Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך לנו המאוורר באוטו (גולף 94 CL), קנינו מאוורר ואמרו לנו שההחלפה לא כולל המאוורר היא 800 שקל. יש לציין שהמאוורר עצמו עלה 450 שקל. האם זה מחיר הגיוני להחלפה של המאוורר? החשמלאי שהחליף אותו אמר שהיה צריך לפרק כמעט את כל הפרונט של האוטו בשביל להוציא את המאוורר הישן ולהכניס את החדש. מישהו יודע משהו בנושא?

תודה, יוסי.

עוד משהו שקצת לא קשור, האם אפשרי לעשות צנרת בבניה אישית לרכב ללא ממירים למינהם?

אם כן כמה בערך עולה צינורות? ואלו גדלים אני צריך? יש כאלו 2.5" ו-3" - מה יהיה הכי משמעותי מבחינת זרימת אויר טובה החוצה מהרכב? בסוף הצנרת אני מתכנן לרתך דוד של גולף VR6, האם זה יהיה בסדר ולא יגרום לאוטו להיחנקות?

תודה שוב, יוסי.

פורסם

לגבי מנרת פליטה בבניה עצמית, תזדקק למכונה לכיפוף צנורות.

בת"א אני מכיר אגזוזן שיש לו מכונת כיפוף צנורות והוא יודע לבנות מע' פליטה.

אם תרצה את פרטיו אז כתוב ותקבלם.

בהחלפת מאורר, האם כוונתך למאורר הרדיאטור?.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אשמח לכתובת ולטלפון רפי.

כן התכוונתי למאוורר של הרדיאטור יש שניים הוא הימני מבינהם.

תודה לך!

פורסם

אני גם במצב שאני צריך להחליף את המנוע מאוורר, רק שבינתיים אני מסתדר באילתורים...(דבר שיתוקן בקרוב..הכוונה לזה שאני מאלתר).

בכל מקרה לעניין הכסף, אז לפני שנה בערך ביררתי בפליקס כמה הם רוצים ואז זה היה בסביבות ה-500 ש"ח לא כולל מע"מ, יתכן ומאז היתה עליית מחירים...

פורסם

ב 1250 אפשר לפעמים להשיג מאוורר שמחובר אליו אוטו.

800 נשמע יקר מאד על עבודה, אלא אם כן יש משהו מיוחד ברכב שלך שהוא מסובך .

בכל מקרה זה לא כל כך נורא, וכבר שמעתי על מקרים יותר גרועים.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

גם לפי דעתי.. אבל אבא שלי אומר שזה מחיר נורמאלי - הוא טוען שבגולף כמו שלי (94) צריך לפרק חצי אוטו בשביל לשלוף את המאוורר. זה לא כמו בגולף החדשות שדרך ליפט שולפים אותו מלמטה. מוזר!

פורסם

אני יודע שבפולו ,מניסיון אישי,להחליף מאוורר שם עולה 650 שקל וזה אחרי חיפושים.

800 ש,ח מחיר סביר למאוורר לגולף,אין מה לעשות,זה גולף.

פורסם

כל עוד אבא משלם וזה בסדר מבחינתו אז מה טוב..

לי זה לא ניראה עבודה מסובכת להחליף מאוורר בכל אופן

על החלפת קלאץ לא גבו ממני כל כך הרבה כסף על עבודה.. (600 ש"ח, לא שזה לא יקר לעבודה אבל זה סביר. וזה מצריך להוריד את הגיר ולפרק ציריות וכו..)

פורסם

מעולם לא עבדתי על גולף כמו שלך, אבל אם תצלם כמה תמונות ברורות אולי יהיה אפשר להבין על מה מבקשים 800 ש"ח.

וכמובן יש את האופציה להחליף את המאוורר לבד, שזה סה"כ עניין פשוט מאוד.

נ.ב

האם המאוררים נמצאים לפני הרדיאטור ודוחפים אויר אליו ועליו, או מאחוריו ומושכים אויר דרכו ?

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

יקר מאוד!

לדעתי יכלתה לעשות את זה לבד זה לא כל כך קשה סה"כ מאוורר. עם כל משכרוך בלפרק ולהרכיב אפשר לעשות לבד אלא אם כן אתה סובל פוטולוגיה ויש לך שני ידיים שמאליות!:oops:

DROZD

פורסם

אכן כן בגולף cl בשביל להגיע אל המאוורר צריך להוריד פגוש קדמי , קורה קדמית , רדיאטור מזגן לנסות להזיז למעלה , רדיאטור מערכת קירור ואז רק מגיעים למאוורר , בהחלט לא נעים בכלל במיוחד שמדובר

ברכב יחסית ישן ותמיד מגלים הפתעות בדרך כמו ברגים לא טובים וכו'

יש רצועה מגומי מהמנוע של המאוורר אל עוד מאוורר לידו (שניהם מונעים על אותו המנוע)

רצוי מאוד להחליפה על הדרך .

פורסם
ואולי מספיק רק להוציא את הרדיאטור? כמו ששמר גילה אחרי שהוא פרק חצי אוטו.

שמר עשה את זה בפז'ו , וסידר עוד כמה וכמה דברים על הדרך , כך שזו לא דוגמא מייצגת.

כמו כן, שמר לא שילם על שעות עבודה במוסך,אלא רק לתאילנדית שסייעה בידו.

• תוכן חדש...