Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים קניתי קומפוננט JBL 5607 שהוא 70RMS

היום חבר התקין לי אותו ברכב, הוא מוגבר ע"י crunch 75X4, הסט מורכב ממיד, קרוס וטוויטר

לפני כן היה לי ברכב דאבל סאב של רד סאונד ואחוריים פיוניר 6X9 350W הסדרה הכחולה

עכשיו הורדתי את הסאב ושמתי את הקומפוננט

אני חייב לציין שהופתעתי מאוד מהתקנת הקומפוננט, גם לחיוב וגם לשלילה

נתחיל בחיוב:

בתור אחד מתחיל ברכיבי אודיו, זו הפעם הראשונה שאני נחשף לרכיבי SQ ולא SPL, לפני כן הגיין של הסאבים היה פתוח עד הסוף והבומים היו מרעידים את הרכב והפיוניר היו על סף עיוות, והיו מקדימה טוויטרים של 20 שקל

עכשיו פתאום אני ממש שומע צלילים ברורים מהטוויטרים וטל רק "תססססססס", ממש מרגישים את הצלילים הגבוהים

יש לי סאונד שבא הרבה יותר טוב, כי יש לי רמקולים גם מקדימה וגם מאחורה

הצלילים הרבה יותר מפורטים, והרבה יותר ברורים, בתורק אחד שחובב מוזיקה אלקטרונית, אהבתי את הפירוט של הצלילים הגבוהים

פתאום גם יש פרופורציות למערכת, כשאין סאב אומנם חסרים לי צלילים נמוכים, אבל אני שומע את המוזיקה ברמת פירוט מאוד גבוהה

עוד יתרון, שומעים את המערכת מרחוק, אני עומד 200 מטר מהרכב ואני שומע את המוזיקה בעוצמה ובאיכות

נקודות שליליות:

אומנם שומעים את המערכת למרחק, אבל העוצמה בתוך הרכב כמעט ולא השתנתה

צריך עוד באס, דחוףףף

ה- 6X9 הרבה פחות דומיננטים עכשיו, ומספקים בעיקר את הבאסים

הטוויטר טיפטיפונת מורח אותיות שורקות, ואולי זה בגלל שהטרבל מכוון על הכי גבוה ועוד לא שיחקתי איתו כמו שצריך

סה"כ, אני לא יכול להגיד אם זה אחלה קומפוננט כי זה הקומפוננט היחיד שהתעסקתי איתו, שמעתי גם קומפוננט של מאגנאט אבל ה JBL ברמה יותר גבוהה, אין ספק

הטוויטר מפורט ונעים, לא צורם, אבל קרוב לזה "(בדיוק במקום לטעמי)

אהבתי את האיכות, חבל שבינתיים אין לי מונו ואני מתבאס שאין באסים

אבל לסיכום זה אחלה שיפור למערכת שכוללת רק 6X9

אשמח אם תיידעו אותי בנתונים מעניינים לגבי הסט הזה או לגבי קומפוננטים ראשונים בכלל

ד"א, כתוב שהסט 70 RMS, על המיד כתוב 70, ועל הטוויטר 50, האם אין סכנה של שריפה כשהגיין מכוון על יותר מ- 50 ?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

יש לי גם את הקומפננט הזה...התקנתי לפני שבוע וחצי

וגם אני אפשר להגיד מאוד מרוצה ממנו....

ועוד כרגע אני שומע זמנית לשבועיים בלי סאב ו6 על 9 אחוריים....אחרי שהם יהיו בטח ישמעו הרבה יותר טוב....

פורסם

מה הבעיה??

תעיף את 6/9. ותחבר את הסאב במקומם.

ככה זה צריך להיות.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמו שכתבתי לך בת'רד שפתחת לפני שקנית.. המיד לא יורד מספיק נמוך אבל תרכיב את הסאב שלך שהיה לך כדי שיהיה לך יותר באס...

יש הבדל של שמיים וארץ עם או בלי סאב , בייחוד עם הקומפוננט הזה שלא מספק מספיק באס...

חוץ מזה זה אחלה קומפוננט... מאוד שווה את המחיר שלו...

לא חותם

פורסם

חוץ מזה זה אחלה קומפוננט... מאוד שווה את המחיר שלו...

חחחח במיוחד אם הוא עלה לי רק 550 שקל (חדש ! )

לחבר את הבאס והקומפוננט על המגבר זה מה שתכננתי לעשות מההתחלה, אבל חבר שלי הוא המתקין והסאב שיש לי ברכב שייך לו והוא התעקש שאני לא אחבר את הסאב והקומפוננט אלא את האחוריים והקומפוננט ענד שאני אביא מונו או מגבר 2 ערוצים לסאב

יכולות להיות כמה סיבות למה שהוא אמר:

קודם כל, הוא כבר ניתק את האחוריים מה HU והוא לא רוצה לחבר אותם שוב ולהסתבך

אולי הוא גם רוצה שאני אקנה ממנו את ה- 2 ערוצים שיש לו ואני אקח ממנו גם את הקבל והקרוס שלו

בכל מקרה, זה הסאב שלו, ואני לא יכול לחבר אותו כרגע

וזה מביא אותי להתלבטות אחרת:

אני רוצה לקנות סאב אחר, שלי לא של חבר

המגבר נותן בגישור 250RMS

האם כדאי לי לחבר סאב על המגבר הנוכחי על חשבון ה6X9 או שכדאי לי לקנות מגבר מונו או 2 ערוצים ולחבר על הסאב ?

זה משפיע על הסאב שאני קונה, כי אם אני יודע שאני לוקח עד 250RMS אז אני אקח סאב SQ, אבל אם אני קונה מונו, אז אני כבר אקח אחד חזק יותר מ- 250 RMS אחד שיכול לתת לי משהו כמו 400 ב 2 אוהם ולחבר אותו על CVR או דאבל סאב P2 משהו כזה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...