Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7298 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בטעות קרעתי את אחת הגומיות שיושבות בצד הפנימי של המכסה שסטומים, אלו ששומרות שלא ייכנס שמן לאיזור הפלאג,

היתי היום בהונדה והמחיר לכל גומייה הוא 76 ש"ח (1.5 דולר בארה"ב)

החלטתי להחליף את כל הגומיות מפני שכולם כבר יבשות. אבל לא מתאים לי לשלם 304 ש"ח רק על גומיות, ידוע לי שמוכרים סט אטמים חליפי למכסה שסטומים ב 40-50 ש"ח,

האם מישהו יודע איפה אני אוכל להשיג את הסט?

תודה,

מושיק גלימידי.

קו---------------------------------------

פורסם

תיתקשר לחנות בשם אוטו מודיעין בחולון ברחוב הפלד , אני בטוח שיש להם.

(אולי גם הפרסי יכול לעזור )

לא ניראה לי הגיוני המחיר כי בסט שלייפ אתה מקבל עוד דברים בסביבות ה 300 עד 400 שח והאטמים שאתה מחפש נימצאים בסט.

בברכה רז...

פורסם

בסיביק שהיתה לנו החלפתי אטם מכסה שסתומים (פלוס 4 גומיות עגולות לאיזור המצתים) וזכור לי שזה עלה משהו בסביבות 100 שח - ואם אינני טועה אפילו פחות מזה.

הסט היה חליפי ולפחות כמה חודשים לאחר מכן (עד שהרכב נמכר) לא היו שום נזילות או הזעות (וגם ניצלתי את ההזדמנות לעשות כיוון שסתומים... וואלה לכוון 16 שסתומים זה NO כיף :D אבל השקט שלאחר מכן היה שווה את העבודה).

אפשר להשיג את הסט בכל חנות חלפים לרכב (והם יכולים גם להזמין לך).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
שלום רב

המחיר שרשמת מתאים לכול הסט ( אטם הקפי + 4 גומיות )

בברכה זיסו יוסי

שלום זיסו.

אתה יודע אולי איפה אני יכול לקנות רק את הגומיות העגולות במחיר היגיוני?

איציק. אתה זוכר אולי איפה קנית את הסט?

פורסם

המחיר נראה לי מוגזם

אם לפג'ו 106 אטם מכסה שסטומים עולה 40 שקל

ולאונו עולה 25 , אז להונדה אין סיבה שזה יהיה יותר יקר.

Suzuki Jimny

פורסם
המחיר נראה לי מוגזם

אם לפג'ו 106 אטם מכסה שסטומים עולה 40 שקל

ולאונו עולה 25 , אז להונדה אין סיבה שזה יהיה יותר יקר.

לא סתם פתחתי את התרד.... המחיר באמת מוגזם. ואני לא מוכן לשלם 76 ש"ח לא כולל מעמ,

• תוכן חדש...