Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ובמיוחד שהוא נסע לבד שאין לו את מי "להרשים".
שים לב טוב:

הוא לא היה לבד על הכביש
בדוק את עצמך היטב, שבע פעמים לפחות לפני שאתה מפרסם תגובות בפורום ציבורי

משום שגם את זה:

ואת זה אתה לא יכול לשלול.
אפשר לשלול

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Recover חביבי.

לא יודע למה אתה נותן לגיטימציה לנהיגה בכזו צורה.

מילא נסע מהר, גם אני לא חום שכולו ירוק, אבל לברוח, להיכנס בעמוד ואז לברוח שוב לתוך שדה?

זה מראה כמה חוסר אחריות יש לאותו נהג.

אם אני נותן לאחי שהוציא רשיון שלשום לנהוג על כזה אוטו זה אומר שהוא יודע לנהוג?

להחזיק חזק את ההגה זה לא ערובה לידע בנהיגה. עובדה, הוא קיבל את העמוד הזה ישר לפנים.

"אל תבכה כמו ילד על טעויות שעשית כמו גבר."

בקיצור, תתאפס על עצמך.

כן כן, לא לא.

פורסם
שים לב טוב:

בדוק את עצמך היטב, שבע פעמים לפחות לפני שאתה מפרסם תגובות בפורום ציבורי

משום שגם את זה:

אפשר לשלול

תגיד שלא הבנת אותי, הוא היה לבד בתוך האוטו שלו.. (לא התכוונתי ללבד על הכביש)

מה שבאתי להגיד בכל הדיון שאתה לא יכול לשפוט על סמך המידע הזה אם הוא אכן יודע לנהוג או לא שמהירות לא מה שהורג, אלא אי שליטה ברכב

והדבר האחרון שהמשטרה לא יודעת לתפקד.

פורסם
מארבי הממל"ז של מתנ"א מחפשים היום בדיוק את המחבלים האלו, ולא את אלו שנוסעים במהירות של 120 קמ"ש בכביש דו מסלולי דו נתיבי עם גדר הפרדה.
ספר את זה למארב שיצא למרדף אחרי בכביש 3-4 נתיבי עם חומת הפרדה, אחרי שסימן לי לעצור במקום שהיה מסכן אותי. המהירות שהוא טוען שנסעתי בה אגב, הייתה 122 קמ"ש. לא רחוק ממה שאמרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בלי קשר לחומרת העבירה לכשעצמה וכחובב לנצ'יות מושבע ,די התרשמתי מכך שתמא ישנה סגרה מהירות כזו וגם הופתעתי מהבטיחות הפסיבית שלה שהוא יצא בחיים מהסיפור.עושה רושם שזה רכב שתוחזק בצורה טובה.

פורסם

אני עדיין מחכה להודעה שתבשר :

" אתם לא באמת יודעים מה קרה שם זה הייתי אני ובגלל שחברה\אבא\פלסטינים שחיפשו לנצ'יה תמא בנרות\הייתי באמצע לחיצה\ וכו.." זה שאלה של זמן עד שהודעה כזאת תגיע.

פורסם
בלי קשר לחומרת העבירה לכשעצמה וכחובב לנצ'יות מושבע ,די התרשמתי מכך שתמא ישנה סגרה מהירות כזו וגם הופתעתי מהבטיחות הפסיבית שלה שהוא יצא בחיים מהסיפור.עושה רושם שזה רכב שתוחזק בצורה טובה.
מקור הבטיחות הפאסיבית ברור מאוד: שיתוף הפעולה עם סאאב בפיתוח הפלטפורמה. המכונית אכן שייכת לאדם שיודע להעריך ולהחזיק מכוניות. היה לו, ואולי עדיין יש לו גם סאאב 9000 טורבו ידנית.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם
לא מתעלמים ממחבל שמסכן את שלום הציבור בצורה כזו !!!

הוא לא היה לבד על הכביש, ואם לא היה נעצר בצורה זו, הוא היה פוגע במכוניות שעמדו ברמזור אדום בצומת ביל"ו תוך פגיעה באנשים ישרים ושומרי חוק.

מארבי הממל"ז של מתנ"א מחפשים היום בדיוק את המחבלים האלו, ולא את אלו שנוסעים במהירות של 120 קמ"ש בכביש דו מסלולי דו נתיבי עם גדר הפרדה.

מר מועדון סאב..

המארב היה שם בדיוק בשביל לתפוס אנשים על 10 קמ"ש יותר מהמהירות המותרת. השיקול פה הוא כלכלי...אם הוא יחכה כל המשמרת לאלו שנוסעים מעל 150 קמ"ש הוא יצליח לתפוס 5 נהגים ואותם הוא יזמן למשפט. אם הוא יתפוס 20 נהגים על 120 קמ"ש הוא יתפור להם דו"ח של 750 קמ"ש והקצין האחראי עליו יוכל להתהדר בכמה השוטרים שלו יעילים למערכת. משטרת התנועה היא מסלקה של המדינה.

שלא יובן מדברי שאני מעודד נהיגה על 190 קמ"ש בכביש כזה...ממש לא, אבל להפוך מהמקרה הזה סיפור הצלחה מסחרר של מתנ"א...ממש לא. נהג הלנצ'יה נפל להם מהשמיים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
..היישר לתוך עמוד! :lol:

זה שהוא אידיוט גמור זה משהו אחר.

באותה מידה במקום העמוד היתה יכולה להיות קורולה עם משפחה שלמה בפנים.

אני מודה שעדיין לא גיבשתי דעה מוצקה לגבי נושא המרדפים. מצד אחד אם לא היה מתקיים מרדף כנראה שלא היתה מתרחשת תאונה...לפחות לא באותו לילה.

מצד שני, אני מבין את הצורך והלגיטימיות במרדפים...לא רק במקרי עבירות תנועה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המירדפים מיתקיימים בין היתר משיקולים ביטחוניים.

רכב יכול לחמוק מהמשטרה כי הוא בדרכו לבצע אירוע פח"ע ולא רק בשל עבירת תנועה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חחחח אויש נו באמת... נראה לך באמת שהם רודפים אחריו בגלל זה? או בגלל שהם רוצים קצת אקשן ולזקוף לעצמם את העובדה שהם עצרו עבריין תנועה..

פורסם

גם השוטרים יודעים שערבים לא אוהבים לנצ'יות...

:-D

פורסם
גם השוטרים יודעים שערבים לא אוהבים לנצ'יות...

:-D

השוטרים לא יודעים מה זה לאנצ'ייה...

הם מזהים אותו לפי צבעו, ואם הוא מגיע למהירות של 200 קמש אז זה מינימום פרארי..

פורסם
חחחח אויש נו באמת... נראה לך באמת שהם רודפים אחריו בגלל זה? או בגלל שהם רוצים קצת אקשן ולזקוף לעצמם את העובדה שהם עצרו עבריין תנועה..
אני באמת לא מצליח להבין אותך.

אתה מנסה להצדיק אותו על נהיגה במהירות שמתאימה לאוטובאן גרמני בצהרי היום?!

הוא קיבל את עונשו ונקווה שפס"ד יהיה חמור דיו.

לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם האידיוט הזה היה מיתנגש במכונית בה יושבת משפחה שלמה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...