי קומפוננט פעם אחת לפני שנה וחצי ומאז הוא פורק והורכב מיליון אותו הדבר לגבי אלפיין הקודם לכן זה עוד פעם אומר שיש לי ניסיון התקנה ואין מצב ששברתי את האלפיין...והינה הוכחה מוצקה של יבואן הראשי שלא שברתי כלום אלה באמת הייתה בעיה האלפיין בפעם המליון אם באמת שברתי אז זה לא היה עובד גם בפעם הריאשונה...בקיצור כבר הוכיחו לכם שטענה שלכם ששברתי את מכשיר בזמן ההתקנה היא מופרחת גם על ידי היבואן והטכני אבל אתה וליאור עדיין מגלגלים אחריות וממשיכים לטעון שאני שברתי חח ממש כמו ילדים קטנים...

המכשיר כמובן תוקן בתשלום של 350 שקלים אבל שווה לשלם ולקבל מכשיר שעבר תיקון אצל היבואן ובעל חשבונית ואחריות מלא על החלקים מאשר מעבדת שושו ושימחו... עדיף כבר לשלם ליבואן מאשר למעבדה כזו..

לסיכום אתה ויטלי איכזבת אותי כי אתה לא עובד שם יותר ולא כלום וחבר שלי ומכיר אותי הרבה זמן ואתה זה שהייתה צריכה להיות לו ראיה קצת יותר אוביקטיבית ולא ישר ליקפוץ ליצעוק שברת את מכשיר ואין מה לעשות מילא ליאור אבל אתה? שניכם יצאתם איתי הכי פארשים בעולם אבל שיהיה לכם לבריאות... האמת היא שאני יצאתי צודק ולא שברתי כלום והינה הוכחתי זאת על גבי הפורום מי צודק ומי לא...

פורסם

עכשיו תוכיח את זה בבית משפט לתביעות קטנות ותקבל פיצוי רציני

שחנות טועה היא צריכה לשלם

למרות שאני חושב שהחרם הצרכני על החנות הזו יעשה את שלו מהר מאוד

חיפה זו עיר קטנה מאוד

אלא אם כן תפוצה לשביעות רצונך, מה שיוכיח לחברי הפורום את רצינות החנות

פורסם

אדי.

בתור אחד תושב האזור.

תספר לחברים, למכירים. בקיצור לכולם על הסיפור. ושפשוט לא יתקרבו לליאור מערכות הזה וזהוא.

לך זה כבר עלה יותר ממכשיר חדש עם אחריות. (סליחה) אבל כ** אמוק, שהחנות תפסיד לקוחות בגלל היחס המחורבן הזה. (הוא פשוט לא יודע איך לשמור על לקוחות , או שהוא מרגיש חזק ובטוח בעצמו שאתה תחזור ושאין עוד אופציות טובות אזור ולכן הוא חושב את עצמו לחנות טובה. )

אז או שתחזור אליו ותסביר לו. את הסיפור לתגיד לו שאתה יכול לגרום לו לנזק כלכלי. (ואתה יכול. יש עיתונות מקומית. מגזיני לקוחות. רדיו , ועוד) . או שיתן פיצוי הולם. ולגבי התיקון. שיברר כמה היה עולה לו לתקן את הזק הזה ושישתתף איתך. בלי קשר לפיצוי.

לגבי האחריות. עם הוא לא נותן לך אחריות יותר על המכשיר. אז דרוש חלק מהכסף חזרה. כי זה הסיבה שקונים מכשיר חדש ומשלמים יותר!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני מכיר את וויטליק אישית, בחור נהדר וחבל לי שכל הסיפור הזה צף יחד אם השם שלו. מי שצריך לשאת בנזק זה בעל החנות ולא בחור שלא עובד שם בכלל! למרות שהוא לא צדק לדעתי לגבי המכשיר לדעתי לא מגיע לו שניפול עליו ככה.

הנקודה השנייה והמאד חשובה לגבי אחריות:

אני אתייחס למקום עבודתי כדוגמא.

הציוד שמסופק אלינו עולה מאות אם לא מיליוניי אירו ולכל ציוד בנפרד אנו מקבלים אחריות. לפני התקנת הציוד היצרן מכשיר את העובדים שלנו אם זה בחו"ל או ע"י שליחת מפקח עבודה לארץ להתקנה נכונה.

לכן אני מדגיש כי הנקודה שבה ליאור כביכול הפיל את האחריות על אדי בגלל שהוא התקין, לא נכונה לדעתי. ליאור הוא האשם מכיוון שהוא בעל נסיון שהתרשל ונתן לאדם לא מקצועי להתקין מכשיר, אי לכך כל האחריות היא של ליאור בלבד!

• תוכן חדש...