Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טרנספורטר מתחמם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך אתה יודע שהוא מתחמם? לפי השעון או שעשית בדיקת ליזר? יתכן שהבעיה היא במד החום...

אני יודע שזה קצת מעליב, אבל היו דברים מעולם.

תן עוד פרטים על האוטו שנוכל לעזור.

שחר

פורד אנגליה 1963 95% מושלמת

פיז'ו 304 קבריולט 1973

מועדון פורד אירופה

פורסם
מה לעשות? כבר החלפתי מנוע , החלפתי ראדיטור, החלפתי צנרת.... והמנוע עדיין מתחמם.

אשמח לקבל יעוץ

חיים

יכול להיות שהמנוע "מושך" אוויר מהראש או מצינור קרוע. אוויר במערכת פירושו שאין נוזל, ואז החום עולה במהירות.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

יש לי טראנספורטר 86 בנזין אחרי שיפוץ מנוע +פאקונג ראש. לאחרונה , החלפתי ראדיאטור חדש ,החלפתי המון צנרת של המים ועדיין לא נפתרה בעית ההתחממות של המנוע אשמח אם למישהו שיש לו ידע על טראנספורטר ונסיון קודם עם בעיות כאלה יעזור לי.( כל הטיפולים הללו נעשו במוסך מורשה של צ'מפיון).

בתודה

חיים

פורסם

הייתי במוסך מספר פעמים הם מוציאים אויר מהמערכת וזה עוזר לזמן קצר וזה חוזר שוב...אתה מכיר את הטראנספורטר ממודל 86 ?אשמח לקבל ייעוץ.

בתןדה

חיים

פורסם

האם נבדק תקינות טרמוסטט ,ו תקינות מאוורר רדיאטור?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

שלום תן יותר פרטים בכדי שנוכל לעזור. מה זה אומר החלפתי מנוע?? אובראול , מנוע מיפרוק ?? במנועים האלה יש גומיות בראשי המנוע , אים הם לא תקינות המנוע יכול להיתחמם כתוצאה מאיבוד מים שאתה לא רואה. שנית אים מנקזים אויר וזה עוזר לזמן קצר אז יש משיכה של אויר למערכת קרור,מאחר וכאשר המנוע מיתקרר הוא מושך מים מהמיכל שנימצא מאחורי המיספר רישוי. אים יש מקום שמימנו יש איבוד מים בזמן עבודת המנוע מישם גם יכנס אויר למערכת . אתה צריך ליבדוק את מערכת הקרור בלחץ בזמן שהמנוע קר ולחפש מקום רטוב כולל מתחת לרכב ובכול חיבורי המים ויש הרבה, אים זה קרוול תיבדוק מתחת לספסל האחורי יש רדיאטור חימום שמועד לפורענות .בהצלחה

פורסם

המנוע נשלח לחברת אלייד של צ'מפיון מוטורס.היא עשתה אוברול שלם כך נאמר לי.

המנוע מתחמם גם בלי מאמץ מיוחד, לפעמים אחרי כמה מאות מטרים של נסיעה , המוסך הוסיף לי גם הפעלה ידנית של המאוורר שאפעיל אותו מתי שארצה לפני התחממות רצינית וגם זה לא ממש עוזר . לפעמים אני מצליח לנסוע איתו אפילו 90 ק"מ.

ממש תעלומה , המוסך שלי אמרו לי חבל על הזמן המנוע עייף , עלי לא מקובל זה אוטו שאני אוהב השקעתי בו וגם אם אמכור אותו אני לא אמכור אותו כשהוא מתחמם.

כיצד בודקים תקינות טרמוסטט? איך זה קשור לכך שהמאוורר לא עובד אולי?

המוסך התקין לי הפעלהידנית של המאוורר וזה גם לא מועיל משהו.

בתודה מראש

חיים

פורסם

רגע רגע הרדיאטור שלך מקדימה והמנוע מאחורה יש שיטה לעשות ניקוז של מיים פה בצימפיון שבאילת אנחנו עובדים על רכבים כאלה עכשיו לעשות ניקוז של מיים אתה חיים להרים את הרכב מאחורה למלות מיים ולנקז משניי מקומות אחד מהרדיאטור והשני יש פקק על בית טרמוסטט!! זה נשמע מצחיק אבל ככה עושים ויש עוד משהו ...!!

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

האים ניבדק הטרמוסטט יתכן שהוא לא ניפתח.יתכן שטעו בחיבור הצינורות של הרדיאטור והצליבו בינהם וכמו בהודעה לפני יש לבצע ניקוז אויר כאשר החלק האחורי של הרכב מוגבה וניקוז האויר מהפקק שעל הרדיאטור בצד ימין מפתח 13 מ"מ ד"א אלה הרכבים שלי

תמונה 029.jpg

תמונה 086.jpg

תמונה 087.jpg

122.jpg

פורסם
האים ניבדק הטרמוסטט יתכן שהוא לא ניפתח.יתכן שטעו בחיבור הצינורות של הרדיאטור והצליבו בינהם וכמו בהודעה לפני יש לבצע ניקוז אויר כאשר החלק האחורי של הרכב מוגבה וניקוז האויר מהפקק שעל הרדיאטור בצד ימין מפתח 13 מ"מ ד"א אלה הרכבים שלי

נכון מקדימה ומהבית של טרמוסטט זה חשוב !!

הגולף שלי :shock2:והיא למכירה פרטים בפרטי

http://img374.imageshack.us/my.php?image=dsc00353qy0.jpg

פורסם

תודה רבה לכל המנסים לעזור.

האם משהו נמצא באזור מיתר ,ערד, שיוכל לעזור לי גם פיזית?

בתודה מראש

חיים

• תוכן חדש...