Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7259 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אחרי תאונה שהשביתה את ה פולו 16V שלי :(

וחשבתי לקנות 206 1.4 ידנית

הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על הרכב הנ"ל

בעיקר איך הוא מבחינת אמינות ודלק, ולבסוף האם הוא זריר והאם יש טעם בכלל ללכת לכיוון הזה.

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

אמנם לא נהגתי על הידני אבל נהגתי על האוט' כ 5 שנים, מבחינת אמינות כמעט ולא היו בעיות מלבד התיבה האוטו' שבחורף הראשון נכנסו לה מים דרך המנשם והיה צורך בסדרת טיפולים כדי לטפל במצב (שנת 01) ולפי מה שהבנתי סידרו את זה בשנתונים אח"כ , לגבי צריכת דלק עמדתי על ממוצע של קצת יותר מ 14 ק"מ לליטר בנסיעה חצי עירונית וחצי בינעירונית.

לגבי זריזות אני מניח שזה היה קשור גם לתיבה האוט' הידועה לשימצה, אך הרכב היה לעיתים עיף וכשהייתי רוצה לצאת לעקיפות בכביש מהיר לא היה הרבה כח בנמצא.

מקווה שעזרתי, אם יש לך עוד שאלות ספציפיות, תשאל.

פורסם

מנוע 1.4 של 206 מיושן והאוטו לא זריז.

מכל הבחינות עדיפה פאביה ידנית 100 כ"ס . גם זריזה, גם נוחה, גם איכותית ובמחיר נוח כמשומשת.

פורסם

טל,

הכול תלוי בשאלה מה אתה מחפש..

לי יש פזו 206 1.4 רגיל(כמו שאתה יודע), בישבילי האוטו הזה מעולה עונה אל כול הצרכים שלי ויותר

לא עושה לי בעיות הדלק זה ביכלל בדיחה האוטו ניראה ממש טוב לפחות לטעמי.

בקיצור הכול תלוי בשאלה מה אתה מחפש מהאוטו אם אתה מחפש שהיא תיהיה ממש זריזה אז הייתי ממליץ

אל ה 1.6 בישבילי ה 1.4 מספיק מאוד ועשיתי אליה לא קצת נסיעות גם בעליות של החרמון לא היתה שום

בעיה.

ליאור

פורסם

גולף 1.8 יש עד שנת 99 , ככה ש2000 לא רלוונטי.

אני ביצעתי את המעבר מפולו לגולף, ולפעמים חסרה לי התזזיתיות של הפולו, וגודלה הקטן (בחניות בתוך העיר).

לדעתי בתקציב שלך הדבר האידיאלי הוא פולו GTI.

אם הוא כבר מתקרב לאזור ה70K, חפש גולף GTI (משימה קשה)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אני עדיין בחיפושים כמובן על כל אופציה

אבל כמו שאמרתי הכי חשוב לי הבטיחות

וגולף תיתן לי אותה וגם את ההרגשה שלה

ואני הבנתי שהגולף עם המנוע 1.8 נוסעת ממש יפה

ואפילו יותר חזקה מה2.0

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם