Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בין שיר לשיר אצלי פשוט יש לי את השלט של המונו אז אני מנמיך את הסאב במידת הצורך

וכיוונתי לעצמי שרדיו דיסק כמה costum

לכל סוג מוזיקה שאני שומע...

אני לא הרבה משתמש כי לרוב בווליום יחסית נמוך אין בעיה לשמוע אחרת אבל כשאני שומע חזק אני משחק עם הכיוונים המוכנים כל הזמן

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מצטער חברים.

אני יודע שרבים מכם לא יסגכימו איתי.

דני, אני לא תוקף ומכבד את הדעה שלך.

לדעתי, כיוון מערכת ברמה כזאת צריך להתבצע בעזרת RTA כדי להגיע ל-Flat ומשם לשחק מעט עם הכיוונים לפי סוג המוזיקה והתגובה של הרמקול, אין פה שום מקום ל-"טעם".

תעשו ניסוי:

תשמעו שיר מסויים על טרבל 7+ לשלושים שניות, עכשיו לאט לאט תורידו את הטרבל ל-0, נכון הצליל נשמע גרוע?

חכו דקה או שתיים בשקט מוחלט, כוונו את הטרבל ל 7- (בשקט מוחלט) ונגנו את אותו הקטע מהשיר לשלושים שניות, לאט לאט הגבירו את הטרבל ל-0, נכון שעכשיו הצליל נשמע לא רע בכלל?

הניסוי הזה מיועד להראות כמה "טעם" יכול לבלבל כאנחנו מכוונים מערכת ברכב בעזרת RTA ל-Flat אנחנו בעצם מנסים לשחזר במדויק את הצליל שהוקלט, ללא קשר לסוג המוזיקה ו" מצב הרוח".

לצערי זה עובד רק בתאוריה, שכן תגובת הרמקול לכל מיני תדרים יכולה להיות שונה ולכן זה שכיוונו ל-Flat לא מבטיח לנו מה יהיה כשנשמיע שיר Rap או Jazz ופה בא הכיוון העדין.

לסיכום,

אין לי שום בעיה עם אנשים ששומעים שירי "אומ-צה" (באס וטרבל בלבד) אם זה ה"טעם שלהם" שיהנו, זכותו של כל אחד לשים 4 סאבים ברכב ולפוצץ בבאס כי זה הטעם שלו,

אבל כשמדברים על מערכת איכותית מדברים על שחזור הקול שהוקלט, הכיוון העדין שעושים לסוג המוזיקה נעשה בהתאם לסביבה ובעזרת מכשור מתאים, זה לא משהו שאפשר לכוון בנסיעה של 120 קמ"ש באיילון...אם כל הכבוד לכולם שבטח יטענו שהאוזן שלה מאומנת.

חס וחלילה אני לא מתנשא ואני בטוח שהאוזן שלי טובה פחות מהרבה אוזניים של אחרים בפורום המכובד.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם
.

אין פה שום מקום ל-"טעם".

.

אם אין פה שום מקום לטעם, אז מה עושים כאן 99% מהאנשים?

לפי מה שאתה אומר, כולם חייבים שתהיה להם מערכת ברמה גבוהה, קרי HU

שמאפשר כיוונים של fine tuning, וקרוסים או מעבדים וכו', שלא לדבר על

כיוון ב RTA ומה לא...

אתה מגזים באמירה זו,

הרי מוזיקה, ככלל - הינה דבר של טעם, בין אם מדובר על סגנון המוזיקה או האיכות שלה (שיכולה להתפרש בכמה אופנים)

גם תחרויות SQ - נשפטות ע"י אוזניים של שופטים, יהיה הטעם שלהם אשר

יהיה, אבל זהו המצב.

אין שחור או לבן - יש הרבה אפור באמצע.

פורסם

אני אוהב את האומ-צה אומ-צה שלי

כמו שאני אוהב את הג'אז,ישראלי,בלוז,קלאסי ,רוק ,ורוק גרמני שלי

חבל שתתחיל עם הסטיגמות כי לא תצא מזה

אני מזמין אותך לשמוע את האומ-צה אצלי באוטו ואז תגיד לי כמה הוא לא איכותי

וכמה הוא לא נאמן למקור

אבנר

• תוכן חדש...