Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז משהו קטן שמטריף אותי כבר כמה זמן,

המראה הימנית אצלי ברכב כנראה משוחררת יותר מהמראה השמאלית.

ואני מתכוון למראה בלבד, לא על הפלסטיקה.

מהבאסים היא מקבלת את הוויבראציות שלה ותופסת לה את מקום בפינה ככה שאני יראה מה קורה עם החלק האחורי של האוטו.

איך אני יכול לחזק אותה, יש איזה רעיונות יצירתיים ?

דרך אגב המראה לא חשמלית.

הרכב מאזדה 323 סדאן שנת 97'

נ.ב

העדפתי לשאול את השאלה בפורום הזה יותר מאשר בפורום טכני, למרות שהנושא לשם מתאים יותר.

אני בטוח שרובכם נתקלתם בתופעה.

פורסם

יש ברחוב סלמה ביפו (פינה אחת אחרי ניקי מערכות שהוא בפינה של סלמה עם שדרות ירושלים) חנות שמתמחה רק במראות לרכבים - הייתי מציע לך לגשת לשם לברר כמה תעלה מראה חליפית\חדשה\משומשת לרכב שלך...

לגבי תיקון המראה עצמה - בדרך כלל (וזאת גם לא מראה חשמלית אז אני מניח שזה עוד יותר פשוט) המראה נתפסת בשלושה ברגים מהצד הפנימי של הדלת איפה שיש אתה הכיסויים המשולשים הקטנים שליד הA פילאר (הקורה הקדמית של הרכב) - תשלוף אותם החוצה ותהיה לך גישה לברגים של המראה

אחרי שתפרק את המראה אני מניח שאתה כבר תמצא איך לפתוח אותה ושם אתה כבר תזהה את הבעיה... מה בדיוק רופף...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הציעו לי עוד רעיון

בנוסף למה שאמרתה, להכניס לשם ניירות או עיתון בלחץ שיקבע את המראה.

אני ינסה את זה, נראה איך זה עובד ..

פורסם

נשמע לי מוזר שמראה חיצונית רועדת מהבאסים.

סה"כ מנגנון המראה די פשוט, פרק אותה ובדוק מה רועד \ שבור.

מקסימום מראה מפירוק למאזדה כמו שלך עולה גרושים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זו בעיה ידועה

מאחורי הרמקול על גב התיבה יש שני חוטים

נתק את שתיהם ולפף סביבם חזק איזוליר בנד

זה אמור לפתור את הבעיה

איך אתה מצפה שיעזרו לך דרך האינטרנט , בפתרונות קסם?

כנראה שהזרוע שמחזיקה את המראה טיפה רופפת

פורסם

הזרוע מוחזקת טוב מאוד המראה לא שבורה, ישנה או עולה גרושים

למעשה בין 200-300 שקל למראה חדשה (אחרי בירורים).

תודה על התגובות אני יסתפק בזה.

אני יפתור את הבעיה עם פתרונות קסם משלי

איך אתה מצפה שיעזרו לך דרך האינטרנט , בפתרונות קסם?

חשבתי שאני לא היחידי עם הבעיה הזאת ומישהו עלה על איזה רעיון שיכול לשמש גם אותי.

פורסם

אם המראה זזה חופשי על הזרוע שלה

תזריק המון סיליקון לאזור שבו יש מגע של זרוע המראה עם הבסיס עליו היא זזה - לסיליקון לוקח חצי שעה כמעט להתייבש - לכן יש לך זמן להרכיב את המראה ולקבע אותה בצורה כזו שהסילקון יתייבש כשהמראה כבר תהיה מקובעת לפי הדרישה שלך...

מקסימום... תחליף מראה... והאמת היא שגם סיליקון קל מאוד לנקות...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה lanosforce האמת שכבר סידרתי את הבעיה

הברזל שמחובר למראה ונכנס אל תא הנוסעים (בכדי לכוון את הזווית של המראה) היה טיפה רופף חיזקתי אותו כמו שצריך והוספתי שם חתיכה שיהיה מחוזק + +.

• תוכן חדש...