Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שני המגברים הבאים מעניינים אותי

הראשון הוא של אלפיין

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=3730

70 RMS כפול 4 ב4 אוהם עם אחוז עיוות קטן מ1 אחוז (לפי מה שכתוב בחלק מהאתרים האחרים)

והשני הוא מגבר פשוט יחסית של זאפקו שהוא 50 כפול 4 ב 4 אוהם....

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=594

אם הייתם צריכים לבחור באחד משניהם? במי היתם בוחרים ולמה?

ואחרי שתענו על השאלה הזאת - אם יש לכם המלצות טובות יותר עד סכום של 250 דולר (התקציב גם יכול להיות גדול יותר ויש דברים לא רעים בכלל עד 350 דולר - אבל השאלה שלי בנויה לתקציב של 250)

במה הייתם בוחרים...

חשבתי גם על

http://www.woofersetc.com/index.cfm?fuseaction=product.display&Product_ID=2663

נ.ב - גודלו הפיזי של המגבר, רצוי שיהיה קטן ככל האפשר (חשבתי גם על נקמיצ'י ועל קיקר אבל הם קצת גדולים פיסית... למה שאני מתכנן...)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הPPI גדול מידי פיסית

הנאקאמי'צי לא רע בכלל - הpa1004 שאני ראיתי הרבה יותר גדול ממנו - או שזה דגם מאוד דומה...

בכל מקרה הייתי גם רוצה לקבל התייחסות למגברים שאני הצעתי בפתיחת הת'רד

חוות דעת למגברי אלפיין - ספציפית אם מישהו מכיר ושמע את סדרת הMRP שלהם.

כנ"ל לגבי הזאפקו

ה501X נראה לי גם מאוד מוצלח

המגבר של האלפיין שהצעתי אם תשימו לב הוא גם בעל הספק חזק יותר - השאלה היא עם עדיף ללכת על האלפיין שהוא חזק יותר או דווקא הזאפקו שיש לו נתוני עיוות טובים יותר (באותה המידה גם הנקמיצ'י שגיא העלה יכול להיות טוב).

או שבכלל לרדת משניהם וללכת על הרוקפורד...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כנס לאתר של ZAPCO ותראה שהדגם שמופיע שם בעל הספק של 4X75 ולא 50X4.

קח בחשבון שזוהי הסדרה הנמוכה ביותר של ZAPCO והמגבר מיוצר בסין (ולא בארה"ב כמו שאר הסדרות). אני מאמין עדין שהוא איכותי למדי (חברה ברמה הזו לא תבייש את השם שלה במוצר לא איכותי מה גם שזוהי חברה שמתמחה במגברים).

אני הייתי נזהר אישית מהאתר הנ"ל שפירסמת (גם אני רכשתי מהאתר המקביל acaraudio). כנס לאתר של ZAPCO ותראה את הודעת הפתיחה בעמוד הראשי (תחת Buyer Beware). מסתבר שהם פותחים את המגבר ומוציאים את תוית הזיהוי של המגבר (כנראה כיוון שהם לא ספקים מורשים ורוצים להסתיר את מקור המגבר, כלומר את הספק שממנו קנו).

פורסם

הבנתי - תודה!

עד עכשיו הJL מוצא חן בעיניי והרוקפורד

לגבי האלפיין - אני מאמין שאלו מגברים טובים אבל אחוז העיוות שלהם גבוה בהרבה מהמתחרים.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...