Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

עקב צריכת דלק גבוהה (בעיקבות תערובת עשירה מדי לפי מצב המצתים) ולאחר עצות מחברי הפורום פירקתי את חיישן טמפרטורת האוויר ובדקתי את ההתנגדות שלו בעזרת רק מודד, קיבלתי ערך עצום של 914 אום (לפי הספר הטווח אמור לנוע בין 1.2-1.4 ב-15 מעלות), החיישן יוחלף.

עכשיו , השאלה שלי היא כזאת, מתחת לתיבת הוואקום של האוויר (זאת שמתחתייה נמצא החיישן המזרק ופתח כניסת האוויר למנוע), היה מלא שמן שרוף ממש על כל דבר שהיה שם, אפילו בתוך המחבר של חיישן הטמפרטורה, מה לפי דעתכם גורם לזה ? האם החלק הזה זה מה שנקרא בית מצערת ? ואיך אני יכול לנקות את המקום בלי לפגוע בחיישנים או במזרק ?

בתודה , זיו.

פורסם

אופס... סליחה, שכחתי :-)

סיאט איביזה 97 ידנית 1600 הזרקה חד נקודתית.

ועוד משהו, הלכתי היום לברר את המחיר של החיישן טמפרטורת אוויר ואין להם תחליפי, רק מקורי ב-1100 ש"ח מצמפיון, וזאת לעומת 100 ומשהו ש"ח לחיישנים של חברות אחרות שיש להם חליפי,

יש למישהו רעיונות איפה אפשר למצוא חליפי ?

בתודה, זיו.

פורסם

חבל שלא כתבת מהיכן אתה בארץ?.

נסה אצל "אלי את אלי דושי הזרקות דלק" שברח' המנוע 8 ת"א-יפו, טל' 03-6820841 ובקש את ג'קי.

לדעתי כדאי קודם לבצע אצלם בדיקה ע"י מחשב/סורק אבחון כדי לא להחליף סתם חלקים תקינים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אני מפ"ת, ככה שיפו זה די קרוב ונגיש, אם לא תהייה התקדמות אני אכן אגש אליהם, אחרי כל כך הרבה ביקורות טובות בטח לא יכול לצאת מזה רע, העיניין הוא שחוץ מרצוני לסדר את התקלה ברצוני גם ללמוד ולכן אני מתעסק בניסויים ולא כל כך אכפת לי להשקיע בזה את הזמן.

בכל מקרה, יש כמה עדכונים, אחרי בדיקה ב-AUTODATA התברר לי שהחיישן תקין (לפחות לי בדיקת התנגדות ברב-מודד) הערך שקיבלתי הוא נורמלי לחלוטין.

אני אשמח אם יש למישהו עוד איזה שהיא תגובה לגבי מה לבדוק (צריכת דלק גבוהה, תערובת עשירה מדי לפי מצב המצתים), וגם אם מישהו יוכל לענות לי בקשר לשמן נמצא מתחת לפתח יניקת האוויר (מפורט למעלה).

שוב תודה, זיו.

פורסם

ברכבים הנל יש בעיות ידועות של חיישני טמפ'.

יש לבדוק את הרכב בחיבור לסקנר , ומכשיר 4 גזים, מכל הנתונים שיתווספו, להסיק את המסקנה לתקלה.

חבל להחליף חלקים ללא צורך.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...