Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מי אשם בעצם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל מקרה, לדעתי סמכת יותר מדי על בעל הרכב השני שהוא יבחין במצוקתך, יש לזכור שלא כל הנהגים יודעים לקרוא את הכביש בצורה נבונה.

אז או שנתקלת בנהג עצבני ומעצבן שלא נתן לך לעקוף, או בנהג שלא הבחין בבלימת החירום ולכן המשיך לנסוע כרגיל, בכל אופן עם יותר תשומת לב של שניכם המקרה היה נמנע.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
תודה על התגובות,למדתי עוד משו.

אבל קחו בחשבון,שהוא עבר לשמאלי ממש כמה מאיות שניה לפני,כי אני ניסיתי לאתר אותו במראות כמובן,איתרתי ראיתי שיש לי מרחק קצר ולכן האצתי בחוזקה.

אני מאמין שזה באשמתי עכשיו בדיוק כמו שזה באשמתו,סך הכל כל הדרך במהלך העליה אני האצתי.

אני יכולתי לעצור בלימה חריפה,אבל אז לא הייתי יודע אם הוא יספיק לעבור לימין או לא.

סך הכל בלימה חריפה במהלך עליה זה לא דבר שהוא מסובך/קשה מדי עבור כל כלי רכב.

זה לא משנה אם הוא עבר לנתיב השני מאית שנייה או אלפית שנייה לפניך

הוא היה בנתיב ואתה ניסית להיכנס לנתיב

ושאני אבין, אתה העדפת להיכנס לפניו להכניס את המצערת עד הסוף במקום לבלום?

אתה אמרת שהוא עבר לנתיב השמאלי, מן הסתם מעבר זה עניין של שנייה עד שנייה וחצי (במצב מהיר), זמן העצירה הוא כשתי שניות.

בכל מקרה אתה לא נהגת כמו שצריך

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
זה לא משנה אם הוא עבר לנתיב השני מאית שנייה או אלפית שנייה לפניך

הוא היה בנתיב ואתה ניסית להיכנס לנתיב

ושאני אבין, אתה העדפת להיכנס לפניו להכניס את המצערת עד הסוף במקום לבלום?

אתה אמרת שהוא עבר לנתיב השמאלי, מן הסתם מעבר זה עניין של שנייה עד שנייה וחצי (במצב מהיר), זמן העצירה הוא כשתי שניות.

בכל מקרה אתה לא נהגת כמו שצריך

במידה והייתי בולם הוא היה נכנס בי,הוא טס יפה מאוד מאחוריי קודם.

בטח שזה משנה,אני אותתי לי היה יותר סיכון במידה ולא הייתי עובר נתיב מאשר לו.

הגעתי למסקנה שאין אשם במצב כזה,היה צריך להיות יותר הבנה של שנינו.

עושה טרור באשדוד עם קאוואליר 2001 צבע שמפניה :)

תפסיקו לקרוא לי קאוואליר,קוראים לי מקסים!

פורסם
במידה והייתי בולם הוא היה נכנס בי,הוא טס יפה מאוד מאחוריי קודם.

בטח שזה משנה,אני אותתי לי היה יותר סיכון במידה ולא הייתי עובר נתיב מאשר לו.

הגעתי למסקנה שאין אשם במצב כזה,היה צריך להיות יותר הבנה של שנינו.

השורה האחרונה שלך היא המפתח. בסופו של דבר לך תיקבע מי זז מאית שנייה לפני מי...

בכל מקרה, בהתבסס על התיאור שלך גם הוא היה בסיכון ובגלל שאין לו סיכוי לדעת מה אתה הולך לעשות הוא עשה את הדבר הנכון מבחינתו, למרות שעקרונית אני לא אוהב התנהלות כזו בכביש. אני תמיד נותן לרכב שלפני לעקוף קודם אם דרכו חסומה, אלא אם הוא מגלה חוסר נכונות מובהק לעשות כן. דרך אגב, זה שעוד הספקת לאותת מוכיח שהמצב לא היה כל כך לחוץ כך שלא היית מספיק לבלום לפני הרכב שמלפניך, לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השורה האחרונה שלך היא המפתח. בסופו של דבר לך תיקבע מי זז מאית שנייה לפני מי...

בכל מקרה, בהתבסס על התיאור שלך גם הוא היה בסיכון ובגלל שאין לו סיכוי לדעת מה אתה הולך לעשות הוא עשה את הדבר הנכון מבחינתו, למרות שעקרונית אני לא אוהב התנהלות כזו בכביש. אני תמיד נותן לרכב שלפני לעקוף קודם אם דרכו חסומה, אלא אם הוא מגלה חוסר נכונות מובהק לעשות כן. דרך אגב, זה שעוד הספקת לאותת מוכיח שהמצב לא היה כל כך לחוץ כך שלא היית מספיק לבלום לפני הרכב שמלפניך, לא?!

לא בדיוק,כשאתה בן אדם לא לחוץ אתה מספיק הכל.

פורסם

קווליר, אל תיקח את הדברים שלי קשה מידי, יכול להיות שהם היו קצת חותכים מידי.

חשבתי שאתה מדבר על הכיכר של קניון אשדוד.

בכל מקרה,מבחינה חוקית, האשמה היא בכל זאת כולה שלך.

הוא עבר לנתיב השמאלי שלפנייך, מה שאומר שהנתיב שלו ואסור לך לעבור אליו ולחתוך אותו.

מבחינת של נכונות נהיגה, אי אפשר לשפוט כי לא היינו שם.

הוא עשה את הדבר הנכון ועבר נתיב כי הוא ראה שהרכב שלפנייך בולם, הלאה כבר קשה לשפוט אם הוא היה צריך להאיץ או להביא לך להיכנס.

פורסם
קווליר, אל תיקח את הדברים שלי קשה מידי, יכול להיות שהם היו קצת חותכים מידי.

חשבתי שאתה מדבר על הכיכר של קניון אשדוד.

בכל מקרה,מבחינה חוקית, האשמה היא בכל זאת כולה שלך.

הוא עבר לנתיב השמאלי שלפנייך, מה שאומר שהנתיב שלו ואסור לך לעבור אליו ולחתוך אותו.

מבחינת של נכונות נהיגה, אי אפשר לשפוט כי לא היינו שם.

הוא עשה את הדבר הנכון ועבר נתיב כי הוא ראה שהרכב שלפנייך בולם, הלאה כבר קשה לשפוט אם הוא היה צריך להאיץ או להביא לך להיכנס.

אין בעיה,הוא לא יכל לראות שהרכב שלפני בולם כי כמו ששמת לב השיפוע לשם גבוהה וכבד.

אם הייתי נוסע במהירות חוקית אז כן,כל המצב לא היה קורה.

תודה רבה לכולם,על ההסברים.

וסופשבוע נעים ושקט לכולנו.

• תוכן חדש...