Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOCA RACE DRIVER3

~VIPER~
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7237 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לך מקור להוריד במהירות? אימיול וביטורנט כבר נמאס...
הנה כמה מקורות להורדה.

אני יודע שהאתר ברוסית אבל לא צריך להיות מדען טילים כדי להוריד את המשחק.

http://epidem.ru/modules.php?name=News&file=view&news_id=7426

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
הזינוק ב TOCA לא הבנתי אותו. אני נותן גז בדיוק מתי שהאור נכבה ועדיין זה שמקום שני (אני ראשון) עוקף אותי, מה הדרך הנכונה?

הוא עוקף אותך כי כנראה יש לך wheel spin. פשוט נסה לשחק עם המצערת(להלן-גז) ולצאת בטורים בינוניים.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

סלבה, אולי לא צריך להיות מדען טילים, אבל צריך עצבים מברזל כדי להוריד כ"כ הרבה קבצים מ-RAPIDSHARE, או כל שרת אחר... ;)

אין כמו אתרי ביטורנט סגורים. :)

פורסם
הוא עוקף אותך כי כנראה יש לך wheel spin. פשוט נסה לשחק עם המצערת(להלן-גז) ולצאת בטורים בינוניים.
איך אני יכול לשחק עם הטורים? ללחוץ לעזוב ללחוץ לעזוב?

ועכשיו יש שם כזה מד כחול בתמונה של הגלגלים ובתמונה של שמן עוד מד, מזה אומר?

וגם יש לי אפשרות לשחק עם קשיחות הצמיגים, מתלים וכל מני דברים.

אפשר לדעת מה ההשפעה הישירה של כל שינוי? תודה רבה !

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

במשחק יש הרבה אפשרויות, מעט יותר מה-LFS אבל עדיין, תקרא קצת מידע טכני ותלמד על איך ולמה ובאילו תנאים.

לשחק עם הטורים אני לא חושב שאפשר, כי לחיצה על חץ "קדימה" במקלדת = פול גז. בהגה יש אפשרות לשחק עם הדוושה...

פורסם

כדי לזנק כמו שצריך הטורים צריכים להיות חצי ס"מ לפני שהמד העליון נהפך לאדום בזמן זינוק, משחקים עם הגז.

דורש אימון במיוחד עם מקלדת.

פורסם
כדי לזנק כמו שצריך הטורים צריכים להיות חצי ס"מ לפני שהמד העליון נהפך לאדום בזמן זינוק, משחקים עם הגז.

דורש אימון במיוחד עם מקלדת.

בדיוק.

מתסכל לשחק בזה עם מקלדת.

פורסם
במשחק יש הרבה אפשרויות, מעט יותר מה-LFS אבל עדיין, תקרא קצת מידע טכני ותלמד על איך ולמה ובאילו תנאים.

לשחק עם הטורים אני לא חושב שאפשר, כי לחיצה על חץ "קדימה" במקלדת = פול גז. בהגה יש אפשרות לשחק עם הדוושה...

אתה יכול להסביר בקצרה מה נותן כל דבר?

נניח בגשם מה התצורה הכדאית?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

למשל במסלול עם הרבה פניות לא הייתי מרכז את כל העוצמת בלימה לחלק האחורי(סתם ניסיתי את זה עם הטוארג של הדקאר-תוצאה מצחיקה משהו..).

וכן האלה.

• תוכן חדש...